Така не може, заемете се с проблема.

нямаше ли традиция да бием този, които изчезва без предупреждение?нефертити написа:Здравейте всички!
И аз в кюпа при сериозните и агресивните.
Толкова ми е натоварено напоследък, че просто не се трае.
Кого ще набием, че да се разтоварим?
Semiramis написа:нямаше ли традиция да бием този, които изчезва без предупреждение?нефертити написа:Здравейте всички!
имахме, имахме...

И откога взе да питаш?snowprincess написа:голямата разправяше, че в техния клас дЯцата не знаели какво означава думата "понахока"
и в един преразказ трябвало да напишат - "бабата понахока дядото", а те писали: "бабата понатупа дядото с точилката":lol::lol:
има ли желаещи да ги понахокам?
Е, не!Semiramis написа:нямаше ли традиция да бием този, които изчезва без предупреждение?нефертити написа:Здравейте всички!
имахме, имахме...
за квото и да е, вече като нямам майстори вкъщи, ми е едно неестествено спокойно, трябва ми малко приток на адреналинМнемозина написа:
И откога взе да питаш?
За какво ще ни хокаш, ако смея да запитам пък аз, щото ако ще е за липсване, да те почвам аз.

ама сигурно знаят думата Покахонтасsnowprincess написа:голямата разправяше, че в техния клас дЯцата не знаели какво означава думата "понахока"
и в един преразказ трябвало да напишат - "бабата понахока дядото", а те писали: "бабата понатупа дядото с точилката":lol::lol:
Тоест... ние да си избираме?snowprincess написа:за квото и да е, вече като нямам майстори вкъщи, ми е едно неестествено спокойно, трябва ми малко приток на адреналинМнемозина написа:
И откога взе да питаш?
За какво ще ни хокаш, ако смея да запитам пък аз, щото ако ще е за липсване, да те почвам аз.
Даже и да искаме, и колкото и да искаме, няма да можеш, понеже няма за какво. За някои от нас. Поне за един. Работим ли - работим, възпитани и учтиви ли сме- възпитани и учтиви, спазваме ли си енгаджиментите- спазваме ги, лъжем ли някого- не, ми нещо да се крием от неприятна работа- тцъ и тва не правим. Слушаме си жените, възпитаваме децата, помагаме в къщи, ремонт правим- както ни го искат, така го, риш, правим. Пазаруваме, боклука хвърляме, поправяме тва онова, обещания спазваме по списък. А да се оплакваме?- Не! Приказки разказваме, зъби мием, хем не само наште, пишкаме не само ние, приспиваме по два часа хем не само жените си. ... Ами и децата, децата, децата приспиваме още. С кафето да прекаляваме- не, с аклохола- хич, не плюскаме, отслабваме, на фитнес ходим и скоро Ремиус ще ни диша прахта. Айде няма да се изхвърляме, ами по навик ще сме скромни- няма чак прах или нещо, обаче все някаква тежест ще се изхитрим да вдигнем повече от него, амбиция ни, риш, гони. Водим жените, когато трябва и където трябва да си показват ролклите. И пред когото трябва. Култура показваме(на Саломе даже бяхме и на немски пяха их комен их комен... и не заспахме ами разбрахме таман на края че има ъп-титри(над сцената) и сванахме даже кво станА. И се развълнувнАхме)snowprincess написа:голямата разправяше, че в техния клас дЯцата не знаели какво означава думата "понахока"
Забрави за гласуването.Green Light написа: Даже и да искаме, и колкото и да искаме, няма да можеш, понеже няма за какво. За някои от нас. Поне за един. Работим ли - работим, възпитани и учтиви ли сме- възпитани и учтиви, спазваме ли си енгаджиментите- спазваме ги, лъжем ли някого- не, ми нещо да се крием от неприятна работа- тцъ и тва не правим. Слушаме си жените, възпитаваме децата, помагаме в къщи, ремонт правим- както ни го искат, така го, риш, правим. Пазаруваме, боклука хвърляме, поправяме тва онова, обещания спазваме по списък. А да се оплакваме?- Не! Приказки разказваме, зъби мием, хем не само наште, пишкаме не само ние, приспиваме по два часа хем не само жените си. ... Ами и децата, децата, децата приспиваме още. С кафето да прекаляваме- не, с аклохола- хич, не плюскаме, отслабваме, на фитнес ходим и скоро Ремиус ще ни диша прахта. Айде няма да се изхвърляме, ами по навик ще сме скромни- няма чак прах или нещо, обаче все някаква тежест ще се изхитрим да вдигнем повече от него, амбиция ни, риш, гони. Водим жените, когато трябва и където трябва да си показват ролклите. И пред когото трябва. Култура показваме(на Саломе даже бяхме и на немски пяха их комен их комен... и не заспахме ами разбрахме таман на края че има ъп-титри(над сцената) и сванахме даже кво станА. И се развълнувнАхме)
Не може да се намери ни-що
туй не е никакъв проблем, може и без да се търси нещоGreen Light написа: Не може да се намери ни-що

Такива компютри харесвам аз, ама сега само скомен ми правят - в неделя една ангина ми сецна пиенето и все още се друсам с антибиотици.Мнемозина написа:сериозни напоследък.
Хе! Ма то това компютър, бе!Piqndurnik написа: Такива компютри харесвам аз, ама сега само скомен ми правят - в неделя една ангина ми сецна пиенето и все още се друсам с антибиотици.
А утре вечер ме чака българска ракия...
кой е сериозен? я веднага да...Мнемозина написа:сериозни напоследък.
няма олеле... ще си понесеш последствията!Stranniche написа:Олеле!Semiramis написа:нямаше ли традиция да бием този, които изчезва без предупреждение?нефертити написа:Здравейте всички!
имахме, имахме...
за да набием някого, трябва първо да се съберем. Като се съберем, няма как да не пийнем първо по едно. След него .. идва второ. А след 3-тата бутилка - няма смисъл да бием когото и да е...Semiramis написа:нямаше ли традиция да бием този, които изчезва без предупреждение?нефертити написа:Здравейте всички!
имахме, имахме...