Двамата с Грийна ме четете като дявол евангелие. Твърде тенденциозно ми се струваbead_ написа:намерил с кво да се фукаGaspode написа:съм виждал доста в оригинал
От друга страна, всяка среща с класиката е повод за гордост, мисля
сори, не исках да изглежда така. нищо лично. просто тъпото ми чувство за хумор между 11.33 и 11.43 ме върхлита със страшна сила, прави мазало и си заминава. след тва на мене ми се носи славата, че съм злобна, иронична и там оная приказка за чуждия гръб и стоте тояги...Gaspode написа:
Двамата с Грийна ме четете като дявол евангелие
а, да престанем с играта на врагове и приятелиsnowprincess написа:не, не, Холи, това ти го забелязваш, явно е важно за тебholi_day написа:забелязваш ли, че за успехите пишеш все в минало времеsnowprincess написа:успяхме...
успява се и после човек се "пенсионира" ли
има хора, за които животът е постоянна битка, а не стремително изкачване и после почивка
в крайна сметка всички тези примери, дето ги изсипа защо бяха нужни
твоят живот е образец за успех ли
нещо не те разбирам, а почвам да се чудя дали искам
щото едно е какво казвам, какво съм искала да кажа, какво е в действителност, и това което си разбрала ти, но това е твое право и аз ти го признавам, можеш да интерпретираш думите ми както си искаш
отговарях на лат, но на теб няма да ти се обяснявам, няма смисъл, винаги съм мислила, че пред приятелите не се налага, а враговете няма да повярват
bead_ написа:сори, не исках да изглежда така. нищо лично. просто тъпото ми чувство за хумор между 11.33 и 11.43 ме върхлита със страшна сила, прави мазало и си заминава. след тва на мене ми се носи славата, че съм злобна, иронична и там оная приказка за чуждия гръб и стоте тояги...Gaspode написа:
дааа, твойта смяна мина, мойта смяна мина, сега на кой е ред да го рендосва?!?!Green Light написа:bead_ написа:сори, не исках да изглежда така. нищо лично. просто тъпото ми чувство за хумор между 11.33 и 11.43 ме върхлита със страшна сила, прави мазало и си заминава. след тва на мене ми се носи славата, че съм злобна, иронична и там оная приказка за чуждия гръб и стоте тояги...Gaspode написа:
Две минути начи още
за кадрови войници беше подбораlatrevw написа: за морското не разбрах за какво е бил подбора
за кат - не ми се говори, там от векове, вземат куцо и сакато
виж сега, принципно си права, само който не търси, не намира. аз лично също смятам, че голяма част от хората се неинициативни, мързи ги, ако щеш, носят се по течението, даже много пъти съм казвала, че си заслужават това, което получават; но помниш ли вчера първо за какво ги споменах тези двеста лева - за това как някой работодател си позволява да се обърне и да ти даде 200лв за цял месец работа. не мога да го проумея това
и не ми отговори - не за приятелки и за познати - ТИ кога за последно си търси работа, иначе ми е ясно, че винаги ще има примери и за едното и за другото.

Уфффbead_ написа: сори, не исках да изглежда така. нищо лично. просто тъпото ми чувство за хумор между 11.33 и 11.43 ме върхлита със страшна сила, прави мазало и си заминава. след тва на мене ми се носи славата, че съм злобна, иронична и там оная приказка за чуждия гръб и стоте тояги...
дипломация - защо в случаяpocti_bezobidna написа:Е не така крайно де.holi_day написа: самозабравата на сития
Въпроса е доколко можеш да погледнеш през очите на другия.
войници, полицаи - все тая, нали знаеш кой отива там - този, който не може да успее другаде, има и изключения, знамsnowprincess написа: за кадрови войници беше подбора
последно на чуждо съм работила през 93 година
търсенето на нови клиенти брои ли се за търсене на работа
holi_day написа: което исках - написах
Лат, тамън навреме казваш.latrevw написа:holi_day написа: което исках - написах
холи, бяхме на 20 км от Лъки преди седмица, само заради теб можехме да дойдем с Гаспода, ама си такава скришка, един контакт не си дала
обаче като гледам каква ти е околността, адски много ти завиждам къде живееш.
това не е по темата, ама не се въздържах
леле, виж, хич не се сетих, че и ти можеше да дойдешholi_day написа: Лат, тамън навреме казваш.
можеше пъ аз да дойда до вас
макар, че вече не ми дават да шофирам, ама и това е за отделна тема
и за какво го морих този крокодил гаденbead_ написа:да ти кажа честно имаше лек намек за поръчка, но това ти признание ме провокира моменталически да я канселирам. няма поръчка. ня-ма.
а аз продължавам да нося 36 със страхотна сила
хич не обичам да мъ изненадват менlatrevw написа:леле, виж, хич не се сетих, че и ти можеше да дойдеш
на мен много ми се искаше да ти спретнем една изненада като цъфнем директно в центъра на Лъки, ама като си помисля - заставам там и почвам да питам хората "Да познавате една Холи":lol:, даже името не ти знам, шматко
ама много завои из вашия край, не ни стигнаха силичките и до Лъки да се разходим
колата ли блъсна? като паркираше на заден?
holi_day написа: само веднъж ли предполагаш, че мога да съм я блъснала
само веднъж?
един път ли?
ох, де да беше веднъж
наложил ми е мъж ми забрана и остави налагането, ами я спазвам
явно голям стрес съм му причинила
завчера настояваше да карам с 25км/ч
и край приключвам с шофирането при тия условия
за което не ставам - не ставам
ама що така лесно ми дадоха книжка
това е процедура деликатнаlatrevw написа::lol::lol: е, сега ако й познаеш номера, ще падна
:lol::lol: