Снимката (визията
за печатната не знам.
Може би и БГ трябва ад я рекламираме с Марта Вачкова и спасителите?
Или пък без Марта Вачкова?

[/img]
Охо! Драго ми е да те видя! Как мина отпуската?bead_ написа:хаха, сега ще им се промени туристическия профил - 99% застаряващи платежоспособни дами
защото не ми е чак толкова извратено въображението като твоетоpocti_bezobidna написа: Пък и защо само дами?
не, не...тя е от другия тип -БоЕВ написа:Че откога Марта Вачкова е станала водопроводчик?:roll:
Стига бе, това не е сериозно знаеш!pocti_bezobidna написа:ОК, щом ти доставя такова удоволствие да ме дразниш.БоЕВ написа:Какво да няма в другите теми?:shy:pocti_bezobidna написа:
Други теми няма ли?
Веднъж се махнах от тук заради теб, явно докато не ме прогониш окончателно няма да мирясаш.
Първо - не те мразя. Просто си ми неприятен. Разликата е огромна.БоЕВ написа:Стига бе, това не е сериозно знаеш!pocti_bezobidna написа:ОК, щом ти доставя такова удоволствие да ме дразниш.БоЕВ написа:Какво да няма в другите теми?:shy:pocti_bezobidna написа:
Други теми няма ли?
Веднъж се махнах от тук заради теб, явно докато не ме прогониш окончателно няма да мирясаш.
Няма начин да ме мразиш толкова много заради това че съм патриот и националист, че да си тръгнеш оттук.
пп Всъщност, аз не правя нищо по-различно от теб -> www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=238142#238142, с тая разлика, че при мен се търси ефекта на шегата и забавлението.
Съжалявам за решението ти - но ти си голямо момиче и решенията си ги вземаш сама!pocti_bezobidna написа:БоЕВ написа:Стига бе, това не е сериозно знаеш!pocti_bezobidna написа:ОК, щом ти доставя такова удоволствие да ме дразниш.БоЕВ написа:Какво да няма в другите теми?:shy:pocti_bezobidna написа:
Други теми няма ли?
Няма начин да ме мразиш толкова много заради това че съм патриот и националист, че да си тръгнеш оттук.
пп Всъщност, аз не правя нищо по-различно от теб -> www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=238142#238142, с тая разлика, че при мен се търси ефекта на шегата и забавлението.
Първо - не те мразя. Просто си ми неприятен. Разликата е огромна.
Щом умишленото дразнене за теб се приема като шегичка и забавление - забавлявай се на нечий друг гръб, не на моя.
Беше ми приятно в клуба, но когато на масата има човек, който не спира да те дразини и след изрична молба не прекратява с "шегичките", човек просто става и си тръгва.
Приятно забавление Боев.