Аре честитка

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

lancelote написа: Ох, бедните турци начи!:shocked:
Нормално е. Тук на балканите сме големи `мечтатели`, а относно `лошите` съседи си имаме специален фолклор, всички, без изключения.
Лошото обаче е, че проводник на турските мечти и омраза в родината ни е Ахмед Демир Доган и неговата терористична организация ДПС.

А, както всички добре знаем, най-добрият терорист е >>>Мъртвият терорист<<<
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
lancelote написа: Ох, бедните турци начи!:shocked:
Нормално е. Тук на балканите сме големи `мечтатели`, а относно `лошите` съседи си имаме специален фолклор, всички, без изключения.
Лошото обаче е, че проводник на турските мечти и омраза в родината ни е Ахмед Демир Доган и неговата терористична организация ДПС.

А, както всички добре знаем, най-добрият терорист е >>>Мъртвият терорист<<<

Страшен е тоя Ахмед, невероятен :rotfl24:

Боев, бе, може ли да попитам, ти коя партия си си избрал - да харесваш, за гласуване или просто симпатии?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
Боев, бе, може ли да попитам, ти коя партия си си избрал - да харесваш, за гласуване или просто симпатии?
Харесвам ВМРО на Иван Михаелов, такова каквото е било в първата четвърт на миналият век.
Симпатизирам на зелените, защото бъдещите конфликти и борби за надмощие ще бъдат свързани с природата, ресурси от сорта на чиста вода, гори, земя не замърсена с химикали.
Но здравата логика ми подсказва, че на тия избори ще трябва да гласувам в синьо въпреки Иван Костов.

Герб имат проблеми с кадрите и вкарват в употреба амортизирани и компроментирани лица.

Атака е партия от феодален тип, двукамарна, долната камара е от полуграмотни фанатизирани последователи, а в горната е благопомазаното семейство на вожда и най-близкото му обкръжение.

РЗС е ченгенджийска организация с неясен господар. Акцията на лидера Янев в община Гърмен хвърли помаците в обятията на ДПС. Сега в Благоевград мажоритарен кандидат на движението е Ахмед Башев, а водач на листа Доган. Не напразно наричам партията и водача й най-добрите играчи в полето на Доган.

Лидер на Ковачки и Кошлуковци разни са под пряката финансова и `юридическа`, подкрепа на Доган и движението му - нещо като застраховка, ако са в опозиция да може да разбива и контролира дясното пространство.

НДСВ е с голяма въпросителна.

А, за останалите въобще не си заслужава да се говори.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
Харесвам ВМРО на Иван Михаелов, такова каквото е било в първата четвърт на миналият век.
Симпатизирам на зелените, защото бъдещите конфликти и борби за надмощие ще бъдат свързани с природата, ресурси от сорта на чиста вода, гори, земя не замърсена с химикали.
Но здравата логика ми подсказва, че на тия избори ще трябва да гласувам в синьо въпреки Иван Костов.
ох, благодаря ти, успокоих се :-)

да не говорим, че имаме пълно единомислие :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
БоЕВ написа:
ох, благодаря ти, успокоих се :-)

да не говорим, че имаме пълно единомислие :-)
Що бе, ти да не си се съмнявала, че съм някакъв потенциален, `ужасяващ терорист`, като Ахмед?!:grin:

Да се надяваме, че разумът ще надделее страстите този път. Четели статията(темата) за бездушието и наглостта?

пп Пуснал съм биляшка на Уйшес - дали я е видял?!
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: Що бе, ти да не си се съмнявала, че съм някакъв потенциален, `ужасяващ терорист`, като Ахмед?!:grin:

Да се надяваме, че разумът ще надделее страстите този път. Четели статията(темата) за бездушието и наглостта?

пп Пуснал съм биляшка на Уйшес - дали я е видял?!
абе, стряскаш ме понякога, сега ще чета и статията

Уишеса не е влизал отдавна, не я видял, ще му кажа. Обаче за най-сигурно, който иска да праща бележки на Уишеса, да ги пуска на мен, той е несериозник, а аз явно цял живот ще го играя лайното, т.е. посредника де :-)
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
абе, стряскаш ме понякога, сега ще чета и статията

