Ще ти се.Remmivs написа:къде товаGaspode написа:Жените да се продават (и третират) като добитък го има от векова. Има го и сега тук таме. Представи си едно парадче, на което горди собственици на хареми ги водят на юзда и с поводи пердашейки ги по пъта. Хич така няма ли да те подразни мъъъничко поне?
да ходя да видя шарения и т.н.
Богослови излизат на литийно шествие срещу гей-парада в Софи
Re: Богослови излизат на литийно шествие срещу гей-парада в
Освен това, острата реакция срещу хомосескуализма е презумпция за съществуването на латентен такъв.lancelote написа:Гей-тернационала!:rotfl24:latrevw написа:не те разбрахlancelote написа:На крак, о Париси презрени, на крак, О, роби на труда!
Подтиснати и унизени, ставайте срещу г...ЕДИТ*ЦЕНЗУРА...
Пише в учебниците по психология.
Извинете за което.
пак ли за демууууукрациятаpocti_bezobidna написа:Елада, дето е еталон за демокрация на целия циливилизован свят, ако ме не лъже паметта и познанията, хетеросексуализма го е имала за плебейски.
Такаааа чееее, много може да се спори кой е нормаленп и кой не.
Не разбирам какво им пука на някои кой како прави под одеалото? И кого.
Всеки да си гледа собствения сексуален живот, що да аби енергия за чуждия?
елада е била шарена това е единственото вярно
но не е имало гей паради
по-скоро е имало оргии, където не са били на почит нито само хетеро, нито само хомо
и в елада и в рим жените са били на почит като продължителки на рода
защото за да се роди хомосексуален мъж и да изпита висшата любов между мъже (според тях, то пък и кво друго да изпита при казарма 20-30 години при средна продължителност на живота 25) е трябвало да има намесена жена все пак някъде
та така
да си гледат собствения живот, както и ние
да не ни абат времето с парадите си
Девствена до 15 години - 10 000 гроша без ДДСRemmivs написа:къде товаGaspode написа:Жените да се продават (и третират) като добитък го има от векова. Има го и сега тук таме. Представи си едно парадче, на което горди собственици на хареми ги водят на юзда и с поводи пердашейки ги по пъта. Хич така няма ли да те подразни мъъъничко поне?
да ходя да видя шарения и т.н.
Девствена между 15 и 25 - 5 000 гроша без ДДС
Девствена между 25 и 35 - 2 500 гроша без ДДС.
Бонус - Вземате една и получавате Девствена над 35 със всички екстри!
Недевствена между 15 и 25 години - 2 000 гроша без ДДС и 10% Фонд Амортизация
Недевствена между 25 и 35 години - 500 гроша без ДДС и 50% Фонд Амортизация
Бонус - Вземате две и получавате една недевствена над 35 за кърска работа!
Курс на гроша спрямо лева - за справка ЦД на ДПС. ЕДИТ Последното значи Централен Депозитар на Държавния приватизационен Съюз.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

Ми нека си го прави без да го прави обществено достояние. Ама ха де.latrevw написа: въобще не може да се прави съпоставка, с продаването на жените се погазват права, а тук говорим за нещо, което даден човек сам си е избрал, прави го и не пречи на нормалните.
Моите права се погазват - правото ми да не знам кой е гей и кой не е. Що трябва насилствено да ме информират? М? Да си седят под одеялото както вече беше казано.
ПП. Нещо не разбирам цялата таз тема и в частност Лейси Почти и Лейди Латревю - те имат право да си правят квот си искат а аз нямам право да не го харесвам? Е що така? Моите права са по-малко права ли?
Ти си като тия, дето не могат да траят - Бериков примерно (може и който и да е друг) - ама редовно го гледат, само да кажат колко са отвратени от него.Remmivs написа:къде видя пък неприемане?latrevw написа:тези всичките постове след твоя, които съдържат "+1" просто демонстрират неприемане и някакъв вид опозиция, а мен това ме дразни, безобидна много хубаво го е написала по-горе - не се противопоставяме на насаждането на омраза, а на предпочитанията на някакви си хора, на нещо, което си съществува от векове и защо толкова дразни нормалните, с държавна мисъл, хора, така и не мога да си обясня.
