ей, това вече трябва да се полее и да се запише в историята... ние двамцата с теб най-после сме на едно и също мнение...pocti_bezobidna написа:Преди време кварталния бакалин така ми каца - егати, на нас дори царя ни е втора употребаМетаморф написа:
ни мъжете ни мъже, ни жените ни жени, ни педалите ни кат педали... дори и сиренето не е истинско...
Богослови излизат на литийно шествие срещу гей-парада в Софи
- Света вода ненапита
Re: Богослови излизат на литийно шествие срещу гей-парада в
Виж подводницата!
това на мен ли ми го пишеш или звездите ми го говорят?latrevw написа:отказвам се и аз вече да споря с теб, Боев, ти не чуваш и думичка от казаното от отсрещния и само се навиваш още повечеRemmivs написа:БоЕВ няколко неща, дружеБоЕВ написа:Ами огледай се!:lol:
Тъжна и смешна е ситуацията в която защитаваш нещо само и само защото трябва да бъде защитено.
Има къде-къде по праведни и полезни каузи в които да впрегнете енергията си - периодичната липса на инсулин или пък лекарства за раковоболните да речем.
И не се опитвай да търсиш аргументи за да ме оборваш защото никъде няма да намериш - филм в който да се насъскват деца срещу различните или пък най-прост пример от природата да речем където еднополови и едновидови животинки да се съешават ей така за кеф.
1. Не е нито тъжно нито смешно да защитаваш нещо, което смяташ, че трябва да защитаваш (волтер, не ами една дама го беше казала малко по-инак).
2. Съгласен съм с теб, но вероятно и двете дами също биха се съгласили с това за каузите (и все пак всеки сам си определя каузите)
3. Това последното го има. Бонобо го правят постоянно. Както и при шимпанзетата. Бе нали сме от едно семейство....
кой каза, че защитавам защото трябва - абе човеко, аз така виждам и чувствам нещата, кой ми е казал, че трябва
аз не работя за някоя гей организация, че да съм си впрегнала енергията в това, говорим си, спорим си; а и нищо не пречи да си впрегна енергията в няколко каузи
рем ти е отговорил за другото
виж, аз харесвам насъхването ти и емоцията, която влагаш винаги, но малко ми се ще да приемеш, че не може винаги да си прав, че нещата не са черни и бели, безсмислено е да влизаш в спор, щом искаш да слушаш само себе си. не говоря само за конкретния случай.
еее, ама не падаш по гръб, вътре има имена на учени, използвай само даденото име и се разтърсиБоЕВ написа: Хехе-е-е-е
Кой стои зад този сайт? Съгласен съм само с едно нещо в цялата(анонимна и без посочен сериозен източник) статия - еднополовата любов е приоритет само на безгръбначните.
някой върл защитник на гейовете специално е написал тази статия, да знаеш
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ако еднополовата любов беше природно явление, тогава защо 99% от живота на земята (имам предвид фауната най-вече) е двуполов?
Айде стига моля ви....
Айде стига моля ви....
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Твоите източници пък сичките са супер авторитетни - и чужди подписи бешще свил, доколкото си спомням. (Мога да бъда и по-гадна, щото доста време проявявах търпимостБоЕВ написа:Дайте инфо, но с цитиране на сериозен научен институт, а не някакви анонимки, стъкмистики нетски.Метаморф написа:ъъъ... таковата... сори батка, ама не си прав...БоЕВ написа: никъде няма да намериш - филм в който да се насъскват деца срещу различните или пък най-прост пример от природата да речем където еднополови и едновидови животинки да се съешават ей така за кеф.
щото, например, при пингвините... тъй де... доста засегнат точно тоз вид секс...
и още нейде беше...
бе... имало го май при почти всичките бозайници...
простоНИКОГА не споменават, че това се случва по едни други причини, а не, защото на самеца му се е било прее*ало мъжко д*пе...
