Богослови излизат на литийно шествие срещу гей-парада в Софи

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
latrevw

Re: Богослови излизат на литийно шествие срещу гей-парада в

Мнение от latrevw »

Метаморф написа:това означава ли, че си съгласна с първата част на тезата ми? щом не си съгласна само(?) с втората?
дадох пример, защото бях чел, че било болест... опитах се да обхвана по-голяма част от "фактите", които се тръбят за "различните", опитвайки се да ни "омилят" към тях...

между другото... сетих се, как преди време един англичанин се опитваше да ми обясни колко ние, българите, сме нетолерантни и сме "тормозели" циганите (пардон, ромите)... след като го послушах достатъчно дълго, му обясних, че не може да ми говори за толерантност човек, чиито език е нетолерантен... език в който думата "мъж" и "човек" е една и съща, както и "дясно" и "правилно" (между другото, само да вметна, аз съм левичар, демек съм "различен" и доста съм "дискриминиран" в училище - демек доста бой през ръцете съм изял, за да се науча да взимам химикалката с ДЯСНАТА ръка)...
та... тези, които си имат проблеми, да си ги решават, а не да ни ги натрапват...
първата част също е друга тема - тук говорим за гейове, които настина са и се чувстват такива
че е болест съм чувала и аз, но само от хора, които не ги понасят; има ли такава медицинска теза или някакво научно изследване, доказващо това?

за английския език е смешно като довод, това, което даваш; може би англичаните, за да са толерантни трябва да си променят езика?
и за лявата ръка - няма да гледам на теб като малтритиран - това с биенето си беше от малоумната социалистическа система; на мен в първи клас ме караха да я държа отзад, за да се науча да пиша само с дясната ръка и успяха, сега само рисувам с лявата

та така, упорито се намирам в тази тема, защото искам да видя някакъв разумен довод, нещо, което да ме убеди, че може би не съм права
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

snowprincess написа:... че чувството на срам и вина прави хората силно уязвими
Аз какво съм виновен за техните чувства, та трябва да им търпя изблиците?
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

latrevw написа: та така, упорито се намирам в тази тема, защото искам да видя някакъв разумен довод, нещо, което да ме убеди, че може би не съм права
ооо, моето момиче, това НИКОГА не може да стане, защото ти си твърдо убедена в правотата си... :blum:
Виж подводницата!
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Метаморф написа:
latrevw написа: та така, упорито се намирам в тази тема, защото искам да видя някакъв разумен довод, нещо, което да ме убеди, че може би не съм права
ооо, моето момиче, това НИКОГА не може да стане, защото ти си твърдо убедена в правотата си... :blum:
не позна, аз съм склонна да си променя мнението, в много случаи, а и дори се е случвало; не ме е срам от това, знам, че нищо не знам и съм отворена за всичко, просто тук тази позиция ми идва отвътре

посочи ми един убедителен довод, де, смешки само някакви сипете - щял да се промени света и гейовете са ни завземат и ние ще станем различни :lol:

мен лично не ме притеснява нито това, че съм средно статистическа жена, нито би ме притеснявало това да съм различна (или поне не много)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа:
snowprincess написа: Гасподе, ако ти имаш 6 пръста на крака си,...
Ако дружиш с хора дето имат 6 пръста на крака си, вероятността да ти порасне шести пръст е никаква, докато при обратните да обърнеш резбата си е закономерност.
съмнявам се да е закономерност
ако някой е пробвал и му е харесало, значи е имал желание, а в това няма нищо лошо