Уишеса не е влизал отдавна, не я видял, ще му кажа. Обаче за най-сигурно, който иска да праща бележки на Уишеса, да ги пуска на мен, той е несериозник, а аз явно цял живот ще го играя лайното, т.е. посредника де :-)
Догледа ми се `синьо лято` - пак.:grin:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Кент написа:Пандата е мечка, наскоро го открили. Сори и съж:shy:
Гризли и руската мечка са един и същ вид. Разликата е само в писателите.
То и в държавите има много общо...
Наздраве :cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Piqndurnik написа:Гризли и руската мечка са един и същ вид. Разликата е само в писателите.
То и в държавите има много общо...
хехехех
точно
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Голямата мечка или малката мечка?:grin:
ЕДИТ Тая мечка да не стане като...Сърбия:rotfl24:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
:wbee: :harhar: :wbee:
І

Мнение от І »

БоЕВ написа: Но здравата логика ми подсказва, че на тия избори ще трябва да гласувам в синьо въпреки Иван Костов.
:-)
Отива БГ делегация в арабише святише..Кувейт. :-)
И се изтъпанчва PR-а...и вика: "Идваме с надежда за петрол!?"
А шейха маха небрежно с ръка и :" оставете Надежда...и взимайте колко искате.."
:lol:
Да я беха оставили... :lol:

Боев, моят разум подсказва същото. :-) В този парла-мент, трябва да има колкото може повече от по-малките партии с десни идеи.. Белким им дойде акъла и да се обединят около някаква цел. Щото и СДС и производни станаха малки партии... профукаха напразно ентусиазма ни. И ни оставиха в ръцете на баби, дядовци, турчоля извън държавните ни граници и циганя. /за тези турчоля, дето са тук..те си носят гайлето...сиреч условно гласуват по техен си разум..и няма как нито да ги съдя, нито да им се сърдя :-) /
Дано не профукат отново вота ми.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

БоЕВ написа:...Симпатизирам на зелените, защото бъдещите конфликти и борби за надмощие ще бъдат свързани с природата, ресурси от сорта на чиста вода, гори, земя не замърсена с химикали...
Аз пък не им симпатизирам. Само лаят, но без да предлагат алтернатива. Или по-точно без думи предлагат алтернативата - Газпром.

А природните ресурси така и така ги пестя - нали съм си родом от Габрово... Скръндза, дето се вика :grin:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Piqndurnik написа: Или по-точно без думи предлагат алтернативата - Газпром.

:
взе ми думите. зелените са най-големите манипулатори и затова са ми двойно по-неприятни. яхат еко-проблема и здраво гепят кинти.

незнам защо в цялата суматоха идеите куцат, а политическият валяк утъпква мозъците в идеална асфалтова алея към... бунището. балирани мозъци. на купчини. :(
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

МЪЖжжж написа: В този парла-мент, трябва да има колкото може повече от по-малките партии с десни идеи..
Това е целта и на управляващата в момента коалиция - множество десни партии с непримирими `лидерски` различия които да не могат да съставят мнозинство и => да излъчат правителство. Останалото е ясно и вече сме го гледали - сегашното правителство е с мандата на ДПС, след като НДСВ не можа да състави и тн.
Аватар
Глас в пустиня

Piqndurnik написа:
БоЕВ написа: Само лаят, но без да предлагат алтернатива.
Това е, защото зелените са още зелени!:grin:

Не съм в кондиция какво предлага Газпром - за мен това е мръсна дума обозначаваща дузини мръсници.:cool:

Нямам представа какви алтернативи очакваш(за мен естествената природата е безалтернативна), но като всяка друга човешка организация с обществена значимост в самото си начало/зародиш и зелените са все още твърдолинейна секта.
Аватар
Глас в пустиня

bead_ написа:
Piqndurnik написа: Или по-точно без думи предлагат алтернативата - Газпром.

:
взе ми думите. зелените са най-големите манипулатори и затова са ми двойно по-неприятни. яхат еко-проблема и здраво гепят кинти.

незнам защо в цялата суматоха идеите куцат, а политическият валяк утъпква мозъците в идеална асфалтова алея към... бунището. балирани мозъци. на купчини. :(
Асфалтираните, полирани и балирани мозъци са в бетонните гета наречени градове скъпа.:-)

Нямам представа какви кинти гепат, но знам че, ако Витоша(например) се бетонира и се кичне с писти, влеци и тям подобни луксове(както предлагат не един бизнесмен олигарх) това няма да я превърне в алпийски курорт който да привлече милиони турсти. Примерът е прид очите ни, цялата брегова ивица по черноморието - къде са туристите? Къде са кинтите от туризъм? Или просто системата на бизнес е тотално сбъркана за сметка на природата и обикновените хора!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