Виж себе си най-напред, после давай акъл на другите.
Огин от либоффф...Remmivs написа:това на мен ли ми го пишеш или звездите ми го говорят?latrevw написа:отказвам се и аз вече да споря с теб, Боев, ти не чуваш и думичка от казаното от отсрещния и само се навиваш още повечеRemmivs написа:БоЕВ няколко неща, дружеБоЕВ написа:Ами огледай се!:lol:
Тъжна и смешна е ситуацията в която защитаваш нещо само и само защото трябва да бъде защитено.
Има къде-къде по праведни и полезни каузи в които да впрегнете енергията си - периодичната липса на инсулин или пък лекарства за раковоболните да речем.
И не се опитвай да търсиш аргументи за да ме оборваш защото никъде няма да намериш - филм в който да се насъскват деца срещу различните или пък най-прост пример от природата да речем където еднополови и едновидови животинки да се съешават ей така за кеф.
1. Не е нито тъжно нито смешно да защитаваш нещо, което смяташ, че трябва да защитаваш (волтер, не ами една дама го беше казала малко по-инак).
2. Съгласен съм с теб, но вероятно и двете дами също биха се съгласили с това за каузите (и все пак всеки сам си определя каузите)
3. Това последното го има. Бонобо го правят постоянно. Както и при шимпанзетата. Бе нали сме от едно семейство....
кой каза, че защитавам защото трябва - абе човеко, аз така виждам и чувствам нещата, кой ми е казал, че трябва
аз не работя за някоя гей организация, че да съм си впрегнала енергията в това, говорим си, спорим си; а и нищо не пречи да си впрегна енергията в няколко каузи
виж, аз харесвам насъхването ти и емоцията, която влагаш винаги, но малко ми се ще да приемеш, че не може винаги да си прав, че нещата не са черни и бели, безсмислено е да влизаш в спор, щом искаш да слушаш само себе си. не говоря само за конкретния случай.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

- Света вода ненапита
Докажи го!maggot написа:Ако еднополовата любов беше природно явление, тогава защо 99% от живота на земята (имам предвид фауната най-вече) е двуполов?
Айде стига моля ви....
Отново на път

Re: Богослови излизат на литийно шествие срещу гей-парада в
Всичко става на тоя свят javascript:emoticon(':-)')Метаморф написа:ей, това вече трябва да се полее и да се запише в историята... ние двамцата с теб най-после сме на едно и също мнение...pocti_bezobidna написа:Преди време кварталния бакалин така ми каца - егати, на нас дори царя ни е втора употребаМетаморф написа:
ни мъжете ни мъже, ни жените ни жени, ни педалите ни кат педали... дори и сиренето не е истинско...
- Света вода ненапита
не е норма, но се среща, т.е. природно еmaggot написа:Ако еднополовата любов беше природно явление, тогава защо 99% от живота на земята (имам предвид фауната най-вече) е двуполов?
Айде стига моля ви....
обаче е в покрайнините
едно щото не води до възпроизводство, а е само за забава и разтуха, или пък за йерархия
и второ щото двуполовият начин на възпроизводство е много по удачен от еднополовия за оцеляване и развитие на вида
то това второто не е въобще вързано с първото ма така ми дойде музата
Тъй тъй, май ще развиете теорията за унисекса!:rotfl24:Remmivs написа:не е норма, но се среща, т.е. природно еmaggot написа:Ако еднополовата любов беше природно явление, тогава защо 99% от живота на земята (имам предвид фауната най-вече) е двуполов?
Айде стига моля ви....
обаче е в покрайнините
едно щото не води до възпроизводство, а е само за забава и разтуха, или пък за йерархия
и второ щото двуполовият начин на възпроизводство е много по удачен от еднополовия за оцеляване и развитие на вида
Отново на път

ми сега пак ще ти се обясня в любов, ама това е - ей заради това обичам да споря или някой да спори с теб, защото поглеждаш нещата от всички страни и пак си защитаваш твоята позиция; за мен това е начина.Remmivs написа:не е норма, но се среща, т.е. природно еmaggot написа:Ако еднополовата любов беше природно явление, тогава защо 99% от живота на земята (имам предвид фауната най-вече) е двуполов?
