Здр.
Влизам, съвсем за малко и съвсем набързо
За да ви почерпя
За да ви благодаря защото знаех, че няма да ме забравите.

Простете, че няма да е персонално към всеки от вас,:shy:но чака ме купон. Улици и заведения претъпкани с народ се надпреварват да ме зърнат

. Магазини, изобилсващи с кичозни стоки, такива с повехнали плодове и глупави парцалки, табели, на всяка къща, приканващи туристите да споделят такива блага като TV, WC, хладилник, легло и климатик и всичко останало, за което можете да се сетите и което съпътства една морска почивка по това време на годината:lol::lol:-джетове, луна парк, цирк, стрелбища, зхарен памук и варена царевица, светещи дрънкулки и дрънкащи светулки, сръбска скара и ретро снимки, но....морето......, морето...
сутрин рано морето и изгрева са само мои. Тихи, все още сънени пясъкът и вълните очакват стъките ми, погалват тялото ми. Аз отвръщам на милувката им и тогава, чак тогава денят може да започне
Та, свъщност исках да ви кажа, едно голямо
благодаря. Затова, че не сте ме забравили, за пожеланията ви и ако тази вечер видя падащи звезди, едно от нещата, които ще си пожелая е да ви се сбъднат всички хубави неща, които сте ми пожелала, ще си поискам да ви имам още дълги години, в които да сте все такива, каквито СТЕ и още стотина желания, за да няма напразно паднали звезди:-):winkw:
Наздраве и бъдете здрави

целувам ви много:winkw:
П.П. А,забравих да кажа...ей това
правя почти през целия ден:winkw:
Голямо спане му дръпнах на тази почивка, да знаете

:winkw: