П.П....а, също и за Ивановците и производните им
П.П.1. Ънноуне...с карабина и баба може

Мисля, че неправилно приемаш посланието на аватара ми. По- точно това послание, което аз искам да предам.Kent написа:

[unknown] написа:Kent написа:
Мисля, че неправилно приемаш посланието на аватара ми. По- точно това послание, което аз искам да предам.
Още като си смених аватара и странниче каза, че този бил много страшен. А аз казвам- тъжен е.
Вгледай се в очите му, тоест- в окото му...
... аз виждам в него тъга, умора, страх даже, но не и желание за убиване... мжже и да бъркам, но това беше първата ми мисъл като видях снимката.
Това видях, а не някакъв главорез...
... Да се вкл. и гунила най-накрая
Просто като станах и видях едно чудно слънчице навън и друго в къщи да извършва странни манипулации с месомелачката и ми стана весело. Сетих се за аватара ти и поисках да те развеселя. Не ми се сърди - това беше моя идея. Поне съм разбрала че твоя човек е тъжен и ти покрай него. Неделни поздрави за теб и цялото ти мило семейство с най-топлите усмивки на света.
Хе- хе...gunila написа:
Просто като станах и видях едно чудно слънчице навън и друго в къщи да извършва странни манипулации с месомелачката и ми стана весело. Сетих се за аватара ти и поисках да те развеселя. Не ми се сърди - това беше моя идея. Поне съм разбрала че твоя човек е тъжен и ти покрай него. Неделни поздрави за теб и цялото ти мило семейство с най-топлите усмивки на света.

Усетил си го значи! Кръстникът на дъщерями е наемник, снайперист, първата му мисия като такъв беше в Конго. Когато се върна от там беше доста променен, твърдеше, че най-големия ужас за един снайперист е да има срещу себеси друг снайперист въоръжен с "Драгунов"...другите подробности за пръснати глави като тикви и издухан мозък ще ги спестя...проблемът не е в желанието да убиеш, а в това, че не го ли направиш достатъчно бързо и точно...си мъртав.[unknown] написа: Мисля, че неправилно приемаш посланието на аватара ми. По- точно това послание, което аз искам да предам.
Още като си смених аватара и странниче каза, че този бил много страшен. А аз казвам- тъжен е.
... аз виждам в него тъга, умора, страх даже, но не и желание за убиване... мжже и да бъркам, но това беше първата ми мисъл като видях снимката.
Честито! Наздраве за Ивановците!:-)Kent написа:и за сички любители на оръжията е това долу
П.П....а, също и за Ивановците и производните им![]()
Еееех, къде изчезна детстовото?! Когато всяко нещо може да заприлича на пищов, нож или автомат. Колко безгрижни дни...Kent написа:и за сички любители на оръжията е това долу
П.П....а, също и за Ивановците и производните им![]()
Има един филм на Сергей Говорухин (предполагам е син на Станислав, но не съм съвсем сигурна) -[unknown] написа: Мисля, че неправилно приемаш посланието на аватара ми. По- точно това послание, което аз искам да предам.
Снимката е от тук
gunila написа:[unknown] написа:Kent написа:
Мисля, че неправилно приемаш посланието на аватара ми. По- точно това послание, което аз искам да предам.
Просто като станах и видях едно чудно слънчице навън и друго в къщи да извършва странни манипулации с месомелачката и ми стана весело. Сетих се за аватара ти и поисках да те развеселя. Не ми се сърди - това беше моя идея. Поне съм разбрала че твоя човек е тъжен и ти покрай него. Неделни поздрави за теб и цялото ти мило семейство с най-топлите усмивки на света.![]()
![]()
Много ми е драго да те прочета
и понеже не си спомням дали ти казах HI на червеното килимче
, ЗДРАСТИ сега.
![]()
Добре си дошла:-)gunila написа:

... и безкрайно скромни.frisky lioness написа:Добре си дошла:-)gunila написа:
Пиши по-често.
Ние сме готини:-)
Е, по някой път само се ядем с малко хумор за подправка (иначе сме си неподправениМнемозина написа:... и безкрайно скромни.frisky lioness написа:
Добре си дошла:-)
Пиши по-често.
Ние сме готини:-)![]()
Добре дошла и от мен.
Хора не ядем. Още.