Здрасти банда
Здрасти банда
След разни изневери по Прага, Париж...Пловдив и още различни готини места, реших да ви кажа "Здрасти". сигурно има доста писано или купони, но аз не смогвах да дишам до днес. Освен пътуванията, ремонтите ми текат със страшна сила (но вече няколко от тях са към края - пу, да не чуе ....), което пък изяжда цялото време. Но като остане отново от него - ще посъбера снимки и от Прага, и от абитуриента и от Париж... (ех, Пари...Пари...).
Такива ми ти работи :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
до тогава я камилата, я камиларя... сега тракторите са заети да орат земята. Реколта подготвят...Quid написа:може и трактористи да снимаш:blum:
те ви чакат са есента:-)
хубаво време. За по мастичка...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Здрасти банда
като няма армагани, ние и на фотокартички се радвамеELBI написа:След разни изневери по Прага, Париж...Пловдив и още различни готини места, реших да ви кажа "Здрасти".
не сме ногу взискателни и капризни (понякога)
Възможни съперници на Левски във втория квалификационен кръг:ELBI написа:до тогава я камилата, я камиларя... сега тракторите са заети да орат земята. Реколта подготвят...Quid написа:може и трактористи да снимаш:blum:
те ви чакат са есента:-)
хубаво време. За по мастичка...
Бохемиънс Дъблин (Ейре), Жрински Мостар (Босна), Дебрецен (Унгария), Грузия Тбилиси (Грузия), Шериф Тираспол (Молдова), Македония Скопие (Македония), ФК Баку (Азербайджан), Левадия Талин (Естония), СК Тирана, Актобе (Казахстан), Пюник Ереван (Армения), Риил (Уелс), Гленторан (Северна Ирландия), Стрюмър (Фар. о-ви), Дюделанж (Люксембург), Морген Будва (Черна гора), Сант Юлит (Андора).
алоууууууууу трактористите
кой си избирате от тия мушмороци смутени:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Изневерител такъв!ELBI написа:След разни изневери по Прага, Париж...
...и от Париж... (ех, Пари...Пари...).
к`во ново из Пари... Пари... ПариЖ?
малко нови неща. Арката си е там, Кулата си е там, Шанзелизето си е там, Луврето си е там, Версайчо си е там, Сакрьокьор си е там...majemela4ka написа:Изневерител такъв!ELBI написа:След разни изневери по Прага, Париж...
...и от Париж... (ех, Пари...Пари...).
к`во ново из Пари... Пари... ПариЖ?
Хубавото си е хубаво. Пожеланията ми към вас са да идете по-скоро. И за повече!