Как бързо времето лети
- Глас в пустиня
Как бързо времето лети
За тая простотия бях писал и преди...години. Кофти е да си в патова ситуация и да нямаш полезен ход. Понякога случващото се те повлича и ти налага да се занимаваш с неща неособено приятни.
www.borbabg.com/?action=news&news=1187
Боже Господи! Какви дълги присъди???? нямам думи! Дано да могат хората да организират нещо, този идиот определено е опасен и пак ще нападне някого.
Ужас! Боев, ти там ли живееш?
Ужас! Боев, ти там ли живееш?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Re: Как бързо времето лети
дано нещата не се повторят. само на това можем да се надяваме и молим.БоЕВ написа:За тая простотия бях писал и преди...години.
just perfect
Спомням си, като го писа.БоЕВ написа:За тая простотия бях писал и преди...години. Кофти е да си в патова ситуация и да нямаш полезен ход. Понякога случващото се те повлича и ти налага да се занимаваш с неща неособено приятни.
И сега?
Ужас, как ли се живее с такова чудо наоколо...
Panta rhei...
лошо
където и да иде тоз по белия свят - все шъ е зле...
дори да си намери работа в свищов, ако е застрашен човешки живот...
а къде да се дене...
където и да иде тоз по белия свят - все шъ е зле...
дори да си намери работа в свищов, ако е застрашен човешки живот...
а къде да се дене...
Последно промяна от holi_day на 29.07.09, 13:12, променено общо 1 път.
От как съм го прочел това сутринта, в ума ми се въртят точно три мисли:
1. Всички знаем как се постъпва с бясно куче, нали? (Как да го нарека иначе тоя, изнасилил и убил баба си, изнасилил дете...)
2. До колкото си спомням, в България отпадна законовото положение за равносилност на самоотбраната ...
3. Един разказ (не помня от кого беше), за изтърваните в далечно фермерско селце, резултати от ексерименти по присаждане на човешка мозъчна кора на мечки-стръвници. Историята разказана от журналист, който отива на място да види как се справят местните хора с нападенията на кръвожадните зверове, надарени с човешки интелект. Разказът завършваше така:
"Той не знаеше (умирайки), че доведени до отчаяние от бездействието на правителството, фермерите изравяха скритото по плевните оръжие и се събираха на голяма група в центъра на селото..."
Знам, че са глупости...
Стискам палци да се намери законово разрешение, защото иначе като нищо някой добър човечец може да изгори...
1. Всички знаем как се постъпва с бясно куче, нали? (Как да го нарека иначе тоя, изнасилил и убил баба си, изнасилил дете...)
2. До колкото си спомням, в България отпадна законовото положение за равносилност на самоотбраната ...
3. Един разказ (не помня от кого беше), за изтърваните в далечно фермерско селце, резултати от ексерименти по присаждане на човешка мозъчна кора на мечки-стръвници. Историята разказана от журналист, който отива на място да види как се справят местните хора с нападенията на кръвожадните зверове, надарени с човешки интелект. Разказът завършваше така:
"Той не знаеше (умирайки), че доведени до отчаяние от бездействието на правителството, фермерите изравяха скритото по плевните оръжие и се събираха на голяма група в центъра на селото..."
Знам, че са глупости...
Стискам палци да се намери законово разрешение, защото иначе като нищо някой добър човечец може да изгори...
Руски беше, защото ми направи впечатление, че автора, нали, пък пише за щатско. Фантастика, точно, но заглавието, убий ме, цял ден не може да ми дойде...Remmivs написа:...руски фантастичен разказ май...
Може би беше прекалено емоционално, но той действително не е нормален, този, не могат ли наистина да го набутат в лудница?
- Глас в пустиня