този разговор сме го водили и друг път в клуба
момчета, сега е времето да станете по-толерантни, имаме деца и ако те се определят като гейове, ние трябва да сме готови да го приемем, а не да се откажем от тях, щото са ненормални
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Метаморф написа:
pocti_bezobidna написа:
bead_ написа:
snowprincess написа: парадът е опит да се отърват от страховете, гнева и срама си, защото всяка тайна създава в човек усещане за напрежение и непълноценност
не съм забелязала да се срамуват изобщо. афишират се последователно и безсрамно
Мноо странна позиция за един ПР :shocked:
нЕкак си не пасва на фасона на професията :shocked:
що бре? да не би ПР да е вече педалска професия станала? :blum:
Това аз не съм го казвала. Ако ти така си мислиш, това си е твой проблем.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа:
никой не те кара да се съгласяваш ако някой ти се пуска, достатъчно е да кажеш, че си хетеро
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:
Ами и аз трудно те понасям, нямащ представа дори какво усилие ми струва да спазвам добрия тон, ей така - от уважение към околните в този форум, но какво да се прави - демокрация, налага се да те търпя. Уви. И за мое най-голямо щастие, въпреки това не съм забелязала да ставам като теб.
Последно промяна от annonymus на 23.06.09, 10:04, променено общо 2 пъти.
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа: ...момчета, сега е времето да станете по-толерантни, имаме деца и ако те се определят като гейове, ние трябва да сме готови да го приемем, а не да се откажем от тях, щото са ненормални
Точно затова, че имаме деца, би трябвало да сме по-отговорни и да не позволяваме с лека ръка да се демонстрира и притиква нещо ненормално за нормално и модерно. Точно за това - за да не се налага да `приемаме` извратената и натрапена по идиотски начин `нестандартна` сексуална ориентация на децата си.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
snowprincess написа: ...момчета, сега е времето да станете по-толерантни, имаме деца и ако те се определят като гейове, ние трябва да сме готови да го приемем, а не да се откажем от тях, щото са ненормални
Точно затова, че имаме деца, би трябвало да сме по-отговорни и да не позволяваме с лека ръка да се демонстрира и притиква нещо ненормално за нормално и модерно. Точно за това - за да не се налага да `приемаме` извратената и натрапена по идиотски начин `нестандартна` сексуална ориентация на децата си.
Боев, представи си, че в един прекрасен ден, след като цял живот си възпитавал децата си, че това е ненормално, болест и т.н., все пак детето изпита такава нужда, представяш ли какъв срив и ужас ще е това за него? представяш ли как няма да може да те погледне в очите?

а относно това как възпитаваме децата си - само влез в двора на едно училище и ще видиш как се обиждат на педераст и как си викат гей долен - така че няма страшно за сега чак пък да са го възприели като мода и да имат желание насила да станат такива
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа:
БоЕВ написа:
никой не те кара да се съгласяваш ако някой ти се пуска, достатъчно е да кажеш, че си хетеро
Ставаше въпрос за парада - какво съм виновен за чувството им за срам и вина, та трябва да ги търпя да се отръскват от него по такъв агресивен начин.

А, що се отнася за хетерото - правил съм го, и след това в продължение на половин година съм ял хурката. Има само едно нещо по-страшто от отхвърлена жена и това е отхвърленият педерас(Т).

Да те попитам и теб, щото Латрево не ми отговори - ти колко педала познаваш?
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:
Ами и аз трудно те понасям, нямащ представа дори какво усилие ми струва да спазвам добрия тон, ей така - от уважение към околните в този форум, но какво да се прави - демокрация, налага се да те търпя. Уви. И за мое най-голямо щастие, въпреки това не съм забелязала да ставам като теб.
Напротив - ти си точно като мен, но с обратен знак(не в контекста на темата), даже в повечето случай си къде-къде по агресивна и непримирима. Така че...велкъм дет`съ вика.:lol:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: Да те попитам и теб, щото Латрево не ми отговори - ти колко педала познаваш?
сори, изтървала съм в тарапаната :-)

май не познавам, само бисексуални, нали така се казваше на тези дето и с двата пола

разбирам защо задаваш този въпрос, но това, че не познавам автоматично прави мненията ми невалидни ли?

знам, че има изроди и сред тях, но дали са повече от тези сред "нас", от мъжете, които преследват и бият жени, защото не искат да са с тях?
Последно промяна от latrevw на 23.06.09, 10:15, променено общо 1 път.
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:
Напротив - ти си точно като мен, но с обратен знак(не в контекста на темата), даже в повечето случай си къде-къде по агресивна и непримирима. Така че...велкъм дет`съ вика.:lol:
Обратния знак ми стига като различие.
"Велкъм" в изпод твоите клавищи е равносилно на псувня.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа:
Ставаше въпрос за парада - какво съм виновен за чувството им за срам и вина, та трябва да ги търпя да се отръскват от него по такъв агресивен начин.