приемам ги, щом ги влече гъзовете са си техни в крайна сметка
но да ми го навират в носа
това не приемам, по-точно принуждават ме да приемам и това, но пък аз мога да кажа, че ме дразни тази фалшива показност
както и прекалената пуританщина би ме подразнила
примерно парад на чичковци и лелки с манифест и плакати заползвайте само мисионерска поза и то задължително с чаршаф
Ми не гледай парада бе, човек!
Не ти минава под прозорците нали?
Или пък пусни пердетата, ако минава.
Сменяш станцията, кво толкова.
То убаво, немаме нищо против обратните да си завиват фунийката улево, когато всички се връткат на десно...pocti_bezobidna написа:Освен това, острата реакция срещу хомосескуализма е презумпция за съществуването на латентен такъв.lancelote написа:Гей-тернационала!:rotfl24:latrevw написа:не те разбрахlancelote написа:На крак, о Париси презрени, на крак, О, роби на труда!
Подтиснати и унизени, ставайте срещу г...ЕДИТ*ЦЕНЗУРА...
Пише в учебниците по психология.
Извинете за което.
ЕДИТ Стават за пауни! Ама чак пък като манифестация за 09.09!!!!:rotfl24:
Последно промяна от lancelote на 22.06.09, 13:23, променено общо 1 път.
Отново на път

Ами, факт, налага се да живееш и с хора дето гей паради ги дразнят.pocti_bezobidna написа:МИ и на мен много неща ми пречат.
Ама живея сред хора, не може всички да сме еднакви, каков да се прави.
Да беше станал военен - там всички са по конец.
Аз военен съм бил за 1 година. Благодаря ти за предложението. Далеч не всичко е по-конец.
или пък да си избера обходен маршрут за да могат те да минатpocti_bezobidna написа:Ти си като тия, дето не могат да траят - Бериков примерно (може и който и да е друг) - ама редовно го гледат, само да кажат колко са отвратени от него.
Ми не гледай парада бе, човек!
Не ти минава под прозорците нали?
Или пък пусни пердетата, ако минава.
Сменяш станцията, кво толкова.
е що аз, а не те
да манифестират у докторската градинка примерно
не гледам бареков даже примерно
нито пък ще гледам парада
но фактът, че има такъв както и фактът, че на мен това не ми харесва си остават
и демукрациитя ми дава право да си казвам, нали така
че съм латентен педал имам предвид
Последно промяна от Remmivs на 22.06.09, 13:26, променено общо 1 път.
Имаш право да не го харесваш.Gaspode написа:Ми нека си го прави без да го прави обществено достояние. Ама ха де.latrevw написа: въобще не може да се прави съпоставка, с продаването на жените се погазват права, а тук говорим за нещо, което даден човек сам си е избрал, прави го и не пречи на нормалните.
Моите права се погазват - правото ми да не знам кой е гей и кой не е. Що трябва насилствено да ме информират? М? Да си седят под одеялото както вече беше казано.
ПП. Нещо не разбирам цялата таз тема и в частност Лейси Почти и Лейди Латревю - те имат право да си правят квот си искат а аз нямам право да не го харесвам? Е що така? Моите права са по-малко права ли?
Но това не променя правото им да си направят парад.
Аз като не харесвам чалга, да забраня концертите на разни Преслави, Десилсави и други сродни?
Или да твърдя че нещо си ими натрапват, като ги организират тия концерти?
Ми не става.
Слушам си каквото ме кефи и готово
аз пък не разбирам кое право ти е нарушеноGaspode написа: ПП. Нещо не разбирам цялата таз тема и в частност Лейси Почти и Лейди Латревю - те имат право да си правят квот си искат а аз нямам право да не го харесвам? Е що така? Моите права са по-малко права ли?
на бас, че ежедневно се сблъскваш с неща, които не ти харесват, не са ти по душа, не искаш да ги знаеш, ама на навират ти ги
що не се противопоставяш на тях?
и още нещо - ако Грийна не беше пуснал темата, ти дъл щеше да знаеш, че е имало гей парад? следователно Грийна ти е нарушил правото да не знаеш
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Да се обеси...latrevw написа:аз пък не разбирам кое право ти е нарушеноGaspode написа: ПП. Нещо не разбирам цялата таз тема и в частност Лейси Почти и Лейди Латревю - те имат право да си правят квот си искат а аз нямам право да не го харесвам? Е що така? Моите права са по-малко права ли?
на бас, че ежедневно се сблъскваш с неща, които не ти харесват, не са ти по душа, не искаш да ги знаеш, ама на навират ти ги
и още нещо - ако Грийна не беше пуснал темата, ти дъл щеше да знаеш, че е имало гей парад? следователно Грийна ти е нарушил правото да не знаеш
ЕДИТ Ъъъъ...
ЕДИТ ЕДИТ Вибратор... Таковата...
Отново на път

Ми представи си ако Обшината - дето издава разрешения за митинги и паради - почне да се съобразява с капризите на всеки какво ще стане?Remmivs написа: или пък да си избера обходен маршрут за да могат те да минат
е що аз, а не те
да манифестират у докторската градинка примерно
не гледам бареков даже примерно
нито пък ще гледам парада
но фактът, че има такъв както и фактът, че на мен това не ми харесва си остават
и демукрациитя ми дава право да си казвам, нали така
че съм латентен педал имам предвид
Един не харесва педалите, друг синдикатите, трети еколозите. Айде малко разбиране значи.
Не са длъжни всички да се съобразяват с теб, извинявай, че ти го казвам.
само погледни как се изказваш, това грубо отношение за мен не означава приемане, а по-скоро гледаш на тях от някаква висота, ти си по-добър, по-свестен - "ония, дето си дават задниците, не мога да ги мисля"Remmivs написа: къде видя пък неприемане?
това не приемам, по-точно принуждават ме да приемам и това, но пък аз мога да кажа, че ме дразни тази фалшива показност
примерно парад на чичковци и лелки с манифест и плакати заползвайте само мисионерска поза и то задължително с чаршаф
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
latrevw написа: и още нещо - ако Грийна не беше пуснал темата, ти дъл щеше да знаеш, че е имало гей парад? следователно Грийна ти е нарушил правото да не знаеш
Зелени, глобен си три бири!
ти виждаш грубост защото си предубеденаlatrevw написа:само погледни как се изказваш, това грубо отношение за мен не означава приемане, а по-скоро гледаш на тях от някаква висота, ти си по-добър, по-свестен - "ония, дето си дават задниците, не мога да ги мисля"
защо да не мога аз да се пошегувам на техен гъз? м?
но ти виждаш в шегата ксенофобия, може би защото се опитваш да преодолееш същата с милозливо приемане на правото на другите да се определят сами сексуално
напротив, да имаш позиция, която не съвпада с мирогледа на другите и да си я отстовяваш без това да накърнява тяхното право на собствен мироглед е по-честно и достойно за мен
приемам че има такива
те да приемат, че има такива като мен, които не искат да ги занимават с паради гейски
както ние (аз) не ги занимавам с паради хетеросексуалистки
това е
Латре! И все пак... Най-добрия гей е оня дето си гледа д-то...latrevw написа:само погледни как се изказваш, това грубо отношение за мен не означава приемане, а по-скоро гледаш на тях от някаква висота, ти си по-добър, по-свестен - "ония, дето си дават задниците, не мога да ги мисля"Remmivs написа: къде видя пък неприемане?
ЕДИТ Ако сме сериозни - интересно за какво се борят! Като вечерта ще си го получат...
ЕДИТ ЕДИТ Ама сори с това че са различни! И с това се пробутват навсякъде из фирмите и бизнеса, щото умеят да лижат... /сори за грубия израз/
ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ Лично имам наблюдение върху едва такава "двойчица". Първо единия си намърда лявото... такова, а след това залепено за него и неговата "любофница" или "любофник"...
ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ Ами кажи сега - това не е ли дискриминация? Сад на мястото на ОНОВА от 3-тия вид не можеше да е някое момиче с образование и по-приятни форми?
ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ Постави се в такава ситуация - явяваш се на работа и оня зализан мазник земе да предпочете оная лига щото ще му врътне един г-з, а ти дето си по-кадърна ще останеш с пръст в...
Хич не върви.