Айде стига моля ви....
обаче е в покрайнините
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
Е, те, това е! Айде сега да дойде някой да ми каже, че хомосексуализмът не е животинско деяние.Remmivs написа:
1+2 за каузите нямам какво повече да кажа, всъщност тук всички май сме на едно мнение
3 бонобо както и шимпанзетата се плющят и още как еднополово
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual ... other_apes
инглиш е сори, има линкове долу вдясно за други езици, ако някой от тях ти върши работа, но аз лично нямам време да превеждам сега
приеми на вяра, че е така
Ми то по същият начин утре ще защитим и канибализма, щото видиш ли бил нормален сред животните.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
О-о-о-о-о, кукло, нали не си говорихме? К`о стааа ся говорим ли си или не?!:lol:pocti_bezobidna написа:
Твоите източници пък сичките са супер авторитетни - и чужди подписи бешще свил, доколкото си спомням. (Мога да бъда и по-гадна, щото доста време проявявах търпимост)
- Глас в пустиня
Как да не съм прав?!latrevw написа:
отказвам се и аз вече да споря с теб, Боев, ти не чуваш и думичка от казаното от отсрещния и само се навиваш още повече
Не.БоЕВ написа:О-о-о-о-о, кукло, нали не си говорихме? К`о стааа ся говорим ли си или не?!:lol:pocti_bezobidna написа:
Твоите източници пък сичките са супер авторитетни - и чужди подписи бешще свил, доколкото си спомням. (Мога да бъда и по-гадна, щото доста време проявявах търпимост)
- Green Light
ма и там не е норма бе, просто го има и толкозБоЕВ написа:Е, те, това е! Айде сега да дойде някой да ми каже, че хомосексуализмът не е животинско деяние.
Ми то по същият начин утре ще защитим и канибализма, щото видиш ли бил нормален сред животните.:blum:
не си правят паради с палмови клонки и банани по ушите
както се казва по един небезивестен тв канал дето го гледам понякога
animals did it first
демек
животните са (го) правили (всичко) преди нас (първи)
не видях да си признаваш, че не си прав за животните, това не е особено приятноБоЕВ написа: Как да не съм прав?!Как искаш да чуя, да ме убедиш в нещо в което и ти самата не си убедена достатъчно!
за себе си съм убедена, но съм готова да чуя и теб. а ти чуваш само себе си.
а колко достатъчно съм убедена какво значение има, нямам нищо против, убеди ме в противното, но с тази нетърпимост, която демонстрираш никого няма да привлечеш или убедиш
- Глас в пустиня
По принцип ние, борчетата, трудно падаме по гръб, защото това е равно на загубен мач, а както вметна Метафор-а загубилите ги правили една работа.latrevw написа:
еее, ама не падаш по гръб, вътре има имена на учени, използвай само даденото име и се разтърси
Шегувам се - такива статии, публикации и наУчни открития тепърва ще ни заливат обилно. Не искам да кажа, че са поръчкови, но! Преди известно време реномиран швейцарски институт публикува изследване в което се твърди че 8% от българската кръв(генетика) е македонска - интересно откъде са взели генетичен материал от автентичен македонец, та да знаят с точност за процентите - ти как мислиш?
