Ще ми се някой да филмира нещо от Пратчет:-)pocti_bezobidna написа:
В интерес на истината не вярвах, че някой е способен да направи филм от тази книга.
Като го пуснаха по кината, отидохме с един приятел - и двамата зли фенове на Толкин -
готови бяхме да хвърляме камъни по Джаксън.
Ми справил се е по скромното ми мнение. Внимателно е рязал, тове, дето го е променял
не е много драстично. Никога не съм си представяла, че героите точно така изглеждат, ама това си е бял кахър. Мога и кусури да му намеря, разбира се, ама са простими в сравнение с цялото.
Слухове се носят, че щял да прави и "До там и обратно" (въпреки, че нея не я харесвом много-много)
С ква честота Ви е
- frisky lioness
- Обратна връзка:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Упс. И тва е трудничко. Тери Гилиъм би могъл да опита...frisky lioness написа:Ще ми се някой да филмира нещо от Пратчет:-)pocti_bezobidna написа:
В интерес на истината не вярвах, че някой е способен да направи филм от тази книга.
Като го пуснаха по кината, отидохме с един приятел - и двамата зли фенове на Толкин -
готови бяхме да хвърляме камъни по Джаксън.
Ми справил се е по скромното ми мнение. Внимателно е рязал, тове, дето го е променял
не е много драстично. Никога не съм си представяла, че героите точно така изглеждат, ама това си е бял кахър. Мога и кусури да му намеря, разбира се, ама са простими в сравнение с цялото.
Слухове се носят, че щял да прави и "До там и обратно" (въпреки, че нея не я харесвом много-много)
"Дядо Прас", английски, премиерата му е била миналия месецfrisky lioness написа: Ще ми се някой да филмира нещо от Пратчет:-)
П.П. Ето тука има снимки
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Суперско4avdar4e написа:"Дядо Прас", английски, премиерата му е била миналия месецfrisky lioness написа: Ще ми се някой да филмира нещо от Пратчет:-)
П.П. Ето тука има снимки
Ей, голяма си хиена ти:-):winkw:
Пуснах го преди малко. Не е толкова зле. Може и да го изтегля

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
почти безобидна
4avdar4e написа:"Дядо Прас", английски, премиерата му е била миналия месецfrisky lioness написа: Ще ми се някой да филмира нещо от Пратчет:-)
П.П. Ето тука има снимки
Супееер!
Ама къде е Бинки?:-)