А, що се отнася за хетерото - правил съм го, и след това в продължение на половин година съм ял хурката. Има само едно нещо по-страшто от отхвърлена жена и това е отхвърленият педерас(Т).

Да те попитам и теб, щото Латрево не ми отговори - ти колко педала познаваш?
имам съученичка, която е лезбийка
познавам женен мъж, който е чукал в казармата началството
познавам хора, излезли от затвора, които не си признават какво е ставало там

абсолютно ми е безразлично кой как се самоопределя - хетеро, гей или би
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
Боев, представи си, че в един прекрасен ден, след като цял живот си възпитавал децата си, че това е ненормално, болест и т.н., все пак детето изпита такава нужда, представяш ли какъв срив и ужас ще е това за него? представяш ли как няма да може да те погледне в очите?

а относно това как възпитаваме децата си - само влез в двора на едно училище и ще видиш как се обиждат на педераст и как си викат гей долен - така че няма страшно за сега чак пък да са го възприели като мода и да имат желание насила да станат такива
Не мога да си го представя - сори! Можеш ли да изпиташ нужда от нещо, ако не знаеш за него? - нещо като да ти се дояде шоколад без да знаеш, че шоколадът съществува - нали някой трябва да ти покаже/обясни за `сладостта` и `удоволствието` от това `сладко изкушение`. Не ми излизай със заучени фрази и клишета.:lol:

Недей ляга на това ухо(за в двора на у-ще), ами бай-бабо да не те среща мечка - сиреч, да не среща детето ти педал. Ако педал посегне на детето ти няма да си толкова толерантна нали?!:lol:
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
разбирам защо задаваш този въпрос, но това, че не познавам автоматично прави мненията ми невалидни ли?
Да!:-)

Просто, `толерантността` ти е плод на наложено, чрез средствата за масова информация клише. Сори, но не приемам доводите ти!
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: Не мога да си го представя - сори! Можеш ли да изпиташ нужда от нещо, ако не знаеш за него? - нещо като да ти се дояде шоколад без да знаеш, че шоколадът съществува - нали някой трябва да ти покаже/обясни за `сладостта` и `удоволствието` от това `сладко изкушение`. Не ми излизай със заучени фрази и клишета.:lol:

Недей ляга на това ухо(за в двора на у-ще), ами бай-бабо да не те среща мечка - сиреч, да не среща детето ти педал. Ако педал посегне на детето ти няма да си толкова толерантна нали?!:lol:
ами клишета или не, наистина така мисля. не че искам децата ми да са обратни, но ако се случи, искам да могат да го споделят с мен

за училището - това виждам и това чувам от сина ми и се опитвам да му втълпя, че е глупаво така да се обиждат. Вчера започна да чете Оскар Уайлд, но преди това прочете кратката му биография, познай кое първо го впечатли? разбира се, това, че е бил гей. казах му да прочете първо приказките и тогава пак да си говорим какъв е Оскар Уайлд

ако педал нападне детето ми, ще го застрелям, така както ще застрелям и педофил, който би им посегнал - каква е разликата; това е престъпление и посегателство, което няма нищо общо
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
latrevw написа:
Да!:-)

Просто, `толерантността` ти е плод на наложено, чрез средствата за масова информация клише. Сори, но не приемам доводите ти!
ама за какви клишета ми говориш, масово гейовете не са приемани, ако ми беше наложено, трябваше да защитавам твоята позиция, защото това е мнението поне на 80% от хората

вестници не чета, гледам вечер малко новини и почти винаги не съм съгласна с тях
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
Радвам се, че се примиряваш с `обратният знак`, защото щеше да ми е леко неприятно, ако искаш да бъдеш мъж - като мен например!:-)
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа:...
...
Ще повериш ли дъщерите си да се грижи за тях докато ти отсъстваш за дълъг, неопределен период от време?
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:....

знам, че има изроди и сред тях, но дали са повече от тези сред "нас", ...
Има такива статистики, но в тон с модерното популяризиране на обратните никъде няма да я намериш - простата истина е, че извършителите на най-гнусните сексуални престъпления са практикували и практикуват И хомосексуална любов. Това не е ли достатъчно?
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
latrevw написа:....

