само още няколко часа ме делят от
- Green Light
Здравооо! Но възпитанието облидж:bead_ написа:завиждатеееееGaspode написа:... и тя отпуската миналаjazz написа:една седмица докато се сетиш как се почиваше
Събирай слънце, гледай да не изгориш и се кефи на почивката! Удари го на мързел! И както вече съм казвал, прекали със всичко! Хубава отпуска от мен, мадам!
- Света вода ненапита
Re: само още няколко часа ме делят от
честито! успех!bead_ написа:ОТПУСКАТАААААА!!!!![]()
![]()
![]()
Виж подводницата!
Сега ли да пожелаваме пожеланията или да ги изчакаме тия няколко часа?bead_ написа:ОТПУСКАТАААААА!!!!![]()
![]()
![]()
Или като почнем сега, хич да не спираме?
Гледай колко въпроси ми се създадоха...
Panta rhei...
запазената ти маркаМнемозина написа: Гледай колко въпроси ми се създадоха...
just perfect
- Света вода ненапита
много си мил!Метаморф написа:поздрав и за дъщеря ти!bead_ написа:
just perfect
- snowprincess
приятна почивка, много да се забавлявате 
ще ни липсваш тук, но забрави компютри, телефона и нета, докато се върнеш
ще ни липсваш тук, но забрави компютри, телефона и нета, докато се върнеш

Ъхъ.bead_ написа:запазената ти маркаМнемозина написа: Гледай колко въпроси ми се създадоха...
И разликата между еднократностите и протяжностите...
Та колко време още имам?
Panta rhei...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е-хааааааbead_ написа:ОТПУСКАТАААААА!!!!![]()
![]()
![]()
Супер
ДА СИ ПОЧИНЕШ ПОДОБАВАЩО
и
умната

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ние май се разминаваме....Gaspode написа:орледеленоbead_ написа:завиждатеееееGaspode написа:... и тя отпуската миналаjazz написа:една седмица докато се сетиш как се почиваше
при това съвсем НЕблагородно
да не би случайно и ти да отиваш накъмто Варна?
засега:crying:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Може да минете да се видим, ама чак да ни взимате....Gaspode написа:frisky lioness написа: Ние май се разминаваме....
засега:crying:
Ааа, никви такива. Ние и без тъй първо трябва да си приберем селянчетата и минаваме покрай вас, направо да минем да ви вземем пътьом? М?
Разртуря се работата покрай настаняването ни у Варна. Мъжо има братовчедка, в чиято вила щяхме да отсядаме, ама някаква проблема се появи....
Та....
Ако минем на стандартен акомодейшън, рискуваме да редуцираме престоят по морето до няколко дни, а по принцип програмата беше: Варна (ден-два или повече) и после...на юг, че там, знайно е, ни е метнат пъпа

аз пък ненадейно се оказах в отпуск от петък
е, вярно че прекарах празника в търчане по доктори и метафизични разсъждения върху вероятностите и пермутациите на периартрит на раменната става, но след 4-ри безсънни нощи и няколко кубика илачи в бурсата под делтоидеуса поне можах да спя през нощта
чакам морето с нетърпение и очевидно ще се возя дотам (гаспод или грийн се приканват любезно да осигурят място за 1 (един) куфар, сами да се разберат, за да не посочвам
)
наздраве
е, вярно че прекарах празника в търчане по доктори и метафизични разсъждения върху вероятностите и пермутациите на периартрит на раменната става, но след 4-ри безсънни нощи и няколко кубика илачи в бурсата под делтоидеуса поне можах да спя през нощта
чакам морето с нетърпение и очевидно ще се возя дотам (гаспод или грийн се приканват любезно да осигурят място за 1 (един) куфар, сами да се разберат, за да не посочвам
наздраве
Дай размери на куфара и прочее информация...Remmivs написа:аз пък ненадейно се оказах в отпуск от петък
чакам морето с нетърпение и очевидно ще се возя дотам (гаспод или грийн се приканват любезно да осигурят място за 1 (един) куфар, сами да се разберат, за да не посочвам)
наздраве
Ние пътуваме на 6-ти вечерта, така че...
- Света вода ненапита
мдааам... рисковете на максимата "Здрав дух в здрво тяло"Remmivs написа:аз пък ненадейно се оказах в отпуск от петък
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня