а леля Вася?Semiramis написа:ELBI написа:една близка имаше "знак" - разсипано олио. И наистина - като гледах - разни нещастия я спохождаха в такива случаи.
днес няма да се занимавам с ремонти :) Кеф. Поне за сега така си обещавам :) И ми се яде шоколад. Ще ида да си купя, щото тършувах по чекмеджета и се оказа, че никъде нямам запаси...
в какви случаи?
мм..аз ще си ги оправя с чичко Норбеков, тъкмо стимул.
Ехооо!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Ехооо!
охо, колежката. чак сега вденах, че и вие се въртите на същото чеверме. успех и на 10-ти да имаш повод да почерпишholi_day написа: ей, как шъ утрая докато излязат резултатите?!
just perfect
- Stranniche
- Обратна връзка:
Здрасти!Gaspode написа:Я кой се е появилStranniche написа:Привет!
Здрасти![]()
Къде се загуби?
И аз не знам къде се загубих.
Имах нужда да се откъсна от компютъра.
И ме е налегнало едно мълчание.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Идва бодра смяна,holi_day написа:и стъклатаRemmivs написа:избърши си монитораholi_day написа:гледам
глееедааам
иииииииии не вярвам на очите си
и пак няма да повярваш
с нови очила съм
цяла седмица да отърпя да не се пофаля - лесно ли ми е
а сега казвам, щото Странничето шъ мъ попита мислено: - що нови, холи?
а аз шъ отговоря: ми що, що? ми щото заспах със старите! това е толкоз просто и логично!
и пак съм начело на първенството по разсеяност,
нооо спокойно иде млада смяна...
синът ми си забрави документите, ей тъй в папката, в която бяха,
та два пъти пътувахме до асеновград
спираме пред училището: хайде, мамче, слизай и дай документите
а той: хъм... хъм... ми... няма ги...
аз: къде са?!нали в ръцете ти ги дадох
той: амииииииииии дали на шкафа в нашия коридор ги забравих, като татко ме върна да се среша...
дооообре, че татко му си беше сложил колана
хем го удържа хахаха хем да си е готов за пътя обратно...
извод: ресането е ногу зловредно занимание, особено ку е с две ръце и не може да държиш нищо в добавка
имаше и други, дето направиха по два курса, ама щото не бяха си извадили медицинско от личен лекар, нямаха удостоверение за завършен 7кл.... а при нас сичките документи готови, само дето не бяха в наличност където трябва...
ей, как шъ утрая докато излязат резултатите?!
но ние няма да им се даваме я!
Ох, не ми се пише какви ги върша напоследък, само неписоманията ми те спасява от пълен разгром в състезанието!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Stranniche написа:Ох, не ми се пише какви ги върша напоследък, само неписоманията ми те спасява от пълен разгром в състезанието!
спасявало ме...