Отново на път

Шегичка, а? повЕрвах ти.Remmivs написа:
ти виждаш грубост защото си предубедена
но ти виждаш в шегата ксенофобия, може би защото се опитваш да преодолееш същата с милозливо приемане на правото на другите да се определят сами сексуално
напротив, да имаш позиция, която не съвпада с мирогледа на другите и да си я отстовяваш без това да накърнява тяхното право на собствен мироглед е по-честно и достойно за мен
приемам че има такива
те да приемат, че има такива като мен, които не искат да ги занимават с паради гейски
това е
Споко бе, с Латервото сме малцинство, кво толкова, кажи си това, което мислиш.
вече го казахpocti_bezobidna написа:Шегичка, а? повЕрвах ти.
Споко бе, с Латервото сме малцинство, кво толкова, кажи си това, което мислиш.
sat sapienti
Ооо, хайде стига! И много хетеро си пробутват половинката, стига да могат.lancelote написа:Латре! И все пак... Най-добрия гей е оня дето си гледа д-то...latrevw написа:само погледни как се изказваш, това грубо отношение за мен не означава приемане, а по-скоро гледаш на тях от някаква висота, ти си по-добър, по-свестен - "ония, дето си дават задниците, не мога да ги мисля"Remmivs написа: къде видя пък неприемане?
ЕДИТ Ако сме сериозни - интересно за какво се борят! Като вечерта ще си го получат...
ЕДИТ ЕДИТ Ама сори с това че са различни! И с това се пробутват навсякъде из фирмите и бизнеса, щото умеят да лижат... /сори за грубия израз/
ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ Лично имам наблюдение върху едва такава "двойчица". Първо единия си намърда лявото... такова, а след това залепено за него и неговата "любофница" или "любофник"...
ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ Ами кажи сега - това не е ли дискриминация? Сад на мястото на ОНОВА от 3-тия вид не можеше да е някое момиче с образование и по-приятни форми?
ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ Постави се в такава ситуация - явяваш се на работа и оня зализан мазник земе да предпочете оная лига щото ще му врътне един г-з, а ти дето си по-кадърна ще останеш с пръст в...
Хич не върви.
Други си пробутват роднините.
Айде стига еФтин популизъм - много е изтъркан и скучен вече.
Да ама в това има повече красота и традиция от колкото...pocti_bezobidna написа:Ооо, хайде стига! И много хетеро си пробутват половинката, стига да могат.lancelote написа:Латре! И все пак... Най-добрия гей е оня дето си гледа д-то...latrevw написа:само погледни как се изказваш, това грубо отношение за мен не означава приемане, а по-скоро гледаш на тях от някаква висота, ти си по-добър, по-свестен - "ония, дето си дават задниците, не мога да ги мисля"Remmivs написа: къде видя пък неприемане?
Хич не върви.
И не е ли по-добре родата
ЕДИТ ЕДИТ Ох, да не си от някоя природозащитна организация на Застрашените ъъъъ.... видове?
Отново на път

само не разбрах защо твоето е позиция, която ти с гордост отстояваш, а моето е "милозливо приемане на правото на другите..."Remmivs написа: ти виждаш грубост защото си предубедена
приемам че има такива
това е
не съм предубедена, нито пък някога съм си мислила, че така яростно ще защитавам педерасите, егати
просто всяко противопоставяне на различните и заклеймяването им, ме дразни, ти нищо не отстояваш, аз все пак не мога да разбера по какъв начин техните паради ти пречат, само си помисли колко други неща ти пречат ежедневно, но не се бунтуваш срещу тях
забавих се с отговора и безобидна ти е отговорила - всичко, което си описал важи и за хетересексуални, не виждам връзка ни-как-ваpocti_bezobidna написа:Ооо, хайде стига! И много хетеро си пробутват половинката, стига да могат.lancelote написа: Латре! И все пак... Най-добрия гей е оня дето си гледа д-то...
Хич не върви.
ама моля те, красота и традиция - глупостиlancelote написа: Да ама в това има повече красота и традиция от колкото...
И не е ли по-добре родатаОт...ЕДИТ...
ЕДИТ ЕДИТ Ох, да не си от някоя природозащитна организация на Застрашените ъъъъ.... видове?
