И ще мога да си почина от почивката.

С това обличахме раците преди... таквозто... да ги сготвим и изядем;0
Да не посинеят от студ, щото цветът е важен!
К`во ново?
В резюме, плз.
Още не мога да си сбера русите мисли.

Амииииmajemela4ka написа:...К`во ново?...
Мнемо!Мнемозина написа:Какво ново през август, освен някои добре забравени стари неща?
Малко не смея да ви кажа на всичките "добре дошли", щото аз самата съм сега на куц крак тук.
Но се радвам да ви видя.
ако знаеш как ми се ще да се изфукам с фотографските си умения:shy:latrevw написа:аз пък протестирам
"върнах се" се казва по начина, по който Боев го е направил
ку няма снимки, кво го обявявате
То с фотоапарат всеки може.majemela4ka написа:ако знаеш как ми се ще да се изфукам с фотографските си умения:shy:latrevw написа:аз пък протестирам
"върнах се" се казва по начина, по който Боев го е направил
ку няма снимки, кво го обявявате
нямам фотоапарат, а не искам да обиждам естетическото ви чЮФство със снимки от гсм
кат си купя този хубавец ще ви заливам с фотографския си гений
дотогаз ШЪ мЪ търпите
п.п. Canon G10
п.п.п. и този ми е тръпка
лаваца или якобс?БоЕВ написа: Бих искал да съм като майсторите, да снимам с кутия от нес кафе - >>>Пинхол камера<<<
Стандартното нес и по възможност да е днес.bead_ написа:лаваца или якобс?БоЕВ написа: Бих искал да съм като майсторите, да снимам с кутия от нес кафе - >>>Пинхол камера<<<
majemela4ka написа:Мнемо!Мнемозина написа:Какво ново през август, освен някои добре забравени стари неща?
Малко не смея да ви кажа на всичките "добре дошли", щото аз самата съм сега на куц крак тук.
Но се радвам да ви видя.
Снощи се прибрахме по тъмно. Котарачето цяла нощ не спря да мяучи, да търчи по покрива и да се гушка в когото му падне.
Голямо търчане пада - излиза през прозореца, минава по покрива и се приземява на терасата. После обратно.
Ако не беше толкова мъничка, щях да си помисля, че се е разгонила.
Дали да я водя на ветеринар? М?
Иначе всички си е както си му е реда.
Камъните не спират да се търкалят... ние също
п.п. Влад, мерси за резюмето - довечера ще чета, че сега бач. Мерси, Боев!:-)