- Глас в пустиня
Но това не ни пречи да си пишем...нали?:lol:pocti_bezobidna написа:Не.БоЕВ написа:О-о-о-о-о, кукло, нали не си говорихме? К`о стааа ся говорим ли си или не?!:lol:pocti_bezobidna написа:
честно, неспасяем сиБоЕВ написа:По принцип ние, борчетата, трудно падаме по гръб, защото това е равно на загубен мач, а както вметна Метафор-а загубилите ги правили една работа.latrevw написа:
еее, ама не падаш по гръб, вътре има имена на учени, използвай само даденото име и се разтърси
Шегувам се - такива статии, публикации и наУчни открития тепърва ще ни заливат обилно. Не искам да кажа, че са поръчкови, но! Преди известно време реномиран швейцарски институт публикува изследване в което се твърди че 8% от българската кръв(генетика) е македонска - интересно откъде са взели генетичен материал от автентичен македонец, та да знаят с точност за процентите - ти как мислиш?
нямам идея въобще ни за борчета (това гордост някаква ли е), ни за подобни изследвания, извърташ, извърташ и пак извърташ щом не ти е удобно
как откъде от Филип Македонски естественоБоЕВ написа:Шегувам се - такива статии, публикации и наУчни открития тепърва ще ни заливат обилно. Не искам да кажа, че са поръчкови, но! Преди известно време реномиран швейцарски институт публикува изследване в което се твърди че 8% от българската кръв(генетика) е македонска - интересно откъде са взели генетичен материал от автентичен македонец, та да знаят с точност за процентите - ти как мислиш?
стига бе
всички сме с една кръв баси
иначе щяхме да сме различни видове
- Глас в пустиня
Ако това ще ти донесе някакво удовлетворение - добре!latrevw написа:не видях да си признаваш, че не си прав за животните, това не е особено приятноБоЕВ написа: Как да не съм прав?!Как искаш да чуя, да ме убедиш в нещо в което и ти самата не си убедена достатъчно!
за себе си съм убедена, но съм готова да чуя и теб. а ти чуваш само себе си.
а колко достатъчно съм убедена какво значение има, нямам нищо против, убеди ме в противното, но с тази нетърпимост, която демонстрираш никого няма да привлечеш или убедиш
Не съм прав за животните - те(животните) правят хомосексуална любов за удоволствие(защото едва ли ще си продължат рода, ако разчитат на тоя начин) и другите животни го приемат за нормално.
Ето, видя ли, казах го, признах си, но с това моето мнение не се е променило ни на йота, а то е, че това което става под завивките не трябва да се изнася навън и да става обществено достояние. Още повече че тъкмо гей парадите дават лош пример за подражание.
- Глас в пустиня
Това е като комплимент за мен. Човек(борчето) трябва да е хлъзгав като риба, за да оцелее и победи.latrevw написа:
честно, неспасяем си
За теб увъртане, за мен аргумент. Също като темата за обучението - приемните оценки(критерии) се занижават с цел по-висок прием заради финансирането(за бройка). Така е и с повечето `научни` институти дето правят изследвания по обществено парливи въпроси...нещо като статията за безвредността на джисием антените...
Та в тоя контекст всяка статия за нормалността и безвредността на хомосексуалното поведение ми се вижда малко или повече поръчкова.
- Глас в пустиня
Тоя не беше ли и той като Азис?:shocked:БоЕВ написа:Нали!Remmivs написа:
как откъде от Филип Македонски естествено![]()
Отново на път

Ъххх... Това ми зави окончателно резбата в дясно!!!:blink:maggot написа:Ни могЪ. Особено когато видя нещо подобно!lancelote написа: Докажи го!
Отново на път

Това "орална либоф м/ъ хората" леко ме притесни... Означава ли и между мъже или само жени и срещуположния пол?:shocked:jazz написа:аз ще създам тогава некво движение за оралната либоф м/ъ хората
давайте идеи за име някакво
ами така де
няма само за ония две дупки да се спори
Отново на път

Ами ако наистина слънцето залезе довечера!?:-)jazz написа:просто реших да напиша някоя глупост
ако напиша, че довечера слънцето ще залезе
няма да има спор
обикновено хората викат за неща
за които не са много убедени
или поне не 100%
Отново на път