БоЕВ написа:... къде са туристите? Къде са кинтите от туризъм?
боев, незнам по каква причина си се закачил на моето мнение. това, което обясняваш няма нищо общо с това, което аз казах.
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

bead_ написа:
БоЕВ написа:... къде са туристите? Къде са кинтите от туризъм?
боев, незнам по каква причина си се закачил на моето мнение. това, което обясняваш няма нищо общо с това, което аз казах.
Напротив! Причината е следната, когато казвам че:
Симпатизирам на зелените, защото...
И малко след това излезе друг и каже:
...зелените са най-големите манипулатори и затова са ми двойно по-неприятни. яхат еко-проблема и здраво гепят кинти.

незнам защо в цялата суматоха идеите куцат, а политическият валяк утъпква мозъците в идеална асфалтова алея към... бунището. балирани мозъци. на купчини.
Просто няма как да не реагирам - никога не изоставям приятелите си, дори и тези на които само симпатизирам.

А примерът е да покаже връзката с действителността - кой всъщност гепи парите!

Излезе един олигофрен, назначен за бизнесмен, с огромно самочувствие и заяви, че `зелените` му пречели да инвестира милиони в ски комплекс на Витоша, но той не бил вчерашен и имал връзки, разбрал, че за да стопират неговият проект `зелените` били получили милиони в зелено от някакви швейцарци които се страхували `витошкият` бизнесмен да не им дръпне туристите.:lol: И така в продължение на незнамсиколко време обиколи радиа, телевизии и вестници - който се е хванал, хванал се е. Аз поне не съм видял един `зелен` функционер с майбах, ламборджини или пък с яхта, за разлика от назначените за бизнесмени. Има асфалтирани мозъци, но кои са! Ти, лично съгласна ли си Иракли(последната девствена зона) да бъде залята с бетон в името на някакъв неясен `развит` и `силен` туристически бизнес?

пп Всъщност, ако зелените обладаваха парите за които се спрягат, щяха да имат стройна, развита и силна политическа структура чрез която да могат да влияят сериозно върху вземането и изпълнението на решения - пример - Доган.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

БоЕВ написа: Не съм в кондиция какво предлага Газпром - за мен това е мръсна дума обозначаваща дузини мръсници.:cool:
Как какво - газ ... и заробване.
БоЕВ написа: Нямам представа какви алтернативи очакваш(за мен естествената природата е безалтернативна), но като всяка друга човешка организация с обществена значимост в самото си начало/зародиш и зелените са все още твърдолинейна секта.
Когато човек мрънка против нещо, трябва да предложи алтернатива.
Примерно екологично чиста храна. Да, ама за целта трябва да се избие 9/10 от населението на Земята, че да стигне за другите.
Говоря по-скоро за тукашните зелени, дето не се отказват от лимузините и неходят с колелета в парламента.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

БоЕВ написа: ...
А примерът е да покаже връзката с действителността - кой всъщност гепи парите!

Излезе един олигофрен, назначен за бизнесмен, с огромно самочувствие и заяви, че `зелените` му пречели да инвестира милиони в ски комплекс на Витоша, но той не бил вчерашен и имал връзки, разбрал, че за да стопират неговият проект `зелените` били получили милиони в зелено от някакви швейцарци които се страхували `витошкият` бизнесмен да не им дръпне туристите.:lol: И така в продължение на незнамсиколко време обиколи радиа, телевизии и вестници - който се е хванал, хванал се е. Аз поне не съм видял един `зелен` функционер с майбах, ламборджини или пък с яхта, за разлика от назначените за бизнесмени. Има асфалтирани мозъци, но кои са! Ти, лично съгласна ли си Иракли(последната девствена зона) да бъде залята с бетон в името на някакъв неясен `развит` и `силен` туристически бизнес?

пп Всъщност, ако зелените обладаваха парите за които се спрягат, щяха да имат стройна, развита и силна политическа структура чрез която да могат да влияят сериозно върху вземането и изпълнението на решения - пример - Доган.
Идеята на въпросния "бизнесмен " е усвояването на някакви инвестиции. То предварително е ясно, че това няма да е на печалба.
Какво мислиш ше стане с тоя мегаполис, в който се е превърнало черноморието? Все някога ще минат и булдозерите, но за оправяне на осраното, ще се изразходват още повече пари, които обаче ще е голям късмет ако са от еврофондове.
Публикувай отговор