На мен ми хареса за финал на днешният ден, надявам се и на всички вас.

Аре, още един одъртял...Баба Яга написа:... кога.... къде... как... От кога...
Ън написа:Аре, още един одъртял...Баба Яга написа:... кога.... къде... как... От кога...
Не разбрах.Метаморф написа:хм... незнам къде точно си я качила таз снимка, ама... има един банер, с едни мъжки "достойнства"... дето малко не се "вързва" с картинката с децата...
Наскоро дъщеря ми ме разпитваше какви игри сме играели като малки и много й беше любопитно, с дни не ме остави (брат й никога не е проявявал такъв интерес, макар че съм опитвала и него да го просвещавам).Баба Яга написа:...децата ни успяха да забравят игрите, кога станаха преждевременно сериозни и отговорни, къде избягаха широките усмивки и веселият детски кикот, как така динените фенери се превърнаха в непознати предмети, а детските игри в "странно родителско бръщолевене за минали времена". От кога не сте виждали това?
Ми то и без туй нищо друго не върши работа...Мнемозина написа:Gaspode написа:Нашите съкровища:lol::lol:
Обаче майката е върхът, такова олимпийско спокойствие...
В нашия квартал едни дечурлига си бяха направили колибка.Баба Яга написа:...децата ни успяха да забравят игрите, кога станаха преждевременно сериозни и отговорни, къде избягаха широките усмивки и веселият детски кикот, как така динените фенери се превърнаха в непознати предмети, а детските игри в "странно родителско бръщолевене за минали времена". От кога не сте виждали това?
на мен също ми изкочи банер, но с женски достойнства и ми предлагат сексБаба Яга написа:Не разбрах.Метаморф написа:хм... незнам къде точно си я качила таз снимка, ама... има един банер, с едни мъжки "достойнства"... дето малко не се "вързва" с картинката с децата...