Световен ден на плетенето :)
Заповядайте на зелено!
Ще са нужни помагачи, някой да държи куките, друг кълбото, трети изпотената бутилка с бира...
Честито!majemela4ka написа:да поплетем заедно!
Заповядайте на зелено!
Ще са нужни помагачи, някой да държи куките, друг кълбото, трети изпотената бутилка с бира...
мерси:-)Мнемозина написа:
Честито!![]()
Аз имам идея кой ще се занимава с кълбетата, освен ако не ги разсейваш много с куките.
Обаче за бирата - не знам.
Браво на вас! И що пък да е нескромно?majemela4ka написа:снимки от събитието отразени от аз-жената
ръкавичка от ръкавичка...
съвсем нескромно, простете за което:shy:
и нЕмаше бира този път
аз да плета не мога. освен ... интриги. ама тва едва ли ми се брои за червена точкаmajemela4ka написа:да поплетем заедно!
о, като оплете цецка със Лупи - беше си голяма червена точка!!!bead_ написа:аз да плета не мога. освен ... интриги. ама тва едва ли ми се брои за червена точкаmajemela4ka написа:да поплетем заедно!
Ей ви плетка - една на опъки, три на лице, една феромонна намотка, тук свийте три бримки, после притургате четири...majemela4ka написа:да поплетем заедно!
Заповядайте на зелено!
Аааа! Какво сте се изпедерастили!majemela4ka написа:а на тоз му се е зачервил...bead_ написа:
лапките, не топките
май не беше мястото тук
Глей си работата! За да сложа таквиз гащунки на такова задниче, ще проплета и аз!lancelote написа: Аааа! Какво сте се изпедерастили!
Мъжки задник! Пфу!
Имам си го!:shocked:
Я нещо по-така!
Нещо като сайт Вола!
Ъъъ... Все още да!Поне като го погледна в огледалото седи, а не виси!bead_ написа:lancelote написа: Имам си го!:shocked:
:
яяя, чакай, чакай малко. яяя, кажи какво имаш. ама точно същото ли го имаш и т.н.
Рентгенови?holi_day написа:на дума вяра нямайbead_ написа:lancelote написа: Имам си го!:shocked:
:
яяя, чакай, чакай малко. яяя, кажи какво имаш. ама точно същото ли го имаш и т.н.
да остаи снимка за сравнение
Я ти си само нежна жена,majemela4ka написа:моят нов банскиRemmivs написа:може и ямр
не, че мен ме влече, ма гледам има интерес към релефите ти