е, съвсем ме нави...Remmivs написа:с удоволствие, кажи кога можеш, да му пийнем, грийн ще почерпи, той е душицаELBI написа:ми точно :) Едно винце тези дни? Пък и книга има да даваш
книжките са две
За сметките
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
преди няколко години Яне-то на конференцията на СДС в Пловдив фърли ина димка.Semiramis написа:пък аз искам да влязат РЗС.и "службите" трябва да са представени във властта и въобще да има цвят малко, за да има мир.
holi_day написа:преди няколко години Яне-то на конференцията на СДС в Пловдив фърли ина димка.Semiramis написа:пък аз искам да влязат РЗС.и "службите" трябва да са представени във властта и въобще да има цвят малко, за да има мир.
аз бях там, мъ теб що тъ нямаше да тъ поуплаши тоз човек, дето не е ногу ясно НАред ли е или само законен и справедлив
трябва някой да я разклаща тая държава, за да върви напред
аман от конформистки реакции и от гласуване за сините щото са сини, а нещо щото правят нещо, или за червените щото са кафяви.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
чакай, чакай, кой е направил нещо, че да гласуваш за него, само стой и гледай Бойко каква ще я направи, ще те питам тогава дали искаш някой дая разклаща тази държаваSemiramis написа:
аман от конформистки реакции и от гласуване за сините щото са сини, а нещо щото правят нещо, или за червените щото са кафяви.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
latrevw написа:
чакай, чакай, кой е направил нещо, че да гласуваш за него, само стой и гледай Бойко каква ще я направи, ще те питам тогава дали искаш някой дая разклаща тази държава
то просто е трудно да се определи най-малкото зло
проблемът е, че сме няколко (такива)Remmivs написа:ELBI написа:е, съвсем ме нави...много си убедителен - добре, че никой не те е запалил и убедил да станеш политик. Или цар.
и красив, и умен, и т.н. бе - знаем се
че то не е ли едно и също?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
я - любопитно - и как може и против Бойко и против Станишевия Доган? Може би РЗС? Аз обаче не харесвам ни Яне, ни Бойко... някак си са една музика (или еднакво фалшива) за мен. Ще видим де. Тук почва да вали - сякаш за откриването на каквобешетам на Бойко, дето покани кого ли не днес... След снощните гледания на час и нещо политика, пак спирам да гледам и ще черпя инфо от тук от там ... ако ми стане интересно :)Semiramis написа:latrevw написа:
чакай, чакай, кой е направил нещо, че да гласуваш за него, само стой и гледай Бойко каква ще я направи, ще те питам тогава дали искаш някой дая разклаща тази държава
е аз опитах да гласувам и против Бойко де. открай време не му харесвам потенциала за диктатор.
то просто е трудно да се определи най-малкото зло
той все пак влезе
нека да вали
не мъ плаши ни Яне НеСандански, ни ВоленSemiramis написа:
и двамата в сини пелени са расли
мъ ти зАбелеза ли в къф цчят са плакатите на Бат Бойко
може - не знам... ще видим - нали ти казах, че не съм фен ни на единия, ни на другия. Обаче искам да има някакъв ред, да спре тоталното крадене и корупция (такива винаги ще има, но да са в някакви граници) и да се правят неща (пътища, магистрали, пречиствателни станции), а не само бла, бла..Semiramis написа:е може би Яни ще е лошият, който ще вади кирливи ризи без да се цапа бат Б
той все пак влезе
нека да вали
за сега се мъчи... но отидох до банката и приятно ме освежи - още съм предимно сух, но не съвсем ;)
забелезАх цвета.
ти видЕ ли как брадвата на Станишев и тя му даде от светло синьото.
и как се намери кой да снима Доган в забутано село някакво, с онова изказване?

ми години наред не го ли снимаха - него и "съотборниците" му как говорят на турски по митингите...Semiramis написа:забелезАх цвета.
и кво?
явно тоя клип уцели момента, когато вече не ни се изтърпява...
да, конвергенция

- Света вода ненапита
е какво бе, виж какви хубави работи пише за човека, звучи сериозно, знам ли аз нали съм много доверчиваМетаморф написа:Изскочи и новия ни финансов министър... поредното юпи... да ни е честит...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
сегааа... да ти кажа моите впечаления от св-то му...latrevw написа:е какво бе, виж какви хубави работи пише за човека, звучи сериозно, знам ли аз нали съм много доверчиваМетаморф написа:Изскочи и новия ни финансов министър... поредното юпи... да ни е честит...
1. улезнАл е у МИО нейде 1989-1990 година... тогаз не всеки влизаше там... требеше си партийна подкрепа.
2. работил е в Световната банка... те точно таз институция и оназ - МВФ (международен валутен фонд) са разсипали доста бедни държавички, щото обслужват предимно интересите на едрите корпорации...
3. жена му е работила при Алън Грийнспан... ами... то си е достатъчно зле като квалификация - човекът, който управляваше федералния резерв, когато дойде кризата у щатско... един от главните виновници за кризата...
сега по-ясно ли ти стана?
Виж подводницата!
На малко прасе и...нов началник...
Цитат от коментари в ДИР-ника след "новина".
"Анализатор
МАЛКО ФАКТИ И АНАЛИЗИ ЗА РАЗСЪЖДЕНИЯ СЛЕД ИЗБОРИТЕ: Знаем, че около 350 000 са българските турци в Турция. Повече от емигрантите живеят в Европа, САЩ и Канада - българите в Испания са 200 000, в Гърция - над 200 000. В Италия - към 50 000. В Лондон само живеят най-малко 50 000 българи. В САЩ - около 200 000. В Канада – над 100-150 000. В Кипър - около 50 000 българи. По данни на Външно за тези избори общо 57 000 българите в чужбина са подали заявления за гласуване в законовия срок - 14 юни 2009 г. От тях в Турция са подадени 44 000 заявления. От всички останали държави по света са подадени 13 000 заявления общо. В Испания - 2100 заявления (16 секции). В САЩ - 1650 (15 секции). Така общо от 259 секции в 141 населени места в 58 държави най-много са секциите в Турция - 123, в Испания - 16, в САЩ - 15 секции, а в Германия - 10. Средствата, предвидени за вота зад граница, са 2 млн. лв. Обобщаваме: 1 държава (Турция) – 44 000 желаещи, 57 държави – 13 000 желаещи. БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА “ЯРОСТНО” ПРОТЕСТИРАХА СРЕЩУ ИДЕЯТА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО и заплашваха във форумите, че ще се откажат от българското си гражданство, ако трябва да избират между едно от двете си гражданства…. – МОЛЯ ЕМИГРАНТИТЕ ДА ПРОЧЕТАТ ЦИФРИТЕ И ДА МИ ОБЯСНЯТ НА БАЗАТА НА КАКВО ПРОТЕСТИРАТ, ЧЕ ИМ СЕ ПОСЯГА НА ПРАВАТА И НА ЧУВСТВАТА КЪМ БЪЛГАРИЯ, КАТО Е ВИДНО, ЧЕ НА ТЕЗИ ХОРА ХИЧ НЕ ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ И ДОРИ НЕ ОТИВАТ ДА ГЛАСУВАТ. На миналите избори Външно министерство открива секция в Никозия. И колко души гласуват в нея от 50 000 българи в Кипър? - 192-ма !!!! Ето глобалните цифри за сравнение: 350 000 турци в Турция дават на Доган около 150 000 гласа (половината в Турция, половината в България като туристи), а 1,5 млн. българи по целия свят (пет пъти повече от турците) едва събират 65 000 гласа. Който не ми вярва да провери данните на ЦИК: Общо в чужбина са гласували 153 000 души, от които в Турция 88 000. Разликата е точно 65 000 – подадени в цяла Европа и Америка. Излиза, че е по-добре да изгубим 65 000 гласа, отколкото Доган да взема редовно 80-90 хиляди от Турция."
Не искам да коментирам, за да не развалям привкуса.
А и "овкусителите" са все далеч от моето място на масата.... Сол, чер пипер, олио, оцет... То и леб нема...ма да питам за салатника
п.п. Забравих наистина да благодаря на младежите, които видях на път за секцията!

Е сега им казвам задочно и по нета - БЛАГОДАРЯ ВИ!
Това дет ще става от тук нататък е друга бира... Аз благодаря, че хората се събудиха.
п.п.2
Ако трябваше да гласувам в Кърджали, бих избрал Вежди Рашидов.
Защото не искам да гласувам за етнос, а за човеци. В моя случай...и аз гласувах за разумният "палеативен" избор.
