Не че съм голям паметник, но туй си го спомням.
А вие? Нагоре ли гледахте или в телевизора?
/Тогава май интернетът беше мляяд, тъй че едва ли някой е следил събитието онлайн./
Именно. Замислих се колко неща са се случили от тогава. И колко не са.Влад написа:За това ли говориш?
Аз не можах тогава да го гледам, но да, спомних си какво съм правил, благодаря ти за което!
И аз благодаря!Влад написа:За това ли говориш?
Аз не можах тогава да го гледам, но да, спомних си какво съм правил, благодаря ти за което!
То и по телевизията е било интересно, казваха.Stranniche написа:Вчера се сетих какво съм правила на този ден точно преди 10 години. /Само че не се добрах до компютъра да пусна темата, затова днес./
Не че съм голям паметник, но туй си го спомням.
А вие? Нагоре ли гледахте или в телевизора?
/Тогава май интернетът беше мляяд, тъй че едва ли някой е следил събитието онлайн./
Хахаха!!! Представих си те с маска за електрожен!Мнемозина написа: То и по телевизията е било интересно, казваха.
Гледах го съвсем наживо тогава, през маска за електрожен.
Когато бях малка, разглеждах снимки на слънчеви затъмнения в енциклопедията, четях какво пише, и си мислех, че такова интересно нещо едва ли ще се случи в нашата държава, дето е на края на географията.Слънцето обаче не се интересува от центрове и периферии и може където си поиска да си се затъмнява.
Та може да се каже, че преди десет години ми се е сбъднала една от детските мечти.
И снощи гледахме падащите звезди, пожелавах си разни работи, които в момента също ми изглеждат несбъдваеми...
Знае ли човек.
Nejimaki-dori написа:Спомних си - аз го гледах. А няколко дни след това имаше земетресение.
Авторитетно изглеждам, можеш да бъдеш сигурна.Stranniche написа:
Хахаха!!! Представих си те с маска за електрожен!