първата част също е друга тема - тук говорим за гейове, които настина са и се чувстват такиваМетаморф написа:това означава ли, че си съгласна с първата част на тезата ми? щом не си съгласна само(?) с втората?
дадох пример, защото бях чел, че било болест... опитах се да обхвана по-голяма част от "фактите", които се тръбят за "различните", опитвайки се да ни "омилят" към тях...
между другото... сетих се, как преди време един англичанин се опитваше да ми обясни колко ние, българите, сме нетолерантни и сме "тормозели" циганите (пардон, ромите)... след като го послушах достатъчно дълго, му обясних, че не може да ми говори за толерантност човек, чиито език е нетолерантен... език в който думата "мъж" и "човек" е една и съща, както и "дясно" и "правилно" (между другото, само да вметна, аз съм левичар, демек съм "различен" и доста съм "дискриминиран" в училище - демек доста бой през ръцете съм изял, за да се науча да взимам химикалката с ДЯСНАТА ръка)...
та... тези, които си имат проблеми, да си ги решават, а не да ни ги натрапват...
че е болест съм чувала и аз, но само от хора, които не ги понасят; има ли такава медицинска теза или някакво научно изследване, доказващо това?
за английския език е смешно като довод, това, което даваш; може би англичаните, за да са толерантни трябва да си променят езика?
и за лявата ръка - няма да гледам на теб като малтритиран - това с биенето си беше от малоумната социалистическа система; на мен в първи клас ме караха да я държа отзад, за да се науча да пиша само с дясната ръка и успяха, сега само рисувам с лявата
та така, упорито се намирам в тази тема, защото искам да видя някакъв разумен довод, нещо, което да ме убеди, че може би не съм права