Няма такова лице. То е художествен герой.Влад написа:Грийни, друже (ти извинявай, че така фамилиарно!), покажи ми този, дето ти е причинил това, ще го очистя направо!Green Light написа:...
За Големината. (Внимание, много букви!)
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
- Green Light
Хм. На Влад ква му е тарифата. Всъщност.Green Light написа:На бележки ще ти ги пратя. Начи трима са. На едни фирми са в момента шефове. Директно ти давам адреси, номера на коли, всичко. Ще успееш ли до сряда?Влад написа:Грийни, друже (ти извинявай, че така фамилиарно!), покажи ми този, дето ти е причинил това, ще го очистя направо!Green Light написа:...
Тва да не е към темата с правителството?Remmivs написа:хляб ще има ли
щото зрелищата почнаха
вече и гладиатори ще излизат
ма за мен ако може нещо печено, примерно пепър стек с хрупкава коричка и сочен отвъртре, да не кажа кървав, че ще изглеждам кръвожаден пък аз съм само още гладен
а да
и един мях червено вино
аве цезаре
От Влад? Можеш да се справиш с поръчката до вторинк?Remmivs написа:глупости, аз съм сто пъти по-добър, питай негоpocti_bezobidna написа:Бива си те.
Реалистично го докара.
кой мислиш иска да очисти първи
даже не го е и написал, само на влад
другите трима са просто бизнес пречки
Леле, кви хора имало в този форум
- Green Light
Remmivs написа:нищо не разбра начиpocti_bezobidna написа:От Влад? Можеш да се справиш с поръчката до вторинк?
омаял те е да му се невиди и пустия грийнгои това си е
Брей, пък си и суетенGreen Light написа:Remmivs написа:нищо не разбра начиpocti_bezobidna написа:От Влад? Можеш да се справиш с поръчката до вторинк?
омаял те е да му се невиди и пустия грийнгои това си е
Завист нещичко, май като балсам усещам аз за изстрадалата ми душа. Стои риш в окото на буята, на парченце застинала вечност... Нахал!
ми да, завист черна ме изяжда в тая буря в този тайфун и ураганGreen Light написа:Завист нещичко, май като балсам усещам аз за изстрадалата ми душа. Стои риш в окото на буята, на парченце застинала вечност... Нахал!
не знаех довчера името му
ама днес го разбрах най-накрая мамка му и тайфун
никак не му е нежно името, то па тия синоптици все такива ги измислят начи
Грийн се казвал, моля ти се
На това му се вика да използваш изкуството за... за... за други цели.Green Light написа:На бележки ще ти ги пратя. Начи трима са. На едни фирми са в момента шефове. Директно ти давам адреси, номера на коли, всичко. Ще успееш ли до сряда?Влад написа:Грийни, друже (ти извинявай, че така фамилиарно!), покажи ми този, дето ти е причинил това, ще го очистя направо!Green Light написа:...
Приложно, демек.
Panta rhei...
- snowprincess
Re: За Големината. (Внимание, много букви!)
може това да е било преломен момент в живота му
излязъл, намерил си работа, върнал се и заживели щастливо тримата заедно
след малко ще прочета другите коментари
само да вметна, че подсъзнателно в психологията е безсъзнателно и не се разхожда в спомените, а излиза на повърхността само с помощта на терапевт, другото е емоционална памет, нещо, което свързваме с нашия опит при слушане на някаква история и извиква спомен
излязъл, намерил си работа, върнал се и заживели щастливо тримата заедно
след малко ще прочета другите коментари
само да вметна, че подсъзнателно в психологията е безсъзнателно и не се разхожда в спомените, а излиза на повърхността само с помощта на терапевт, другото е емоционална памет, нещо, което свързваме с нашия опит при слушане на някаква история и извиква спомен

"Ще го очистя" с края на тази история, имах пред вид. Но обръщайки се към Грийн, имах предвид, кой му е сторил днешното настроение, а това,че героят от неговия вариант е измислен герой, беше ясно, Ланс! 
