Че е време да се даде рестарт на държавата и на църквата най-накрая...
Все пак е...България
БоЕВ написа:За членове на СИК, застъпници и наблюдатели в утрешният ден!:lol:
----------------------------------------------------------------------------
Наръчник за поведение в Секционна Избирателна Комисия
Написано от Любомир Любомиров
--------------------------------------------------------------------------------
Източник -> >>>ТУК<<<
Влад написа:Или все още е?
Простете песимизма ми, но като гледам как се развиват в БГ нещата ... Всъщност имах възможност само до скоро да гледам. Заради Гергана, вече не мога и да гледам. А знаете ли, че Буркина-Фасо има своя онлайн телевизия... Винаги мога да се осведомявам за основните събития в Буркина-Фасо, ще взема да подам за гражданство там...
ПП А аз утре нямам възможност да гласувам. Подал съм си всички документи, платил съм си таксата, но исках да гласувам за мажоритарен кандидат от Варна, а това оттук не е възможно, но пък за братя Галеви - може!
Както го каза Ицо Хазарта, "аре само да не ме занима`аш"!
ППП Ако някого го интересува, много ми липсвахте през тези години!
Quid написа:взехте ли некви кинти са последно или амиииииии
Споко бе, Влад, те катеричките лесно забравяли къде им са лешниците!:rotfl24:Влад написа:Пък аз си мислех, че ми се сърдиш, дето в политическата тема се отплесваме по утопични фантастики.Мнемозина написа:...Три дни се каня да те поздравя...
Все там съм си (най-скъпия град на земята), и си ми липсвахте, де!Мнемозина написа:Та може ли да попитам къде си?
А, аз да се сърдя, че някой се отплесва по утопични фантастики няма да е много честно.Влад написа:Пък аз си мислех, че ми се сърдиш, дето в политическата тема се отплесваме по утопични фантастики.Мнемозина написа:...Три дни се каня да те поздравя...
Все там съм си (най-скъпия град на земята), и си ми липсвахте, де!Мнемозина написа:Та може ли да попитам къде си?
Нема да говориш така, че ще ходим в гората за лешници!Semiramis написа:даже не запомня, Мнемозина
Боли!Мнемозина написа:Ох!lancelote написа: Споко бе, Влад, те катеричките лесно забравяли къде им са лешниците!:rotfl24:
lancelote написа:Нема да говориш така, че ще ходим в гората за лешници!Semiramis написа:даже не запомня, Мнемозина
Оф, аз сега като се прочетох, не съм прозвучал много усмихнато, но трябвало да напиша, че тези 20км ми "струваха" час и половина висене по задръствания, и трикратна проверка на документите и багажника на колата, `щот нали при тукашния най-голям вожд дойде на гости другия най-голям вожд да си похортували... та повече от полицай нямаше.Мнемозина написа:...Интересно ми е, най-вече заради нещата, които писа за изборите...
Споко, вече няма да са полицайчета, а батманчета...Влад написа:Оф, аз сега като се прочетох, не съм прозвучал много усмихнато, но трябвало да напиша, че тези 20км ми "струваха" час и половина висене по задръствания, и трикратна проверка на документите и багажника на колата, `щот нали при тукашния най-голям вожд дойде на гости другия най-голям вожд да си похортували... та повече от полицай нямаше.Мнемозина написа:...Интересно ми е, най-вече заради нещата, които писа за изборите...
Аааа, значи вече имаме летяща катеричка! Честито! Еволюцията ни продължава!:blum:Semiramis написа:lancelote написа:Нема да говориш така, че ще ходим в гората за лешници!Semiramis написа:даже не запомня, Мнемозина
защо си я нарочил
тя отдавна лети, а други останаха по дърветата.
струва си да се анализира това
Не ме е нарочил. Бях му разказала на Ланс Едно време за Преди и той сега дообиграва възможностите.Semiramis написа:lancelote написа:Нема да говориш така, че ще ходим в гората за лешници!Semiramis написа:даже не запомня, Мнемозина
защо си я нарочил
Ама изобщо не е нужно да захаросваш каквото и да било.Влад написа:Оф, аз сега като се прочетох, не съм прозвучал много усмихнато, но трябвало да напиша, че тези 20км ми "струваха" час и половина висене по задръствания, и трикратна проверка на документите и багажника на колата, `щот нали при тукашния най-голям вожд дойде на гости другия най-голям вожд да си похортували... та повече от полицай нямаше.Мнемозина написа:...Интересно ми е, най-вече заради нещата, които писа за изборите...
Ни тъ давам! Това ти е уникално!Мнемозина написа:Не ме е нарочил. Бях му разказала на Ланс Едно време за Преди и той сега дообиграва възможностите.Semiramis написа:lancelote написа:Нема да говориш така, че ще ходим в гората за лешници!Semiramis написа:даже не запомня, Мнемозина
защо си я нарочил
Не че съм литнала кой знае колко, просто цялата катерича история още тогава ми докарваше клубен уплах, и е имало защо, както се оказа.
Иначе си я пазя колекцията и много си я кътам, обаче продължавам да се стряскам.
Спокойно де, никой не се е залетял да ме взима чак пък толкоз.lancelote написа: Ни тъ давам! Това ти е уникално!Ако требе и куршум ще ти леем - само да ми обяснят как!
ЕДИТ И си присвоявам правото да го еволюирам и аз подир него.
ЕДИТ ЕДИТ Ако някой посмее да злоупотреби без мое съгласие с темата, ще го пратя на почивка първо в Белене, после Аушвиц, а каквото остане от него - в Дахау.
Просто нов дивиз - От утре всяко Бат`че с Катери`че.Мнемозина написа:Спокойно де, никой не се е залетял да ме взима чак пък толкоз.lancelote написа: Ни тъ давам! Това ти е уникално!Ако требе и куршум ще ти леем - само да ми обяснят как!
ЕДИТ И си присвоявам правото да го еволюирам и аз подир него.
ЕДИТ ЕДИТ Ако някой посмее да злоупотреби без мое съгласие с темата, ще го пратя на почивка първо в Белене, после Аушвиц, а каквото остане от него - в Дахау.
С тая тема никога не се злоупотребявало.Съвсем, съвсем други бяха причините за притесненията ми.
Обаче как да го чета това "без мое съгласие" сега?