............
............
............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 21:26, променено общо 2 пъти.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Трезвениците печелят...
Ох, и аз днес го четох и мислех да го пусна
Наздраве, че нас ни чака дълга нощ
ШМЪ прощаватИ, ама нерв от канала, дали ще го вадите по-скъпо с две напитки в кръвоносната система?
И що да е по- скъпо?Звеневия написа:ШМЪ прощаватИ, ама нерв от канала, дали ще го вадите по-скъпо с две напитки в кръвоносната система?
Щото се е алкохолизирал ли?

Начи съм те изпреварил.4avdar4e написа:Ох, и аз днес го четох и мислех да го пусна![]()
Наздраве, че нас ни чака дълга нощ

нормално
добре е написано
още като видях си помислих нещо подобно - то като не пиеш и по-малко се срещаш с хора
а наздраве
още като видях си помислих нещо подобно - то като не пиеш и по-малко се срещаш с хора
а наздраве
We have an infinite number of reasons to be happy and a serious responsibility not to be serious.
Нали за печелене...[unknown] написа:
И що да е по- скъпо?![]()
аз се чудя , що такава закъсввация, а то щото намалих пиенетоЗвеневия написа:Нали за печелене...[unknown] написа:
аа ето къде било начи разковничето :))
We have an infinite number of reasons to be happy and a serious responsibility not to be serious.
Ба! Печелене...Звеневия написа:Нали за печелене...[unknown] написа:
Цената е една за всички! Щот, нали реноме требе се поддържа!
Само за приятели е без пари. Аз съм на тоя принцип отдавна. От приятели не бива да се печели.
Или по- точно казано: Сиренето е с пари, ама не винаги!

Що не рече тЪй - две седмици само аз щях да съм ти на стола?[unknown] написа:Сиренето е с пари, ама не винаги!![]()
[quote="[unknown] Сиренето е с пари, ама не винаги! [/quote]
Ейч, тва си е моя сентенция! Имам авторско право В/у нея. Ся, някой да не ми я отмъкне...
Ейч, тва си е моя сентенция! Имам авторско право В/у нея. Ся, някой да не ми я отмъкне...

Важното е да не го спираш напълно.цункай написа:аз се чудя , що такава закъсввация, а то щото намалих пиенетоЗвеневия написа:Нали за печелене...[unknown] написа:

както казваше един приятел - "Всички нещастия в живота идват от нередовно пиене" :) ххее[unknown] написа:Важното е да не го спираш напълно.цункай написа:аз се чудя , що такава закъсввация, а то щото намалих пиенетоЗвеневия написа:Нали за печелене...[unknown] написа:
добе звучи , ама мойте наблюдения и личен опит показват точно обратното...
"Доста мизерии в тоз живот идват от редовно пиене.."
Ами, ей сега ти казвам.Звеневия написа:Що не рече тЪй - две седмици само аз щях да съм ти на стола?[unknown] написа:Сиренето е с пари, ама не винаги!![]()

Няма проблем, ако имаш мяркацункай написа:както казваше един приятел - "Всички нещастия в живота идват от нередовно пиене" :) ххее[unknown] написа:Важното е да не го спираш напълно.цункай написа:аз се чудя , що такава закъсввация, а то щото намалих пиенетоЗвеневия написа:Нали за печелене...[unknown] написа:
добе звучи , ама мойте наблюдения и личен опит показват точно обратното...
"Доста мизерии в тоз живот идват от редовно пиене.."