/пък дори и в Картините им/..или хомосексуалност
Пък тук има две болонки, колегите виждат просто храст /същия хотел от парапета на един от големите балкони/ 8)

Бе, да не съм се хумнал нещо това Лято на пустите му Златни :eek:
Поздрави от там

Това е да имаш око да видиш света:)Kent написа: /пък дори и в Картините им/..или хомосексуалностТази картина цяло Лято виси във фоаето на един от хотелите в които бачкам, всички колеги виждот Орхидеи там, пък аз виждам....хм...
Вик на.... Художник с оная ориентация, нетрадиционната
![]()
Пък тук има две болонки, колегите виждат просто храст /същия хотел от парапета на един от големите балкони/ 8)
Поздрави от там

баси!Kent написа:
/пък дори и в Картините им/..или хомосексуалностТази картина цяло Лято виси във фоаето на един от хотелите в които бачкам, всички колеги виждот Орхидеи там, пък аз виждам....хм...
![]()
Поздрави от там
Мръсницаdoktorka написа: баси!
Аз виждам друго, бря?...
я виж белите охидеи...
ти поне си вземал анатомия...
И в мидите, ако обичаш, потърси!!!Kent написа:
почна се!wishes написа:Мръсницаdoktorka написа: баси!
Аз виждам друго, бря?...
я виж белите охидеи...
ти поне си вземал анатомия...
Абе, Кенте, ти и в яденето на миди виждаш сексKent написа:се хумнал нещо това Лято на пустите му Златни :eek:
Поздрави от там
Абе, Чаве ти докато бързаше да се наситиш забелязали поне кво ядешKent написа:Абе, Кенте, ти и в яденето на миди виждаш секс
Тцъ, не съм бързала, първо, не обичам бързите работиKent написа: Абе, Чаве ти докато бързаше да се наситиш забелязали поне кво ядешМмммм?
Аз, мола Аз , АзЗвеневия написа:Абе, Чаве ти докато бързаше да се наситиш забелязали поне кво ядешKent написа:Абе, Кенте, ти и в яденето на миди виждаш сексМмммм?
Аре ве клитори, с клитори шсе накльопаш....грънци. И устни имаше и устни...Kent написа:Аз, мола Аз , АзЗвеневия написа:Абе, Чаве ти докато бързаше да се наситиш забелязали поне кво ядешKent написа:Абе, Кенте, ти и в яденето на миди виждаш сексМмммм?
Само клитори имаше в чАрупките....
Що да е нетрадиционна ориентацията??? В розовите ясно се виждат пениси, в белите - вагини.Kent написа:
/пък дори и в Картините им/..или хомосексуалностТази картина цяло Лято виси във фоаето на един от хотелите в които бачкам, всички колеги виждот Орхидеи там, пък аз виждам....хм...
![]()
Аре ве клитори, с клитори шсе накльопаш....грънци. И устни имаше и устни...Kent написа:Аз, мола Аз , АзЗвеневия написа:Абе, Чаве ти докато бързаше да се наситиш забелязали поне кво ядешKent написа:Абе, Кенте, ти и в яденето на миди виждаш сексМмммм?
Само клитори имаше в чАрупките....
Начи, следващата смяна на Златни ще отида до Яхтеното, ще извадя ена Мида, ще я опека...като си разтвори черупчестите кракаKent написа:Аре ве клитори, с клитори шсе накльопаш....грънци. И устни имаше и устни...Kent написа:Аз, мола Аз , АзЗвеневия написа:Абе, Чаве ти докато бързаше да се наситиш забелязали поне кво ядешKent написа:Абе, Кенте, ти и в яденето на миди виждаш сексМмммм?
Само клитори имаше в чАрупките...., по два чифта в черупка
П.П. Догодина Живот и Здраве ще ви побия колче там
Нема нуждаKent написа:
Начи, следващата смяна на Златни ще отида до Яхтеното, ще извадя ена Мида, ще я опека...като си разтвори черупчестите кракаще я снимам, ще я пусна във Форума. После ще я изям.
П.П. Безпристрастните Свидетели ще кажат на кво прилича 8)

Да май, че има. 8) Благодаря КолегинKent написа:Кент-е...не си се ХУмнал на тия Златни Пясъци...
Нема страшно!;)
само дето и в "Пуделчетата" виждам скрити картинки..
Ти пък да не се обиди сега, то човешко да виждаш такива нещаdoktorka написа: почна се!
сега като завалят едни ми ти комплименти....
нема да мога се оттърва!
напротив ...wishes написа:Ти пък да не се обиди сега, то човешко да виждаш такива нещаdoktorka написа: почна се!
сега като завалят едни ми ти комплименти....
нема да мога се оттърва!
има. първата да - едно такова чувство, стрейндж усещане. аз такива няма да ги нарисувамKent написа: Бе, да не съм се хумнал нещо това Лято на пустите му Златни :eek:
Поздрави от там

Естествено че има. Ти "Стената" ни си ли гледал?Kent написа:
![]()
Поздрави от там