знам, че има изроди и сред тях, но дали са повече от тези сред "нас", ...
Има такива статистики, но в тон с модерното популяризиране на обратните никъде няма да я намериш - простата истина е, че извършителите на най-гнусните сексуални престъпления са практикували и практикуват И хомосексуална любов. Това не е ли достатъчно?
ти откъде я намери тази статистика :lol:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа:
snowprincess написа:...
...
Ще повериш ли дъщерите си да се грижи за тях докато ти отсъстваш за дълъг, неопределен период от време?
да :lol:
ако някой гей ми е приятел, това автоматично означава, че мога да му поверя моя живот и живота на децата си
БоЕВ, задай си въпроса защо правиш аналог между гей и изнасилвач
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа: парадът е опит да се отърват от страховете, гнева и срама си, защото всяка тайна създава в човек усещане за напрежение и непълноценност
и тъй като споделените емоции в група с други подобни на теб, ни правят по-здрави, щастливи и успешни, те имат право да покажат, че не се срамуват от различността си
това, че са много хора на едно място им дава силата и смелостта да я признаят

отдайте им това право
или се страхувате от нещо?
Това е погледнато с един доброжелателен поглед. Ако вложим малко критичност, дали няма да се окаже различен тоя парад, Сноу? Те действително желаят да покажат добрите страни на това да си обратен. Това не е измислица. Обратните смятат че биха могли да предложат нещо интересно. И това показват.
Истината вероятно е по средата, истината е твоята за 50% от парадиращите, но за другите 50% истината е това което казвам аз. Аргументите "против" не са лишени от съдържание. Аз не говоря от чиста емоция.
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Радвам се, че се примиряваш с `обратният знак`, защото щеше да ми е леко неприятно, ако искаш да бъдеш мъж - като мен например!:-)
Не, не искам да бъда като теб - все едно жена или мъж.

Боев, натрапваш ми се - няколко пъти ти казах, че не желая да комуникирам с теб.
Защо продължаваш да нахалстваш?
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:.... Вчера започна да чете Оскар Уайлд, но преди това прочете кратката му биография, познай кое първо го впечатли? разбира се, това, че е бил гей. казах му да прочете първо приказките и тогава пак да си говорим какъв е Оскар Уайлд
...
Браво! :clap:

Натъпчи му на детето главата с глупости. Така ще знае със сигурност, че да се занимаваш с изкуство и за да си добър трябва да си гей.:mad:
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
и тъй като споделените емоции в група с други подобни на теб, ни правят по-здрави, щастливи и успешни, те имат право да покажат, че не се срамуват от различността си
това, че са много хора на едно място им дава силата и смелостта да я признаят

отдайте им това право
или се страхувате от нещо?
Това е погледнато с един доброжелателен поглед. Ако вложим малко критичност, дали няма да се окаже различен тоя парад, Сноу? Те действително желаят да покажат добрите страни на това да си обратен. Това не е измислица. Обратните смятат че биха могли да предложат нещо интересно. И това показват.
Истината вероятно е по средата, истината е твоята за 50% от парадиращите, но за другите 50% истината е това което казвам аз. Аргументите "против" не са лишени от съдържание. Аз не говоря от чиста емоция.
О, хайде стига!
Тия с иконите що не скачат срещу рекламите с дините или тая с ракията и сватята, дето не й бил пресъхнал кладенеца?
Вие ще но скачмате срещу тях?
Това, че са обидни е едно на ръка, ама са и откровено просташки.
Но не смятам, че няколко просташки реклами ще направят цялия свят просташки.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:

Натъпчи му на детето главата с глупости. Така ще знае със сигурност, че да се занимаваш с изкуство и за да си добър трябва да си гей.:mad:
Боев, с това не мога да се съглася. Уайлд е в първата тройка на любимите ми автори. Бих искал да съм го познавал и да ми е приятел. Той е бил страхотен пич.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:...

ама за какви клишета ми говориш, масово гейовете не са приемани, ако ми беше наложено, трябваше да защитавам твоята позиция, защото това е мнението поне на 80% от хората
...
Най-голямата лъжа на сатаната е била да убеди хората че не съществува.:lol:

Най-голямото клише и страх е да не си като останалите 80% :cool:

Работи се и на подсъзнателно ниво - vbox7.com/play:bb7f6579
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
latrevw написа:.... Вчера започна да чете Оскар Уайлд, но преди това прочете кратката му биография, познай кое първо го впечатли? разбира се, това, че е бил гей. казах му да прочете първо приказките и тогава пак да си говорим какъв е Оскар Уайлд
...

за какво му тъпча главата с глупости - идеята ми да остане с впечатления от написаното (независимо дали ми харесват или не), а не да запомни само, че писателят е гей

а ако имаш предвид какво чете - това им е задължително четиво, от списъка с книгите за 6-ти клас
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа: О, хайде стига!
Тия с иконите що не скачат срещу рекламите с дините или тая с ракията и сватята, дето не й бил пресъхнал кладенеца?
Аз скачам. Тая реклама с пресъхналия кладенец е най- просташкото нещо, което съм виждал по телевизията. Всъщност тази простащина ме ядосва повече от гей парада
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: Най-голямото клише и страх е да не си като останалите 80% :cool:

абе, човеко, колко пъти тук съм заявявала, че съ стандартна и по-стандартна от всеки друг и това не ми пречи; смяташ ли, че ще съм толкова елементарна да ги защитавам, само и само за да не съм като останалите 80% :lol:
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
БоЕВ написа:

Боев, с това не мога да се съглася. Уайлд е в първата тройка на любимите ми автори. Бих искал да съм го познавал и да ми е приятел. Той е бил страхотен пич.
Да, ама е бил обратен нали?!:lol:

Не бе, против съм налагане на разбирането, че, за да си добър в изкуството трябва да си гей.

пп Не мисля, че Уайлд е бил добър защото е гей!
Последно промяна от Глас в пустиня на 23.06.09, 10:58, променено общо 1 път.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа:
Аз скачам. Тая реклама с пресъхналия кладенец е най- просташкото нещо, което съм виждал по телевизията. Всъщност тази простащина ме ядосва повече от гей парада
нали, отварителна е
обаче народа масово се забавлява с нея
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
Не бе, против съм налагане на разбирането, че, за да си добър в изкуството трябва да си гей.

пп Не мисля, че Уайлд е бил добър защото е гей!
аз това ли казах?
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа: Това е погледнато с един доброжелателен поглед. Ако вложим малко критичност, дали няма да се окаже различен тоя парад, Сноу? Те действително желаят да покажат добрите страни на това да си обратен. Това не е измислица. Обратните смятат че биха могли да предложат нещо интересно. И това показват.
мога да го погледна от твоя гледна точка
ако човек се харесва такъв какъвто е - винаги може да предложи на другите повече и да е по-интересен отколкото този, който е нещастен

искаш ли да направиш (за себе си) един тест, той показва как виждаш хората около теб и какви отношения изграждаш с тях

http://margaritta.dir.bg/2avgust/05test.htm
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
Ама няма масови протести и сатаносване, нали?
И що да има - никой популист не дал тон за бодра песен. :mad:
Тая реклама е обидна точно толкова за мъжете, колокто и за жените.
И ако гей парада е веднъж годишно, това ти го пускат почти всяка вечер, нали?
annonymus

Мнение от annonymus »

latrevw написа:
Green Light написа:
нали, отварителна е
обаче народа масово се забавлява с нея
Емииии.... думи нямам.
Кой каквото си направи и Господ не може да му го стори. Пада ни се, дето се вика.
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
Не, не искам да бъда като теб - все едно жена или мъж.

Боев, натрапваш ми се - няколко пъти ти казах, че не желая да комуникирам с теб.
Защо продължаваш да нахалстваш?
Защото съм джен и не мога да оставя пост насочен към мен без отговор, особено когато постовете са на хора които имат по специално отношение към моята скромна особа!:-)

www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=233992#233992

пп Искаш или не - точно като мен си! Един БоЕВ с фуста.:lol:
Публикувай отговор