В нашия квартал няма нови булеварди и сгради. Ако искаш да кажеш табелите на бул., те не се виждат, пък и от години са сменени като заглавияAnonymous написа:е а погледни новите булеварди или сгради и ще се ориентираш откога е:lol:frisky lioness написа:Т'ва сега дет го гледам от кога всъщност е? От преди няколко часа, дни или от преди година:shy:Remmivs написа:http://earth.google.com/frisky lioness написа:Бе дайте някакъв линк да видя и аз какво има паркирано пред нас:blink::shocked:
Моля да ме извините за ....инфантилния въпрос:shy:
Не ви ли прилича на амеба
- frisky lioness
- Обратна връзка:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: София от Копитото - ЧНГ 2007
Ей, много гот!!!Remmivs написа:
Само заради светлинното шоу ме беше яд, че не си завляхоме д***та до площада:(
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мда...столицата винаги е била красива. На тъмно...и от далече..Remmivs написа:Сф.jpg
на румъняска им струва шоуто 3 мили в евроМЪЖжжж написа:Мда...столицата винаги е била красива. На тъмно...и от далече..Remmivs написа:Сф.jpg![]()
![]()
нашето не разбрах колко е
иначе от витоша софия е екстра след силен вятър
иначе е смог
- Stranniche
- Обратна връзка:
caliostro написа:![]()
що бали с боклук вкарахме в еврозоната не е истина![]()
нещо ми липсват коментарите за софииския боклук
явно ще започнат тези комедии с боклука тези дни![]()
![]()
Много се чудех на софийските кофи за разделно изхвърляне на боклука - какво става като се напълнят? После разделно ли се обработват и рециклират отпадъците?
По света има фабрики за рециклиране. В Япония още в началото ни заведоха в една такава - нали сме чужденци, т.е. невежи и мърлячи - да ни покажат как стоят нещата, за да не им изцапаме държавата. Нима са построили вече и у нас такива фабрики или от "разделните" кофи всичко отива пак на сметището?!
Ето това се виждаше от площада...4avdar4e написа:Ей, много гот!!!Remmivs написа:
Само заради светлинното шоу ме беше яд, че не си завляхоме д***та до площада:(
боклучетата са си бизнес сериозен.Stranniche написа:caliostro написа:![]()
що бали с боклук вкарахме в еврозоната не е истина![]()
явно ще започнат тези комедии с боклука тези дни![]()
![]()
Много се чудех на софийските кофи за разделно изхвърляне на боклука - какво става като се напълнят? После разделно ли се обработват и рециклират отпадъците?
По света има фабрики за рециклиране. В Япония още в началото ни заведоха в една такава - нали сме чужденци, т.е. невежи и мърлячи - да ни покажат как стоят нещата, за да не им изцапаме държавата. Нима са построили вече и у нас такива фабрики или от "разделните" кофи всичко отива пак на сметището?!
не знам какво става с тези шарени кофи с весели цветове.
има некви нелицензирани мургави които вероятно ги прибират нещата.
и така и общината и мургавите са на далавера.
загадка е.
има такива загадки разни доста.
въпроси без отговори са все
Ами Булпак/Екопак...виждал съм базата им в Костинброд. Там поне са пластмасовите шишета. Баят им нещо и явно ги преработват... Някакви опаковки или нещо такова. Или просто ги мачкат, балират и...с тировете нанякъде за преработка.caliostro написа: боклучетата са си бизнес сериозен.
не знам какво става с тези шарени кофи с весели цветове.
има некви нелицензирани мургави които вероятно ги прибират нещата.
и така и общината и мургавите са на далавера.
загадка е.
има такива загадки разни доста.
въпроси без отговори са все
Ей, супер си... На един ... бях, но не смогнах да ида да видя красотатаRemmivs написа:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Сложих си го на десктопа! Thanks!!!Remmivs написа:
Не съм го снимал аз бе.ELBI написа:Ей, супер си... На един ... бях, но не смогнах да ида да видя красотата
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ето http://sofia.dir.bg/2007/01/05/news1146283.htmlcaliostro написа:![]()
:
Нимой да плачиш:-):winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Дръпнах го, обаче няма с какво да го видяGaspode написа: Ето това се виждаше от площада...