Да черпя, или да не....
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Да черпя, или да не....
може би все пак да...детето го приеха за редовен студент в Германия и край, излетя завинаги.
Аз тук ще си хълцам тихо.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Да черпя, или да не....
Не знам в такива случаи дали радосТъТ е повече от печалЪТ...Пенчо Заека написа:може би все пак да...детето го приеха за редовен студент в Германия и край, излетя завинаги.
Пенчо, късмет желая на детето ти!
Отличен успех и още много поводи за хвалби да ти даде!
Бъдете здрави!
П.П. Абе, колко голям беше син ти?!:roll:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- snowprincess
как тъй студент, бе Пенчо, не е ли малък, на колко години е
и аз се подготвям за този момент, когато ще излетят, само предполагам колко ще е трудно
успех на момчето, дала си му криле, затова е излетял, не е някое куцо пиле

и аз се подготвям за този момент, когато ще излетят, само предполагам колко ще е трудно

Ще черпиш, разбира се.Пенчо Заека написа:може би все пак да...детето го приеха за редовен студент в Германия и край, излетя завинаги.
Да му е леко и сладко ученето и да жъне успех след успех!
Пък ти... недей да хълцаш. Такива неща се приемат, като решиш, че изобщо не е задължително да са окончателни.
Пък и е наблизо, ей го къде е Германия.
П.П. А къде в Германия, ако не е тайна?
Panta rhei...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Малък е, я. На 16 г. Ама за консерватория в Германия искат завършен 10 клас и навършени 16 г. Няма кво да прави тук повече.snowprincess написа:как тъй студент, бе Пенчо, не е ли малък, на колко години е
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Манхайм, като начало.Мнемозина написа:Ще черпиш, разбира се.Пенчо Заека написа:може би все пак да...детето го приеха за редовен студент в Германия и край, излетя завинаги.
Да му е леко и сладко ученето и да жъне успех след успех!
Пък ти... недей да хълцаш. Такива неща се приемат, като решиш, че изобщо не е задължително да са окончателни.
Пък и е наблизо, ей го къде е Германия.
П.П. А къде в Германия, ако не е тайна?
- Света вода ненапита
Пенчо Заека написа:може би все пак да...детето го приеха за редовен студент в Германия и край, излетя завинаги.
Децата си има път, а радостите вървят с болките на родителството, няма начин.
Обаче нали като той е добре и ти си добре!
Жив и здрав да ти е! Лесно да се адаптира, ти също, и много радости и за двамата!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
Да стане ГОЛЯМ и Музикант!Пенчо Заека написа:може би все пак да...детето го приеха за редовен студент в Германия и край, излетя завинаги.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
ЧЕСТИТО! хълцай много тихо. моментът е страхотен за него, не му вменявай вина, че заминава далеч, а то даже и далеч не е. попътен вяртър в платната!Пенчо Заека написа:може би все пак да...детето го приеха за редовен студент в Германия и край, излетя завинаги.
just perfect
Много късмет за сина ти! Много успехи! Концерти и аплодисменти! И няма как при това положение да не си щастлива, Пенч!Пенчо Заека написа:може би все пак да...детето го приеха за редовен студент в Германия и край, излетя завинаги.
- Green Light
Ааааа! Ма няма насмогване, бе! Аз се разхълцах съвсем шумно, бе, риш, голямо черпене тия дни!Пенчо Заека написа:може би все пак да...детето го приеха за редовен студент в Германия и край, излетя завинаги.
Да е жив и здрав! Поздравления, Пенчо! Специално за твоя син, никога не съм имал съмнения, че ще успее. Таланливо момченце. Мъж! Талантлив мъж.
- Piqndurnik