............
............
............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 22:08, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: За да не пускам двайсетина SMS-са
Минал си на вивател, що така?[unknown] написа:или толкова лични бележки, да ви кажа тук, че имам нов тел. номер. С нов код-0878, а не 0899. Останалите шест цифри са същите като при старият ми номер.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
-
unknown
83 безплатни минути месечно.wishes написа:Минал си на вивател, що така?[unknown] написа:или толкова лични бележки, да ви кажа тук, че имам нов тел. номер. С нов код-0878, а не 0899. Останалите шест цифри са същите като при старият ми номер.
Към всички мрежи ли?unknown написа:83 безплатни минути месечно.wishes написа:Минал си на вивател, що така?[unknown] написа:или толкова лични бележки, да ви кажа тук, че имам нов тел. номер. С нов код-0878, а не 0899. Останалите шест цифри са същите като при старият ми номер.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Да. Freedom 30wishes написа:Към всички мрежи ли?unknown написа:83 безплатни минути месечно.wishes написа:Минал си на вивател, що така?[unknown] написа:или толкова лични бележки, да ви кажа тук, че имам нов тел. номер. С нов код-0878, а не 0899. Останалите шест цифри са същите като при старият ми номер.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!