я да те попитам в две хубави лесбийки не намираш ли красота - намираш, ама няма да си признаеш
Ъъъъъ....latrevw написа:ама моля те, красота и традиция - глупостиlancelote написа: Да ама в това има повече красота и традиция от колкото...
я да те попитам в две хубави лесбийки не намираш ли красота - намираш, ама няма да си признаеш
Е, тук ме постави натасноооо!:mad:
ЕДИТ Ама тва лесбийството обратно ли е?
Отново на път

Ми да, аз съм от Джемини всъщност.lancelote написа:
Да ама в това има повече красота и традиция от колкото...
Традициите са комерс - вървят в пакет със селския туризъм за нискотарифни туристи.
Служат основно за правене на кинти.
ЪЪЪ!:blink::shocked:pocti_bezobidna написа:Ми да, аз съм от Джемини всъщност.lancelote написа:
Традициите са комерс - вървят в пакет със селския туризъм за нискотарифни туристи.
Отново на път

Ахъ!lancelote написа:ЪЪЪ!:blink::shocked:pocti_bezobidna написа:Ми да, аз съм от Джемини всъщност.lancelote написа:
бунтувам се, как да не сеlatrevw написа:само не разбрах защо твоето е позиция, която ти с гордост отстояваш, а моето е "милозливо приемане на правото на другите..."
не съм предубедена, нито пък някога съм си мислила, че така яростно ще защитавам педерасите, егати
просто всяко противопоставяне на различните и заклеймяването им, ме дразни, ти нищо не отстояваш, аз все пак не мога да разбера по какъв начин техните паради ти пречат, само си помисли колко други неща ти пречат ежедневно, но не се бунтуваш срещу тях
бунтувам се и още как
ела да видиш
не се противопоставям на тях, опазил ме Господ
на тях нямам какво да поставям изобщо
а колкото до позицията ми
просто ти посочих една възможна причина ти да ги защитаваш яростни
може би си латентен педал и ти
но обратен такъв някакъв
щото да си педерастка е всъщност нормално за теб
както аз съм ортодоксален лесбиец
приемай всичко и с малко усмивка и широта на възприятията, нали това проповядваш
practice what you preach
приеми ме и мен
моля
Ми да вземем се вземем най-накрая сичките!
Отново на път

След като си попитала - знаех за парада преди тази тема. Като го чух за сефте реагирах наум с нещо от сорта на "Видяла жабата..." и "Нямат ли си друга работа та се занимават с глупости".latrevw написа: аз пък не разбирам кое право ти е нарушено
А за нещата, дето ми ги навират, риш`ли - противопоставям се. Винаги. Нали не мислиш, че ще се оставя нещо да ми наврат, риш`ли, без бой и противопоставяне
Според мен това са си лични неща. Много е вероятно да съм имал и да имам работа с гейове. И да не съм го разбрал въобще. Както и те не са разбрали аз как с кого колко и къде. И това е нормалното според мен. Па и да съм го разбрал някак некосвено - кво от туй? Докато не ми пречи на работата с човека...
Но парадите и парадирането с тая пуста сексуална ориентация - за чий им е? Какви са им целите?
Байдъуей, тва с животните също го е имало от край време. Да спретнем един парад на любителите на животни? И да разрешим бракове с крави и магарета поне... не, че сега няма такива
ПП. Сещам се за поне един, за който знам със сигурност. Рабитили сме в една фирма преди време. Не ми е пречил, ма и не помня да е дошъл при мен с плакат и розови белезници, примерно
- Piqndurnik
В Елада и робството е било законно.pocti_bezobidna написа: Елада, дето е еталон за демокрация на целия циливилизован свят, ако ме не лъже паметта и познанията, хетеросексуализма го е имала за плебейски.
Наздраве 
Но ри роб е можел да се освободи, нали?Piqndurnik написа:В Елада и робството е било законно.pocti_bezobidna написа: Елада, дето е еталон за демокрация на целия циливилизован свят, ако ме не лъже паметта и познанията, хетеросексуализма го е имала за плебейски.
А какмво ще е другото, което ще забраниш след гей-парада?Gaspode написа: Да спретнем един парад на любителите на животни? И да разрешим бракове с крави и магарета поне...