Веднъж един свещеник ми обясни, че е грях да молим Господ, да ни даде знак, да направи чудо, за да повярваме в Него. Защото, каза свещенникът, истинските Божи чудеса са около нас, трябва да имаме очи да ги видим...
Тази история ме грабна, хареса ми силно, може би така ярко изпъква, заради времената, в които ни се случи да живеем, не знам...
За всички, на които им замириса на "руско", добре си ви е обонянието, но на мен повече ми прилича на Шолоховия разказ "Съдбата на човека"...
И така:
Реалността
Вечерта, разбира се, никой не идва. На майката не се налага да обяснява много-много, защото детето само предлага вариант - тати сега сигурно е на доклад при началника си, майката му разправяла как нейният началник я викал на доклад.
Но на другата сутрин, въпросният "бездомник" действително се появява, със служебната кола и шофьор, едва удържащ огромния букет цветя. Оказва се - човекът бил заместник директор в местна фабрика, наскоро се развел и започнал да пие. При последния запой, явно го и понабили...
В наши дни, те са щастливо семейство, а второто им дете вече е на десет годинки. Отначало на детенцето казали, че татко му бил се контузил, и затова вече ще си смени работата и ще работи във фабриката, години по-късно му разказали истинате, естествено.
Детето (както и второто) си е живо и здраво, всъщност е кадет в средно военно училище, с годините болестта отшумяла и психиката му се възстановила.
Надявам се, че ви хареса историята, както на мен. Има много филми и книги, някои от дях дори са хубави и реалистични... Но такава история, чута от устата на една майка, разказана с простички думи, ей така по човешки...
Веднъж един свещеник ми обясни, че е грях да молим Господ, да ни даде знак, да направи чудо, за да повярваме в Него. Защото, каза свещенникът, истинските Божи чудеса са около нас, трябва да имаме очи да ги видим...
Тази история ме грабна, хареса ми силно, може би така ярко изпъква, заради времената, в които ни се случи да живеем, не знам...
За всички, на които им замириса на "руско", добре си ви е обонянието, но на мен повече ми прилича на Шолоховия разказ "Съдбата на човека"...
И така:
Реалността
Вечерта, разбира се, никой не идва. На майката не се налага да обяснява много-много, защото детето само предлага вариант - тати сега сигурно е на доклад при началника си, майката му разправяла как нейният началник я викал на доклад.
Но на другата сутрин, въпросният "бездомник" действително се появява, със служебната кола и шофьор, едва удържащ огромния букет цветя. Оказва се - човекът бил заместник директор в местна фабрика, наскоро се развел и започнал да пие. При последния запой, явно го и понабили...
В наши дни, те са щастливо семейство, а второто им дете вече е на десет годинки. Отначало на детенцето казали, че татко му бил се контузил, и затова вече ще си смени работата и ще работи във фабриката, години по-късно му разказали истинате, естествено.
Детето (както и второто) си е живо и здраво, всъщност е кадет в средно военно училище, с годините болестта отшумяла и психиката му се възстановила.
Надявам се, че ви хареса историята, както на мен. Има много филми и книги, някои от дях дори са хубави и реалистични... Но такава история, чута от устата на една майка, разказана с простички думи, ей така по човешки...
- snowprincess
- Stranniche
- Обратна връзка:
- snowprincess
- snowprincess
хахахахаGreen Light написа:На бележки ще ти ги пратя. Начи трима са. На едни фирми са в момента шефове. Директно ти давам адреси, номера на коли, всичко. Ще успееш ли до сряда?Влад написа:Грийни, друже (ти извинявай, че така фамилиарно!), покажи ми този, дето ти е причинил това, ще го очистя направо!Green Light написа:...

