Малко релакс?
Малко релакс?
Хм, това много помага в задръстване.
Трафиково, мозъчно, всякакво...
На мен обикновено в задръстване ми се слушат такива неща. Дето се казва канализирам агресията, за да не блъсне някой протуберанс другите около мен...
Das Model
PS
Не е нарочно, де. Нищо против релакса нямам. Ама нещо днес съм настроен кръвожадно...
Das Model
PS
Не е нарочно, де. Нищо против релакса нямам. Ама нещо днес съм настроен кръвожадно...
Уф, аз пробвах с Рамщайн, ама първо като реша да сваля стъклото, местните ме гледат много особено, като чуят немското "ррр", и второ спрях, щот` един път кротко издивявайки за проваления тайм-тейбъл (задръстване, не мърдаме от 20 минути, а ме чакат още 40км, риш), гледам иззад мен излизат двама доста ... хм ... здрави младежа, бавничко се приближават до една девятка (лада) през една кола отпред, методично и чупят мигачите, младежа вътре, плахо спуска на два пръста стъклото и пита "Ама защо?!?!", а тия детища му отговарят "Ами и без това не ги ползваш!", при което аз почвам страшно да се кефя (напомпан от жицата и ритъма и злобата, че не мърдаме, пък разни тарикати...) и свалям стъклото и изсвирвам с два пръста. Тея двамата така синхронно се обърнаха ... добре, че потеглихме и аз рязко открих, че ми свършва бензина, та така, от тогава не слушам Рамщайн по пътищата...Remmivs написа:Дето се казва канализирам агресията, за да не блъсне някой протуберанс другите около мен...
Re: Малко релакс?
и как се работи след това, м?Влад написа:Хм, това много помага в задръстване.
пуска се втори път само със звук, гледаш екрана - уж букви имаше - тц... само делфини ти се привиждат
благодаря, да не излезе, че хептен културството ми липсва
Днес съм дотолкова в ей такова състояние като на клипа с делфините, че чак започвам да се плаша. 
Само не тръгвайте да ме тонизирате сега, не, не, в никакъв случай! Мисля, че мога да го преживея...
Само не тръгвайте да ме тонизирате сега, не, не, в никакъв случай! Мисля, че мога да го преживея...
Panta rhei...
- Green Light
Влад, това е саботаж! Отивам за кафе.Влад написа:Хм, това много помага в задръстване.
Ето малко и от мен.Влад написа:Хм, това много помага в задръстване.
Но не е за задръстване. По-скоро е за все още не гореща сутрин и ремонтираният и празен път от Ябланица към Тетевен.
Грийн ся ше ме съди вече за терористична дейност по ЗЗД.
Последно промяна от АВе на 30.07.09, 13:19, променено общо 1 път.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Green Light
Еее, напротив, бе! След това ми трябва нещо друго, не кафе. Ти май си ме забравил ама аз съм твойта кръвна група що се отнася до блуса.
Са си го пускам ъген
Случайно да имате енстотин емпетройки от този вид някъде по дисковете си и да се чудите какво да ги правите? Да ви дам идея...Green Light написа:Еее, напротив, бе! След това ми трябва нещо друго, не кафе. Ти май си ме забравил ама аз съм твойта кръвна група що се отнася до блуса.
Са си го пускам ъген
Ми, имам към 200 часа блус в компютъра си. Кажи кво да правя с него?Gaspode написа:Случайно да имате енстотин емпетройки от този вид някъде по дисковете си и да се чудите какво да ги правите? Да ви дам идея...Green Light написа:Еее, напротив, бе! След това ми трябва нещо друго, не кафе. Ти май си ме забравил ама аз съм твойта кръвна група що се отнася до блуса.
Са си го пускам ъген
Качваш ги на деведета и си правим среща да те черпя бира :)АВе написа:
Ми, имам към 200 часа блус в компютъра си. Кажи кво да правя с него?
Никъф проблем! Но тази седмица няма да мога - утре отгърмявам за Тетевен и ще се прибера чак в понед. сутр. за работа. Остава за другата.Gaspode написа:Качваш ги на деведета и си правим среща да те черпя бира :)АВе написа:
Ми, имам към 200 часа блус в компютъра си. Кажи кво да правя с него?
Пусни ми на ave@trbg.net некъф твой тел. или ГСМ - да звънна, като ти опека дисковете.
Предложението е валидно и за всички останали клубари. Само имайте предвид, че аз много бира мога да изпия!:winkw:
Апропо, успях преди 3 г. да "сготвя" един митнически терминологичен речник от английски и от френски на български и речник на митническите съкращения от английски на български. Наскоро ме подсетиха за него.
Речникът е със 120 термина, а съкращенията са 122.
Който иска да му го изпратя като уърдовски файл, нека ми пише на пощата по-горе. Това е подарък, за него няма да искам бира.
Може, а може ли да ти отговоря така, каза Финдли...vyara написа:Moже...
ПП Забравих, опитай се да не забелязваш сладникавите картинки, моля!
Последно промяна от Влад на 31.07.09, 21:39, променено общо 2 пъти.
Когато една жена е в "ей такова състояние", тя е много близо до съвършенството..., си мислам аз...Мнемозина написа:Днес съм дотолкова в ей такова състояние...
Последно промяна от Влад на 31.07.09, 19:43, променено общо 1 път.
Това е прекрасно парче, само че аз винаги съм си мислел, че първоавтора е друг...pocti_bezobidna написа:...И едно за среднощна магирстала...
Да-да! А на мен след Семейството ми си е съвсееем наред ..., въобще изкуствено дишане трябваше да ми правят (особено след козата)!:rotfl24:Green Light написа:Влад, това е саботаж!
Последно промяна от Влад на 31.07.09, 19:41, променено общо 1 път.
Последно промяна от Влад на 31.07.09, 21:03, променено общо 2 пъти.
Над 2000км, можеш ли да метнеш?АВе написа:...Ето малко и от мен.
Е, зависи от това каква идея има човек за съвършенството все пак.Влад написа:Когато една жена е в "ей такова състояние", тя е много близо до съвършенството..., си мислам аз...Мнемозина написа:Днес съм дотолкова в ей такова състояние...
Panta rhei...
О, не знам кой е първоавтора. Много харесвам парчето, ето още една версия любимаВлад написа:Това е прекрасно парче, само че аз винаги съм си мислел, че първоавтора е друг...pocti_bezobidna написа:...И едно за среднощна магирстала...
Този човек има такъв глас, ако бях една жена нямаше да има нужда да ми се моли!pocti_bezobidna написа:...версия любима...
Завиждам му ужасно!
Влад написа: ... ако бях една жена нямаше да има нужда да ми се моли!![]()
Благодаря!
Като глътка въздух преди потапяне...