Психично болните? Ще предложиш ли кастрация за физически негодните за работа? Примерно.
Некрасивите да ги тикнем в гето?
Не ме разбирай погрешно - просто следвам твоята логика - ако разрешим това, следдва онова.
Нищо не следва.
Верно бе. Идеята ти е добра - психично боните имат пълното право да ми навират психичноболността си в лицето. Каква държава сме и какъв народ да ги крием от очите на обществеността? Така проблемите им няма да се решат. Много по-правилно е да ги интегрираме. Като начало с един парад - да представят себе си и вижданията си, след това във всяко семейство по един луд. То не че сега няма деpocti_bezobidna написа: А какмво ще е другото, което ще забраниш след гей-парада?
Психично болните? Ще предложиш ли кастрация за физически негодните за работа? Примерно.
Некрасивите да ги тикнем в гето?
Не ме разбирай погрешно - просто следвам твоята логика - ако разрешим това, следдва онова.
Нищо не следва.
И после да освободим затворниците - и те са хора и те душа носят. Кво като са различни? Някои просто имат различни потребности, което не ги прави второ качество хора, нали така? И за тях - първо парадче, после интегриране.
Забравяме ли някого?
Извинявай, Безобидна, но понякота просто прекаляваш. В опитите си да защитиш всяка "слаба" кауза улиташ в другата крайност. Лично мнение е това. Аз съм склонен да приема, че истината е някъде по средата и гледам да не отивам в крайности. Не съм предложил да ги кастрират тейовете, нали? И ако не възразяваш, нека моята си логика да си я следвам аз - чужди думи в моята уста никога не звучат като мои.
ПП. За некрасивите - има хора разни. И красотата, бтв, също бива различна. И като го спомена - дразни ме изкуствено налаганата представа за красота от списания, билбордове, че и от анимираните филми дори. Даже бях писал нещо по темата...
ППП. И за следването не си права. Причинно-следствени връзки им се вика. Винаги нещо следва след нещо и нещо е причина за нещо. Може би не се вижда на прима виста, но винаги е така. Така и от този парад, примерно, 100% нещо следва. Друг е въпросът какво и кога. Не дали.
Ей такива ми ти работи
Имам съседка с психичен проблем. Когато не си пие лекарствата изпада в доста страшни кризи. Но иначе работи като преводач. И си е съвсем наред. Какво сега - да я затворят някъде или просто да си взима редовно хапчетата?Gaspode написа:
Естествено че нямам предвид хора с тежки психически проблеми да бъдат оставени на улицата.
Но има такива, които могат да бъдат интегрирани наистина и това е от полза не само за тях, но и за тези, дето плащат данъци.
И не съм твърдяла, че трябва да бъдат пуснати затворниците - не ми приписвай неща, които не съм казала, че това страшно го мразя. Освен това е непочтено.
Това е по твоята логика - щом съм казла така, следва еди какдо си.
Може и да следва, ама не енепременно така, както ти искаш да го представиш.
Следвайки горната ти логика на сравнение - психичноболните и гейовете са престъпници и мястото им е в затвора.
- Света вода ненапита
pocti_bezobidna написа:
ни моа разбЕра оти са занимавате с на ората с добитъка, значи?Gaspode написа:
Виж подводницата!
аз те приемам бе, и другите приемам, но не мога да не споря, искам да разбера защо мислите така и какво ви пречи, не можах да разбера обачеRemmivs написа: приемай всичко и с малко усмивка и широта на възприятията, нали това проповядваш
practice what you preach
приеми ме и мен
моля
и кво сега, мен изкара задръстена:lol:, а аз си мислех, че имам широта на възприятията, егати как обърна нещата
Нали, кофти е някой да слага чужди думи в устата тиpocti_bezobidna написа:
Светът е шарен, не е само черно и още по-черто
Ей така както са тръгнали гейовете на парада, на някое площадче (не познавам добре София, някой да каже къде е най-удобно), картечници от четири страни, с по минимум 1000 патрона всяка :) Огън :)
Да видим после ще има ли следващ гей парад и гей барове...
Кой е "за"?
Да видим после ще има ли следващ гей парад и гей барове...
Кой е "за"?
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.