Жив съм
Жив съм
ако някой се интересува...

- Света вода ненапита
Те подписите и аватарите главно за това служат, да знаеш.Gaspode написа:В интерес на истината го бях забравил.Мнемозина написа:Вчера си мислех за тебе.
Сега обаче подозирам, че си се явил само за да ни напомниш подписа си.
Но стопли душата ми като го видях
Осмисли деня ми един вид
Трябва ли да питам къде се губиш, как си и т.н. или ще си кажеш сам?
Panta rhei...
Re: Жив съм
това ще се докаже кат почерпиш... иначе може да е някакво самогенериращо се софтуерчеGaspode написа:ако някой се интересува...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Айде организиргайте некоя сБирка та да се види, че не съм софтуерче некое 
Само да не е тойзи четврътък или петък... не, че ще се засилите да организиргате де, ама аз да си кажа
Миналата седмица довърших нещо, което още покрай Гергьовден бях започнал... Устра
В началото пътят не изглеждаше многообещаващ

После иззад един завой измежду дРъветата се показа Целта:

Странни надписи се опитваха да ни отклонят от правия път

Водата беше кът

и гъбите изглеждаха непознати за мен, ерго опасни :)

Последните метри изглеждаха непреодолими.

Моите природни бедствия щурмуваха скалата, но бяха вързани в подножето с цел опазване на някои техни крайници и началници от счупване. Сал аз единствен, благодарение на фината си и деликатна, но въпреки това държелива физика
, успях да се изкатеря до крепосттта...

Честно, не разбирам защо всички подобни неща са ги строили по чукарите вместо някъде близо до магистралата
Слизането беше трудно, но се разминах без инциденти...
Последен поглед на прощаване

и най-сетне една приятна изненада - едпа позната гъбка, последвана от още две след туй.
Вкусни

Приятна разходка беше...

Само да не е тойзи четврътък или петък... не, че ще се засилите да организиргате де, ама аз да си кажа
Миналата седмица довърших нещо, което още покрай Гергьовден бях започнал... Устра
В началото пътят не изглеждаше многообещаващ

После иззад един завой измежду дРъветата се показа Целта:

Странни надписи се опитваха да ни отклонят от правия път

Водата беше кът

и гъбите изглеждаха непознати за мен, ерго опасни :)

Последните метри изглеждаха непреодолими.

Моите природни бедствия щурмуваха скалата, но бяха вързани в подножето с цел опазване на някои техни крайници и началници от счупване. Сал аз единствен, благодарение на фината си и деликатна, но въпреки това държелива физика

Честно, не разбирам защо всички подобни неща са ги строили по чукарите вместо някъде близо до магистралата
Слизането беше трудно, но се разминах без инциденти...
Последен поглед на прощаване

и най-сетне една приятна изненада - едпа позната гъбка, последвана от още две след туй.

Приятна разходка беше...
по нерентгеновите снимки се вижда:Gaspode написа:ако някой се интересува...
1. че щом тия чукари си покорил, Еверест шъ е ино нищо за теб
2. имаш имунна защита срещу подивявяване в гори тилилейски. макар немногословно, все още извътре тъ напъва да общуваш със себеподобни
1. Тва беше само началото - там разгрях малко и после ходих на сватба. Каменнаholi_day написа: по нерентгеновите снимки се вижда:
1. че щом тия чукари си покорил, Еверест шъ е ино нищо за теб
2. имаш имунна защита срещу подивявяване в гори тилилейски. макар немногословно, все още извътре тъ напъва да общуваш със себеподобни
2. Позабравено умение е тва комуникацията... ама кат` съм почнал, да зема да потренирам йоще малце ли
Та след тая кратка разходка до ония чукари от предния пост природните бедствия бяха гладни като бели мечки напролет
Хапнали леко се насочихме към следващото мероприятие в списъка - канени бЕхме на сваДба
Младоженците:

и някои от гостите и местни забележителности

Естествено, сМинките не могат да предадат празничната атмосфера на самото събитие
Пък и фотографа нещо ич го не бива... ама той толку си може
- Света вода ненапита
- Green Light
- Green Light
- Green Light
На боулинг от 7 няма да ме засечеш!Gaspode написа:За довечера сигурен ли си? Да не стане да те засека някъде уж случайно и да ти разваля отношенията с любовницатаGreen Light написа:Не, не мога довечера. (Не го използвай против мене, аз съм невинен!)
айде другата седмица
Отначало не загрях, че трябва да сме заедно с тебе на гости ама това е защото и там не мога да отида, съре! Нали ти казвам, аз не принадлежа на себе си, друга по- висша воля ме води мене. Ъхъ!
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
Страхотия - благодаря за разходката и хубавите фотки!
Интересно е това с градовете и тяхната непристъпност в дън_горите_тилилейски. Представи си какъв кураж и увереност е имал оня народ, който е построил столицата си на сред полето, на кръстопътя във `вражеска` територия - Плиска.
Аз пък си задавам друг въпрос като гледам такива места - как и с какво усилие е `телепортиран` всичкият този строителен материал, за да се получи град-убежище на стръмнината. Попаднах на едно описание в някаква книга(името й не помня) за това, как Кърджълъ Емена(Еменджика; Емена Балталъ) си построил конак - изкарал всичките хора от близките села и ги накарал да носят материали, образувала се километрична колона от хора-мравки които мъкнели греди, дъски, камъни, тухли и др. Много години след това обаче, аверите му го разтурили(конака) и не оставили камък върху камък докато търсили скритото му имане, натрупано през дългите му години като водач на кърджалийските набези от Бакаджиците до Тетевен и Софийско.
Интересно е това с градовете и тяхната непристъпност в дън_горите_тилилейски. Представи си какъв кураж и увереност е имал оня народ, който е построил столицата си на сред полето, на кръстопътя във `вражеска` територия - Плиска.
Аз пък си задавам друг въпрос като гледам такива места - как и с какво усилие е `телепортиран` всичкият този строителен материал, за да се получи град-убежище на стръмнината. Попаднах на едно описание в някаква книга(името й не помня) за това, как Кърджълъ Емена(Еменджика; Емена Балталъ) си построил конак - изкарал всичките хора от близките села и ги накарал да носят материали, образувала се километрична колона от хора-мравки които мъкнели греди, дъски, камъни, тухли и др. Много години след това обаче, аверите му го разтурили(конака) и не оставили камък върху камък докато търсили скритото му имане, натрупано през дългите му години като водач на кърджалийските набези от Бакаджиците до Тетевен и Софийско.
Тъййй... Жив си ти...Gaspode написа:ако някой се интересува...
ЕДИТ А Самовилите къде са?
ЕДИТ ЕДИТ Пак ли си ги оставил на сайта?
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

Тва за строенето и мен ме изумява. Като знам къф зор беше да се кача до там с една бутилка вода на гръб направо се чудя сите тия камънаци как са ги мъкнали нагоре. И айде тва добре - веднъж се прави. Ми ежедневните неща? Ядене, пиене и тия трите неща как са ги доставяли до там всеки божи ден? Аре, третото, предполагам, само си е вървялоБоЕВ написа:Страхотия - благодаря за разходката и хубавите фотки!
А по Албания ако знаеш кви бункери съм виждал на невъзможни места построени. И там всичко на гръб е носено. Луди хора.
От друга страна, тогава хората са имали повече време явно за такива неща - резбовани мебели, тавани и прочее. Всяко нещо пипнато, нарисувано, украсено. И къщите и те - всяка си има своя красота. А сега като погледнеш - мебелите са едни сандъци просто, панелени кутийки, красота...
Самодивите бяха ЕДИТ ЕДИТ ЦЕНЗУРИРАНО ЦЕНЗУРИРАНО /ЕДИТ /ЕДИТlancelote написа: Тъййй... Жив си ти...
ЕДИТ А Самовилите къде са?![]()
Аха - на ОНЗИ сайт или си им сменил сървъра вече!:-)Gaspode написа:Самодивите бяха ЕДИТ ЕДИТ ЦЕНЗУРИРАНО ЦЕНЗУРИРАНО /ЕДИТ /ЕДИТlancelote написа: Тъййй... Жив си ти...
ЕДИТ А Самовилите къде са?![]()
ЕДИТ Иначи тия красоти от тия крепости - машаллах, ако ма разбираш какво искам да кажа!
Отново на път

- Света вода ненапита
аре нЕ сЕ прай на скромен... имам инфо, че си световен шапион в този спорт!Gaspode написа:Тоя спорт не го владея аз. И не изпитвам нужда... тва за да не предлагаш да ме учишМетаморф написа:не разбрах сега... боулинга... таковата... джобен ли е, или?Gaspode написа: Довечера? Боулинг? От... да кажем от 7? Кво`ш кайш?
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Мислим се за много напреднали и голямата работа, но, ако трябва да живеем и работим по начина на тия хора...просто ни е спукана работата.Gaspode написа:
От друга страна, тогава хората са имали повече време явно за такива неща - резбовани мебели, тавани и прочее. Всяко нещо пипнато, нарисувано, украсено. И къщите и те - всяка си има своя красота. А сега като погледнеш - мебелите са едни сандъци просто, панелени кутийки, красота...
Инди ако трябва да си напалим огън в гората!БоЕВ написа:Мислим се за много напреднали и голямата работа, но, ако трябва да живеем и работим по начина на тия хора...просто ни е спукана работата.Gaspode написа:
ЕДИТ Предпочитам микровълновата!
ЕДИТ ЕДИТ Само дето не пере!:rotfl24:
Отново на път