Бе ей ч, какво стана с времето, бе?
- Green Light
Бе ей ч, какво стана с времето, бе?
Защо нямам никакво? Егати ненормалната работа! Ама, не обичам така, ше се разправяме, ей! Кой, неговата кожа, ми взе времето? Е на- пак хукнах.
Re: Бе ей ч, какво стана с времето, бе?
Свиквай брато, аз съм така от началото на годината. Обаче май му намерих колая - четох някъде, че ако 24 часа не стигат трябва просто да се работи и нощемGreen Light написа:Защо нямам никакво? Егати ненормалната работа! Ама, не обичам така, ше се разправяме, ей! Кой, неговата кожа, ми взе времето? Е на- пак хукнах.
Сериозно - ако намериш някъде време в излишък земи за двама... ако не те хванат...
- Света вода ненапита
аре бачкайте, не се оплаквайте...Gaspode написа:Свиквай брато, аз съм така от началото на годината. Обаче май му намерих колая - четох някъде, че ако 24 часа не стигат трябва просто да се работи и нощемGreen Light написа:Защо нямам никакво? Егати ненормалната работа! Ама, не обичам така, ше се разправяме, ей! Кой, неговата кожа, ми взе времето? Е на- пак хукнах.
Сериозно - ако намериш някъде време в излишък земи за двама... ако не те хванат...
Виж подводницата!
- majemela4ka
- Обратна връзка:
стига бачкалиМетаморф написа:
аре бачкайте, не се оплаквайте...
намерете нЕкой да ви свърши работата за половината кинти и духвайте на гьол
аман от работяги:twisted:
фани си любовница да видиш кво е "нямане на време". тогава ела пак да се оплакваш. че даже ше почнеш да попълваш и в графата "нямане на кинти" и "нямане на сили"Green Light написа:Защо нямам никакво? Егати ненормалната работа! Ама, не обичам така, ше се разправяме, ей! Кой, неговата кожа, ми взе времето? Е на- пак хукнах.
just perfect
- Green Light
не, не искам любовницаbead_ написа:фани си любовница да видиш кво е "нямане на време". тогава ела пак да се оплакваш. че даже ше почнеш да попълваш и в графата "нямане на кинти" и "нямане на сили"Green Light написа:Защо нямам никакво? Егати ненормалната работа! Ама, не обичам така, ше се разправяме, ей! Кой, неговата кожа, ми взе времето? Е на- пак хукнах.
не искам пътища, риш, леки
а лосион против слънце във летния ден
шезлонг и чадърче навеки
вместо все да се чанча весден
пълни простаци...Green Light написа:Защо нямам никакво? Егати ненормалната работа! Ама, не обичам така, ше се разправяме, ей! Кой, неговата кожа, ми взе времето? Е на- пак хукнах.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
освен ако тя не е с кинти и не ти изтисква силите, а ти дава нови...bead_ написа:фани си любовница да видиш кво е "нямане на време". тогава ела пак да се оплакваш. че даже ше почнеш да попълваш и в графата "нямане на кинти" и "нямане на сили"Green Light написа:Защо нямам никакво? Егати ненормалната работа! Ама, не обичам така, ше се разправяме, ей! Кой, неговата кожа, ми взе времето? Е на- пак хукнах.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
искаш Славия да стане шампион. Или поне 4-ти в шампионата...Green Light написа:не, не искам любовница
не искам пътища, риш, леки...
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Green Light написа:
не, не искам любовница
не искам пътища, риш, леки
а лосион против слънце във летния ден
шезлонг и чадърче навеки
вместо все да се чанча весден
- Green Light
Ний славни сме спортистиQuid написа:тва славистите са баси и ентусиастите начи:rotfl24:
най-славният отбор,
ний мощне сме слависти,
борба е наш закон.
Всесилни и корави
са нашите дела,
борбата ни прослави
навредом по света.
И химнът на победа
в борбата ни крепи,
с желаната победа
в нас радостта кипи.
От ден на ден здравеем
ний с нашите игри,
в борбата се гордеем,
победа ни крепи.
Ура!
- Green Light
С поезията, как да ти кажа, що се отнася до писане- сме в разпра. Но ти не разбирай, че мразя поезията...Fairy of the Flowers написа::rotfl24::rotfl24:ааа, щом имаш време за поезия - добре си.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Като нямате време
как намирате излишък от такова да дращите тук:blum::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Ей, как сте, как сте? Как я карате, моля? Как е работата, как е настроението? Как е Пловдив тая пролет?frisky lioness написа:Като нямате време
Как сте госпожа?