Кент написа:Не намекваш, че я е застрелял баща й или пък някой от братята й , за да злепостави управляващите нали?:shocked:
В момента има пълно информационно затъмнение там, видеото е любителско и просто няма как да се попитат авторите кой е стрелеца - по непотвърдена информация вариантите са два; войник от милицията; краен ислямист.
Който и от двата варианта да е, е, еднакво подъл и мерзък.
не намеквам,
а щом любителското видео се е прошмугнало значи завесата не е чак пълна, знам за едни сърби дето ги изтрепаха в косово навремето, пък после труповете отвеме навреме т.ги изравяха и ги представяха ту като косовари, ту като ни знам си кви
а преди по един сайт гледах как една /съща/ глава я режат в чечня ту от чеченски рамене ту от руски, затова съм скептичен за любителското видео. във всеки случай не е от снимките дето ще обърнат света вервай ми. хората вечи не се връзват. и пак язък за девойчето...
Не те разбирам Кенте - хем `Цък`, хем`язък`!
Едно клипче от 40секудни снимано с джиесем може да бъде изпратено за секунди до всяка една точка на земята. Информ. затъмнение не важи за него, проблемите се явяват когато няма потвърждение на ситуацията от `знаковите` медии, а до момента в Иран има арестувани над 35 журналисти.
Аман от параноя - съмнявай се за всичко, но прави разликата когато съмнението/параноята стават обидни.
Аз пък се сещам за едни избити войници в Полша, които първо бяха жертва на фашистите, а после се оказа,че са жертва на справедливата и непобедимиа червена армия - и какво от това? Да приема,че видеото със смъртта на Неда е постановка за дискредитиране режима на аятоласите за мен е кощунствено, кощунствено с паметта на тази млада жена, кощунствено с...