- Stranniche
- Обратна връзка:
Сега го прочетох. Мерси!Влад написа:И така:
Реалността
Знаех си, че ще има хепиенд!Влад написа:
Реалността
И ми напомни една от историите тук
Един преподавател казваше, че никой не може да предложи по-изненадващ сюжет от самия живот
и аз имам една подобна история. истинска, ама звучи като измислица.pocti_bezobidna написа: никой не може да предложи по-изненадващ сюжет от самия живот
за един мъж, на който откриват тумор. и едно момиче, бременно в 6 месец, без никакъв шанс биологичният баща да помогне, без почти никакъв шанс родителите й да приемат бебето и целия "срам в селото". и за невероятното решение на този човек да се ожени за нея, да даде името си на бебето, да се грижи за тях, докато може, да им остави жилището си и всичките си спестявания и да си отиде от този свят по време на една безуспешна операция, оставяйки много снимки с бебето и усещането във вече порасналото дете, че е желано и обичано. само неколцина приятели знаем истината. сега и вие.
just perfect
bead_ написа:и аз имам една подобна история. истинска, ама звучи като измислица.pocti_bezobidna написа: никой не може да предложи по-изненадващ сюжет от самия живот
за един мъж, на който откриват тумор. и едно момиче, бременно в 6 месец, без никакъв шанс биологичният баща да помогне, без почти никакъв шанс родителите й да приемат бебето и целия "срам в селото". и за невероятното решение на този човек да се ожени за нея, да даде името си на бебето, да се грижи за тях, докато може, да им остави жилището си и всичките си спестявания и да си отиде от този свят по време на една безуспешна операция, оставяйки много снимки с бебето и усещането във вече порасналото дете, че е желано и обичано. само неколцина приятели знаем истината. сега и вие.
Най-хубавато на такива красиви истории е че са истински.
Re: За Големината. (Внимание, много букви!)
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=54795#54795Влад написа:Реенето е във връзка такава: Когато си мислим, че сме се издигнали над дребничките неща в живота, всъщност над какво сме се издигнали? Кое е това, което ни дава право да наречем каквото и да било (или когото и да било) "дребно". Някой хора смятат, например, че са се издигнали над приятелството, любовта, свободата...
respectbead_ написа:и аз имам една подобна история. истинска, ама звучи като измислица.
- Глас в пустиня
Много захаросано, като панаирджийска шекерена пръчка - холивудско та дрънка.Влад написа:...
Надявам се, че ви хареса историята,...
Защо бе? Защо? Защо детето хареса тъкмо пиянката на тротоара? Много просто - виждало е хиляди пъти мама да води такива "разузнавачи" в сумрака на студената и празна къща. Наемът и сметките трябва да се плащат, а светът не е създаден за самотни майки с болни деца.
Лебедът се оказва грозното пате - неудачник и проидоха който с мъка се задържа на неособено отговорен пост в семейната фирма и, ако иска да не бъде лишен от наследство, изхвърлен и прогонен от фамилията просто трябва незабавно да спре с купоните, дрогата и пиянските изцепки и да си намери жена.
Детето "печели" баща, майката финанси за скъпоструващото лечение и нашмъркан лигльо който да и циври в скута.
- Глас в пустиня
Дали го е направил заради бебето или заради себе си - това никой, никога няма да разбере.bead_ написа:и аз имам една подобна история. истинска, ама звучи като измислица.pocti_bezobidna написа: никой не може да предложи по-изненадващ сюжет от самия живот
Съгласен съм, Боев, захарта, особено в големи количества е вредна. Но, от една страна, Животът в никакъв случай не ни глези с много захар, от друга страна ... мозъкът ни се храни с нея...БоЕВ написа:...Много захаросано, като панаирджийска шекерена пръчка ...
Има два начина да се съпреживееш с някого или нещо "голямо", единият е да се издигнеш до нивото на "голямото", другият - да го принизиш до обикновена баналност...
Седем фута под кила ти желая!