Ама това е 3-та бира и не ми се ще да ви занимавам с това.
"Анализатор
МАЛКО ФАКТИ И АНАЛИЗИ ЗА РАЗСЪЖДЕНИЯ СЛЕД ИЗБОРИТЕ: Знаем, че около 350 000 са българските турци в Турция. Повече от емигрантите живеят в Европа, САЩ и Канада - българите в Испания са 200 000, в Гърция - над 200 000. В Италия - към 50 000. В Лондон само живеят най-малко 50 000 българи. В САЩ - около 200 000. В Канада – над 100-150 000. В Кипър - около 50 000 българи. По данни на Външно за тези избори общо 57 000 българите в чужбина са подали заявления за гласуване в законовия срок - 14 юни 2009 г. От тях в Турция са подадени 44 000 заявления. От всички останали държави по света са подадени 13 000 заявления общо. В Испания - 2100 заявления (16 секции). В САЩ - 1650 (15 секции). Така общо от 259 секции в 141 населени места в 58 държави най-много са секциите в Турция - 123, в Испания - 16, в САЩ - 15 секции, а в Германия - 10. Средствата, предвидени за вота зад граница, са 2 млн. лв. Обобщаваме: 1 държава (Турция) – 44 000 желаещи, 57 държави – 13 000 желаещи. БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА “ЯРОСТНО” ПРОТЕСТИРАХА СРЕЩУ ИДЕЯТА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО и заплашваха във форумите, че ще се откажат от българското си гражданство, ако трябва да избират между едно от двете си гражданства…. – МОЛЯ ЕМИГРАНТИТЕ ДА ПРОЧЕТАТ ЦИФРИТЕ И ДА МИ ОБЯСНЯТ НА БАЗАТА НА КАКВО ПРОТЕСТИРАТ, ЧЕ ИМ СЕ ПОСЯГА НА ПРАВАТА И НА ЧУВСТВАТА КЪМ БЪЛГАРИЯ, КАТО Е ВИДНО, ЧЕ НА ТЕЗИ ХОРА ХИЧ НЕ ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ И ДОРИ НЕ ОТИВАТ ДА ГЛАСУВАТ. На миналите избори Външно министерство открива секция в Никозия. И колко души гласуват в нея от 50 000 българи в Кипър? - 192-ма !!!! Ето глобалните цифри за сравнение: 350 000 турци в Турция дават на Доган около 150 000 гласа (половината в Турция, половината в България като туристи), а 1,5 млн. българи по целия свят (пет пъти повече от турците) едва събират 65 000 гласа. Който не ми вярва да провери данните на ЦИК: Общо в чужбина са гласували 153 000 души, от които в Турция 88 000. Разликата е точно 65 000 – подадени в цяла Европа и Америка. Излиза, че е по-добре да изгубим 65 000 гласа, отколкото Доган да взема редовно 80-90 хиляди от Турция."
А и "овкусителите" са все далеч от моето място на масата.... Сол, чер пипер, олио, оцет... То и леб нема...ма да питам за салатника
п.п. Забравих наистина да благодаря на младежите, които видях на път за секцията!
Това дет ще става от тук нататък е друга бира... Аз благодаря, че хората се събудиха.
п.п.2
Защото не искам да гласувам за етнос, а за човеци. В моя случай...и аз гласувах за разумният "палеативен" избор.
- Green Light
Аз не разбирам за какво е нужно да си давме този труд. Защо трябва да премахнем двийното гражданство? Причината е да забраним на 300 000 души, които имат някакво отнесено отношение към България, да оказват влияние на изборите. Бе ние сме 7 милиона. Все още не зависим от волята на 300 хиляди. Това са 4% от нас. Нека си имат своето представителство, ЗАЩО ТРЯБВА ВЪОБЩЕ ДА МЕ ИНТЕРЕСУВА? Къде и за какво ме бърка?МЪЖжжж написа:На малко прасе и...нов началник...
"Анализатор
п.п. Забравих наистина да благодаря на младежите, които видях на път за секцията!![]()
п.п.2
Вежди бил спечелил срещу Ахмет Доган
- Света вода ненапита
те ви го те и кабинетаааа...Метаморф написа:Изскочи и новия ни финансов министър... поредното юпи... да ни е честит...
Виж подводницата!