Искам почивка
- Green Light
Искам почивка
Искам почивка. По средата на всеки час се сещам за морето или за планина(бяхме на Пампорово събота и неделя) и направо ми иде да се развикам. Карам се на хората, един майстор ми вади нервите, партньорите ме дразнят, доставчиците също, всички са ми неприятни. И града ми е неприятен. Чистенето на улиците ме дразни. Новите градинки. Вчера ходя по чистак новата асфалтирана алея от Княжево към Руски Паметник, ходя(аз само от Димитър Несторов, нали, надолу шляпам, да не помислите че ще трамбовам десет километра), съпоставям я с разбитата настилка на същата тая улица през зимата и как се промъквахме като през кратери, а сега гледам рози, нови плочки, ограда двойна, права, хубава, един фас няма в градинките, работници внимателно довършват ниски бордюри, така удобно направени за колело, красиво, хубаво, ново, и единственото което ми минава през ума е "шибани гадни педали, вашта кожа, мръсна!" И тва за майката. Вървя си, уж трябва да е хубава привечер, таман захладнява, а отвътре ми е направо вулкан. Хич ме няма. Трамвай минава на Руски паметник покрай мене нащрек, внезапно, нали, забелязал че вече съм един човек от релсите излязъл. Много ме дразни всичко. И вие също. Искам море!
- Света вода ненапита
Re: Искам почивка
кой та е спрял, пък?Green Light написа:Искам почивка. По средата на всеки час се сещам за морето или за планина(бяхме на Пампорово събота и неделя) и направо ми иде да се развикам. Карам се на хората, един майстор ми вади нервите, партньорите ме дразнят, доставчиците също, всички са ми неприятни. И града ми е неприятен. Чистенето на улиците ме дразни. Новите градинки. Вчера ходя по чистак новата асфалтирана алея от Княжево към Руски Паметник, ходя(аз само от Димитър Несторов, нали, надолу шляпам, да не помислите че ще трамбовам десет километра), съпоставям я с разбитата настилка на същата тая улица през зимата и как се промъквахме като през кратери, а сега гледам рози, нови плочки, ограда двойна, права, хубава, един фас няма в градинките, работници внимателно довършват ниски бордюри, така удобно направени за колело, красиво, хубаво, ново, и единственото което ми минава през ума е "шибани гадни педали, вашта кожа, мръсна!" И тва за майката. Вървя си, уж трябва да е хубава привечер, таман захладнява, а отвътре ми е направо вулкан. Хич ме няма. Трамвай минава на Руски паметник покрай мене нащрек, внезапно, нали, забелязал че вече съм един човек от релсите излязъл. Много ме дразни всичко. И вие също. Искам море!
Виж подводницата!
ми, да миМетаморф написа:кой та е спрял, пък?
срещу себе си се опълчил!
се почивката му малко!
отмарял на Пампорово, сега пъ от планината иска да почива!
пффффуу
после пак шъ мрънка и на бяло море шъ почива от черно
това почивките са ногу изморителни мероприятия
и аз съм го забелязала
- Света вода ненапита
И аз искам море. Кратка почивка от около година, примерно... с опция за удължаване...Green Light написа:Искам почивка. ... Искам море!
Виж там нещо не може ли да се уреди...
Ееехххх
Добре, ама после не отговарям, отричам всякаква вина, Disclaimer, рийшGaspode написа:
Склонен съм да поема този риск. С тонуса. И с тоника. Да го загубя, демек.
Трябва да има разделение - ти си пази тонуса, аз ще пазя морето. Отвътре.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Е тоо, и аз искам. И даже бях резервирала едно хотелче на Халкидики. Обаче нема. Ще мухлясам тук, и не само всичко ми е криво, ами нарочно ще взема да изкривя нещо. За мен явно октомври ще е юли. Поне съботите и неделите няма да им работя. Ай сиктир.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Искай си... пък!Green Light написа:Искам почивка...
... Искам море!
аз не ща, ама кат вземе да ми се случи...
Еееех, мечти!:winkw:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
A, лов на акули - не искам аз такива екстремизми. Само маргарита и един кашон с книги. Пък ммъжо после пак ще ми трябва бе, то живота да не е само почивка баси. Кой ще работи после.bead_ написа:земи го. може да те поканят на лов за акули. може да свърши стръвта. всичко може да стане, знаеш как е на карибите... сървайвърско:winkw:Fairy of the Flowers написа:Искам и аз една година на карибите, аре половин, да не сме там през лятото, че урагани. Без мъжо
може пък той да те излъже да идеш на лов ... я карибите, я сървайвърите...bead_ написа:земи го. може да те поканят на лов за акули. може да свърши стръвта. всичко може да стане, знаеш как е на карибите... сървайвърско:winkw:Fairy of the Flowers написа:Искам и аз една година на карибите, аре половин, да не сме там през лятото, че урагани. Без мъжо
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
- Green Light
http://www.youtube.com/watch?v=0AhiAVacJu8Метаморф написа:спешъл поздравче!Green Light написа:
Мерси, мечтаеч си и скоро, много скоро една мечтица ще стане реалностPositum написа:Помечтайте, полезно е:-)
Ей тая - хем моренце, хем работата с нас и така от другия месец до догодина стига да има работа както сега.

- Green Light
Къде е това? Честито, Инж! Успеха е дефицит тая година. Честито пак и пак успех ти желая, и от догодина по две!inj написа:Мерси, мечтаеч си и скоро, много скоро една мечтица ще стане реалностPositum написа:Помечтайте, полезно е:-)
Ей тая - хем моренце, хем работата с нас и така от другия месец до догодина стига да има работа както сега.
![]()
Не те ли е срам бе? Баси човека си начи. Още една такава сминка и идвам да ти счупя пак краката. Ама ха деinj написа:Мерси, мечтаеч си и скоро, много скоро една мечтица ще стане реалностPositum написа:Помечтайте, полезно е:-)
![]()
Ша чупиш, ама то да не е лесно. Пък и после ти ще караш до Испания с кучката в теб и аз ще лежа отзад с жената и ще викам - Карай карай, не е магистрална не е...Gaspode написа:Не те ли е срам бе? Баси човека си начи. Още една такава сминка и идвам да ти счупя пак краката. Ама ха деinj написа:Мерси, мечтаеч си и скоро, много скоро една мечтица ще стане реалностPositum написа:Помечтайте, полезно е:-)
![]()
баси и офертатаinj написа:А иначе местенцето е Santa Uxia De Riveira. Тръгваме другия месец и в началото при приятели, докато ни се свободи къщата под наем там - септември. Тея хора как ги дават тея къщи - 2 спални, хол, кухня, до морето, с интернет и иска 180 Евра на месец. Как да му откажеш на такъв човек сега.
разплаках се е са
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Няма да ти споменавам тогава другите оферти, че не знам какво ще направиш. (просто 4 спални са ми множко)Quid написа:баси и офертатаinj написа:А иначе местенцето е Santa Uxia De Riveira. Тръгваме другия месец и в началото при приятели, докато ни се свободи къщата под наем там - септември. Тея хора как ги дават тея къщи - 2 спални, хол, кухня, до морето, с интернет и иска 180 Евра на месец. Как да му откажеш на такъв човек сега.
разплаках се е са
Айде пък за да не плачеш, ще дойдеш на гости зимата.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита