И проливен дъжд.
Слънцето танцува с капките и мята звънтящи завеси от кристалчета.
Всичко блести и трепти.
Дъждът уморено спира докато липите заоглеждат фризурите си в тротоарите-огледала.
В небето има дъга.
Скоро ще се стъмни...
Stranniche написа:Слънчево.
И проливен дъжд.
Всичко блести и трепти.
Дъждът уморено спира докато липите заоглеждат фризурите си в тротоарите-огледала.
В небето има дъга.
Скоро ще се стъмни...
Stranniche написа:Слънчево.
И проливен дъжд.
Всичко блести и трепти.
В небето има дъга.
Скоро ще се стъмни...
Не ме бива много в описанията. Само се загледах навън и това видях.eti4ka написа:благодаря, дори го видяхвъв въображението си, толкова добре си го описала....
Снимка с думи?Stranniche написа:Не ме бива много в описанията. Само се загледах навън и това видях.eti4ka написа:благодаря, дори го видяхвъв въображението си, толкова добре си го описала....
Не знам защо го написах.
Да, може би съм искала да запазя момента.Мнемозина написа:Снимка с думи?Stranniche написа:Не ме бива много в описанията. Само се загледах навън и това видях.eti4ka написа:благодаря, дори го видяхвъв въображението си, толкова добре си го описала....
Не знам защо го написах.
От онези, твоите снимки.
Благодаря!holi_day написа:![]()
![]()
един линк, който съм оставяла и преди, но този път специално за теб
http://photosafaribg.com/
Ми Варна. Кво да ви прави човек.snowprincess написа:гррррр мразя дъжда, ако пък е и проливен.. отивам да спя, докато свърши
Ти какво, искаш да сринеш пазара на диаманти!:rotfl24:Quid написа:Слънчев дъжд- диаманти от небето.....
малииииииииии:-)
на кво сме а:-)
душата само, надявам сеGreen Light написа:Аз, Куиде, съм изключително нежна и романтична, риш, душа. Тяло на кален в битки груб рицар и даже леко избива на римски, нали, бог, но душа на Христо Кидиков. Или Браян примерно факинг Адамс.
Душа, призрак, дух, таласъм или полтъргайст?:blum:Remmivs написа:душата само, надявам сеGreen Light написа:Аз, Куиде, съм изключително нежна и романтична, риш, душа. Тяло на кален в битки груб рицар и даже леко избива на римски, нали, бог, но душа на Христо Кидиков. Или Браян примерно факинг Адамс.
не бе, не мога да го чета това
адамс, браян, бррррр
кажи поне сафо бе егати
ми така де, лесбиец съм, трябва да ми пазиш психиката
и тва ми било френд
Хехехе!Remmivs написа:душата само, надявам сеGreen Light написа:Аз, Куиде, съм изключително нежна и романтична, риш, душа. Тяло на кален в битки груб рицар и даже леко избива на римски, нали, бог, но душа на Христо Кидиков. Или Браян примерно факинг Адамс.
не бе, не мога да го чета това
адамс, браян, бррррр
кажи поне сафо бе егати
ми така де, лесбиец съм, трябва да ми пазиш психиката
и тва ми било френд