Благодаря ти за това, което си, Мнемо!
Пожелавам ти да продължаваш да правиш хората около теб щастливи по твоя уникален начин,
и себе си покрай тях!

Честит Рожден ден!!!Semiramis написа:Мнeмозина става на 25
...

Благодаря!Semiramis написа:Мнeмозина става на 25
Благодаря ти за това, което си, Мнемо!
Пожелавам ти да продължаваш да правиш хората около теб щастливи по твоя уникален начин,
и себе си покрай тях!
Какъв е човек в немалка степен зависи от хората около него. Вие сте виновни, значи.frisky lioness написа:Наистина един прекрасен човек...
Обичам те, Мнемо
Благодаря и на теб и наздраве с лешници и финети - и моето наздраве в по-подходящо време идва, виждаш ли?lancelote написа:Значи е многовековна катеричка!
НАЗДРАВЕ! И за много векове!!!
С либоффф... Тьечен шоколад Финьетьи... И то с лешници!
ЕДИТ Всички в едно...ъъъ... парти....ъъъ... с мнемо!+
ЕДИТ ЕДИТ Да не си забравиш диадемата! Къде я попиля, та тури тоя лисугер!![]()
![]()

Метаморф написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря и на теб!latrevw написа:еха
пожелавам ти един прекрасен ден, а после да постигнеш всичко, което желаеш
и много здраве, разбира се!!!
Тук освен да кажа "Дай, Боже, всекиму"... всъщност първо ми се прииска да напиша "амин".snowprincess написа:пожелавам ти винаги да има една ръка, на която да се облегнеш, едно рамо, на което да можеш да полачеш, за да минат тревогите ти, една обич, която да носиш в сърцето си и една цел, която да те води в живота ти
много здраве и щастие, Мнемо
Хей, тъй като си тук в момента, сега веднага ще ти благодаря много силно.bead_ написа:честит рожден ден! желая ти много щастие, хармония и красота
Страшно се радвам да те видя!Амаранта написа:ЧРД, Мнемо!
Да си жива и здрава, другото го имаш!
И понеже моите деца са родени на същата дата,
и в деня, в който ги родих, имаше още 20 раждания в "Майчин дом" (при обичайно 4-5),
още тогава стигнах до извода, че датата е специална....![]()
holi_day написа:Мнемич, ЧРД и не мога да не те нацелувам
и аз да използвам момента - НАЗДРАВЕ и за твое здраве!Мнемозина написа:Хей, тъй като си тук в момента, сега веднага ще ти благодаря много силно.bead_ написа:честит рожден ден! желая ти много щастие, хармония и красота
Благодаря! На теб ти желая здраве, спокойствие, лекота (допустимата) и... разни други хубави работи по-нанататък.majemela4ka написа:
Честит Рожден ден!!!
![]()
![]()
![]()
Жива и здрава!
Давай все така... да сънуваш, да лудуваш... да танцуваш...
Наздраве!bead_ написа:и аз да използвам момента - НАЗДРАВЕ и за твое здраве!Мнемозина написа:Хей, тъй като си тук в момента, сега веднага ще ти благодаря много силно.bead_ написа:честит рожден ден! желая ти много щастие, хармония и красота
щото съм срамежлив...Мнемозина написа:
само не разбрах накрая що така се засрамваш.
Благодаря и на теб!нефертити написа:Мнемо, Тъй като последният се помни най-дълго,
ЧРД и от мен!
Присъединявам се към всички пожелания на групата+ едно твое собствено желание. Най-съкровеното!
Пожелай си нещо и то ще се сбъдне! Обещавам ти!
Бързо, бързо, не го мисли много, но само едно, все пак не съм златната рибка!![]()
![]()
Мнемозина написа:БоЕВ написа:ЧРД Мнемо!![]()
Довечера и ние празнуваме РД на племеницата, става на цели 15.
Помня, помня за племенницата ти, да е много щастлива и тя. Не успях вчера да го напиша, но и от днес ще хване дикиш.