Сменяли ли сте скоро работа? ще споделите ли опит от интервюта, преговори за заплати и пр.?
Не съм го правила от 5 години, а нещата са се порменили доста...
Благодаря предварително да сякво инфо...
три положителни препоръкиpocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
Сменяли ли сте скоро работа? ще споделите ли опит от интервюта, преговори за заплати и пр.?
Green Light написа:три положителни препоръкиpocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
работното време е от 8и 30 до 8 и 30 минимум
обедна почивка 15 минути макс
избиват се за заплата 250 кинта с премиалните
тва е на-вся-къ-де, честна дума
Стига, бе! Тва е майтап! Понеже нали и аз барабар Петко с мъжете се пиша работодател, та пускам слухове на твой гръб. Ама сърце не ми дава, като се върза така.почти безобидна написа:Green Light написа:три положителни препоръкиpocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
тва е на-вся-къ-де, честна дума:shocked::shocked:
Немам думи, ебати...
Направо не е за вяравне.
аз.pocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
Така си и мислех! За толкова и в кварталната бакалия не бачкат вече, май...Green Light написа: Стига, бе! Тва е майтап! Понеже нали и аз барабар Петко с мъжете се пиша работодател, та пускам слухове на твой гръб. Ама сърце не ми дава, като се върза така.
Иначе за сериозен съвет и ориентир трябва, май, да кажеш с какво се занимаваш
тц, тц, тцGreen Light написа:три положителни препоръкиpocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
Ами не познавам такъв вид работа та по- добре да млъкна та да не говоря глупости. Що не кандидатстваш от другата страна на барикадата. Разните консултантски фирми. Те се нароиха не понеже няма пари в тая работапочти безобидна написа:Така си и мислех! За толкова и в кварталната бакалия не бачкат вече, май...Green Light написа: Стига, бе! Тва е майтап! Понеже нали и аз барабар Петко с мъжете се пиша работодател, та пускам слухове на твой гръб. Ама сърце не ми дава, като се върза така.
Така ли правиш като ти дойде някой на интервю:mad:
С еворпорграми се занимавам - Култура 2000, Медиа... И куп други простотии.
Да не си помислиш че съм некъф фактор отговорен - обикновен наемник, мамка му...
Шшшт, па ти!Dark написа:тц, тц, тцGreen Light написа:три положителни препоръкиpocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
счетоводител в малка фирма 800 лева чисто
търговски агент пак в малка фирма ги докарва над 1000 чисто
общи работници - 650 чисто
служители ниско ниво по фирмите - почват от 500 чисто и нагоре, зависимост от опит и т.н.
сервитьорки в хубави кафета - 400 чисто, отделно бакшиши
хотелски управители на средни хотели - от 1500 чисто нагоре плюс екстри
и т.н. и т.н.
и заплатите раснат ли раснат
и се краде персонал не ти е работа
ма молим ти се, не ми шъткайGreen Light написа: Шшшт, па ти!
Питай го, питай го как беше опищял орталъка само преди 2-3 месецапочти безобидна написа: Така ли правиш като ти дойде някой на интервю:mad:![]()
вземи си направи своя далавера.pocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
Къде го тва бе:blink::shocked:?! В София, нали:mad::evil: Като казвам, че в Пловдив заплатите не са такива, чавето не вярва....Ми за к'во да лъжа... И Варна са по-добре от нас:mad::evil:Dark написа:
служители ниско ниво по фирмите - почват от 500 чисто и нагоре, зависимост от опит и т.н.
и т.н. и т.н.

Туй дето го постна по-надолу за заплатите може да е полезно.Dark написа:аз.pocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
опит с интервюта и преговори преди 5-8 месеца, договаряне преди 5
не зная в каква сфера и какво ниво търсиш
готова да помогна с каквото мога
Не че не ти вярвам, просто ми е странно. Щото цените в Пловдив не са по-ниски...frisky lioness написа: Къде го тва бе:blink::shocked:?! В София, нали:mad::evil: Като казвам, че в Пловдив заплатите не са такива, чавето не вярва....Ми за к'во да лъжа...
Мии, освен да се менкаме. Мен нали ми е все едно къде ще съм, пък все си плача за вашто село...frisky lioness написа: Като дойда до софето, ще ми е малко трудно със спането, ама......кат му дойде времето ще го мисля![]()
Мислила съм го. Всяка програма си има управляваща агенция (или почти всяка) - закрарфичена към съответното ресорно министерство. Нещо нямам вяра в конкурсното начало в държавната администрация. че ще се пробвам - ще пробвам, ама там е и скучно...Green Light написа:Ами не познавам такъв вид работа та по- добре да млъкна та да не говоря глупости. Що не кандидатстваш от другата страна на барикадата. Разните консултантски фирми. Те се нароиха не понеже няма пари в тая работапочти безобидна написа:Така си и мислех! За толкова и в кварталната бакалия не бачкат вече, май...Green Light написа: Стига, бе! Тва е майтап! Понеже нали и аз барабар Петко с мъжете се пиша работодател, та пускам слухове на твой гръб. Ама сърце не ми дава, като се върза така.
Да не си помислиш че съм некъф фактор отговорен - обикновен наемник, мамка му...
Попрочети в Дир-ника в професоналните клубове - HR. Има интересни теми с много ориентири. Но са по-общи, а твойта сфера е специфична. Но пак е любопитно четиво.Anonymous написа: Туй дето го постна по-надолу за заплатите може да е полезно.
Да имам някакъв ориентир.
Общо взето ме интересува какъв е срока, за който мога да намеря работа.
месец, два, повече?
Правят ли пинизи по интервютата? За разни психо-хватки чувах - не си е работа!
Все едно си на бойно поле...
Не ставам за началник. Не ме бива в тая работа....caliostro написа:вземи си направи своя далавера.pocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
за кво да им бачкаш на некви
агенциите меже и да ги позакрият. миналата година се коментираше усилено това.pocti_bezobidna написа:Мислила съм го. Всяка програма си има управляваща агенция (или почти всяка) - закрарфичена към съответното ресорно министерство. Нещо нямам вяра в конкурсното начало в държавната администрация. че ще се пробвам - ще пробвам, ама там е и скучно...Green Light написа:Ами не познавам такъв вид работа та по- добре да млъкна та да не говоря глупости. Що не кандидатстваш от другата страна на барикадата. Разните консултантски фирми. Те се нароиха не понеже няма пари в тая работапочти безобидна написа:Така си и мислех! За толкова и в кварталната бакалия не бачкат вече, май...Green Light написа: Стига, бе! Тва е майтап! Понеже нали и аз барабар Петко с мъжете се пиша работодател, та пускам слухове на твой гръб. Ама сърце не ми дава, като се върза така.
4avdar4e написа: Не че не ти вярвам, просто ми е странно. Щото цените в Пловдив не са по-ниски...:
Ти ми предлагаш спане ли?4avdar4e написа: Мии, освен да се менкаме. Мен нали ми е все едно къде ще съм, пък все си плача за вашто село...

Кви интервюта, бе? Ако трявба да си сменяш работата, тя сама ще те намери.pocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
Ама това си е изискване на Евро Комисията. Да ги има агенциите де. Та да пресяват част от проектите и да не ги зариват с работа. Да знаеш за САПАРД кви ги говорят само... После що не излизат отчетите...caliostro написа:
агенциите меже и да ги позакрият. миналата година се коментираше усилено това.
за някои интервюта фирмите си наемат и психолози.Пенчо Заека написа:Кви интервюта, бе? Ако трявба да си сменяш работата, тя сама ще те намери.pocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
знам ги добре агенциите.pocti_bezobidna написа:Ама това си е изискване на Евро Комисията. Да ги има агенциите де. Та да пресяват част от проектите и да не ги зариват с работа. Да знаеш за САПАРД кви ги говорят само... После що не излизат отчетите...caliostro написа:
агенциите меже и да ги позакрият. миналата година се коментираше усилено това.
На един пирятел някакъв му висял през цялото време зад гърба.caliostro написа:за някои интервюта фирмите си наемат и психолози.Пенчо Заека написа:Кви интервюта, бе? Ако трявба да си сменяш работата, тя сама ще те намери.pocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
няма лабаво хич.
гледат те под лупа все едно в космоса ще те пращат.
имам човек психолог та ми ги разправяше тези изгъзици
баси!почти безобидна написа:На един пирятел някакъв му висял през цялото време зад гърба.caliostro написа:за някои интервюта фирмите си наемат и психолози.Пенчо Заека написа:Кви интервюта, бе? Ако трявба да си сменяш работата, тя сама ще те намери.pocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
няма лабаво хич.
Ама плътно-плътно, няма и педя растояние. И току шумка с нещо. Тва за да проверят работи ли в условия на стрес, разбираш ли...
Е аз какво казвам? Същото. Никви интервюта. Казваш си и майчиното мляко, показваш хиляда референции, дебели Си Ви-та и накрая ти викат "Имаме удоволствието да Ви предложим 500 лева заплата". На когото трябваш, те наема без много много да пита, и плаща колкото му кажеш. За целта, обаче, трябва да си поработил за името си:P. Аз така правя, и си сменям работата горе-долу на 2-3 години. Обектите, по право.caliostro написа:за някои интервюта фирмите си наемат и психолози.Пенчо Заека написа:Кви интервюта, бе? Ако трявба да си сменяш работата, тя сама ще те намери.pocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
няма лабаво хич.
Ааааа, що, бееее? Има си конкурсно начало? И то сюфсем като хората. Само дето с началото си остават - колкото да покрият изискването за конкурс.pocti_bezobidna написа: ... Нещо нямам вяра в конкурсното начало в държавната администрация. че ще се пробвам - ще пробвам, ама там е и скучно...
Бе то още отначалото си беше ясно че за свирки става въпрос в тая тема,ама викам си аре няма още отначало да почвам и така културната го давах. Аре разправяй. Интервю и са кво? Свирка а той на компа решава. Ужас, ужас, не ами направо си го представям ала Вапцаров, как пее човека(тва накрая)caliostro написа:баси!![]()
като в онзи филм където на хакера му правиха свирка докато разбиваше някаква система...
ужас!
беше с джон траволта филма.Green Light написа:Бе то още отначалото си беше ясно че за свирки става въпрос в тая тема,ама викам си аре няма още отначало да почвам и така културната го давах. Аре разправяй. Интервю и са кво? Свирка а той на компа решава. Ужас, ужас, не ами направо си го представям ала Вапцаров, как пее човека(тва накрая)caliostro написа:баси!![]()
като в онзи филм където на хакера му правиха свирка докато разбиваше някаква система...
ужас!
Кой е филма?
Чета аз, мерси...4avdar4e написа:Попрочети в Дир-ника в професоналните клубове - HR. Има интересни теми с много ориентири. Но са по-общи, а твойта сфера е специфична. Но пак е любопитно четиво.Anonymous написа: Туй дето го постна по-надолу за заплатите може да е полезно.
Да имам някакъв ориентир.
Общо взето ме интересува какъв е срока, за който мога да намеря работа.
месец, два, повече?
Правят ли пинизи по интервютата? За разни психо-хватки чувах - не си е работа!
Все едно си на бойно поле...
"Парола: риба-меч", скоро даже по БНТ го даваха.caliostro написа: беше с джон траволта филма.
знам ли го как се казваше.
даваше го някакъв терорист който искаше да обира през една банка сметки.
и си търсеше хакер.
и тест имаше.
е да де.4avdar4e написа:"Парола: риба-меч", скоро даже по БНТ го даваха.caliostro написа: беше с джон траволта филма.
знам ли го как се казваше.
даваше го някакъв терорист който искаше да обира през една банка сметки.
и си търсеше хакер.
и тест имаше.
pocti_bezobidna написа:Начи хора, фанал ме е съклета в бачкането и почва да ми се върти някаква идея за смяна на средата.
Абе как да не си струва!!! Това просто ме фърли в музиката:Semiramis написа:към горното не си струва коментара.
Ето, днес научих нещо ново: за тези тъй сложни занятия се иска вишо:blum: образование, поне два чужди езика, че едното е и с профил Изкуство. Дали искат снимка в цял ръст?Semiramis написа: ПЕДИКЮРИСТКА ~ 500 лв. Детайлен преглед
град София, Постоянна заетост, Висше обр., профил Медицина, Английски, Немски, Жена, от 20 до 40 год.
МАНИКЮРИСТКА ~ 500 лв. Детайлен преглед
град София, Постоянна заетост, Средно обр., профил Изкуство, Жена, от 21 до 37 год.
Баси!Dark написа:
и т.н. и т.н.
vyara написа:Баси!Dark написа:
и т.н. и т.н.
и се краде персонал не ти е работа![]()
Ми аз кво да ви кажа пък за заплатите в Русе. Ако ви кажа, че моята няма и 400.Туй София е друга България направо!
Питам се, как по този начин ще мотивираш кандидата да работи за теб, щом от самото начало го поставяш в такава противна ситуация. Защото не е само работодателят, който избира...почти безобидна написа:На един пирятел някакъв му висял през цялото време зад гърба.caliostro написа: за някои интервюта фирмите си наемат и психолози.
няма лабаво хич.
Ама плътно-плътно, няма и педя растояние. И току шумка с нещо. Тва за да проверят работи ли в условия на стрес, разбираш ли...
Ади сега - не слушай всякакви истории... Хич не ми се разправя за горните числа, но спокойно може да считаш, че са надути... Така тръгват слуховете за Софията...vyara написа:Баси!Dark написа:
и т.н. и т.н.
и се краде персонал не ти е работа![]()
Ми аз кво да ви кажа пък за заплатите в Русе. Ако ви кажа, че моята няма и 400.Туй София е друга България направо!