Привет, банда!
Привет, банда!
Поздрави на всички с една песен
Xandria, Ravenheart 2004
1. Ravenheart
Come to me, Ravenheart
Messenger of evil
You shadow of forgotten dreams
You come to take away
My hope on your black wings
Come and come to me, Ravenheart
Messenger of evil
Come to me. What's the news?
Here I'm still left lonely
Of love & hate the singers tell
But I feel more, more of both,
More than heaven & hell
I take a bow to destiny
Now I have really learn my part
Once loving him, now hating love
I've made mistakes, my Ravenheart
So come and come to me, Ravenheart
Messenger of evil
Will I get back who I adore?
Thus spoke the raven: nevermore
Messenger of evil
Come to me [come to me], Ravenheart [Ravenheart]
Messenger of evil [Messenger of evil]
Come to me [come to me]. What's the news? [What's the news?]
Xandria, Ravenheart 2004
1. Ravenheart
Come to me, Ravenheart
Messenger of evil
You shadow of forgotten dreams
You come to take away
My hope on your black wings
Come and come to me, Ravenheart
Messenger of evil
Of love & hate the singers tell
But I feel more, more of both,
More than heaven & hell
I take a bow to destiny
Now I have really learn my part
Once loving him, now hating love
I've made mistakes, my Ravenheart
Messenger of evil
Will I get back who I adore?
Thus spoke the raven: nevermore
Messenger of evil
Come to me [come to me], Ravenheart [Ravenheart]
Messenger of evil [Messenger of evil]
Come to me [come to me]. What's the news? [What's the news?]
- Глас в пустиня
оцеляхме и още как
не го слушай Грийн, дип че и с болно рамо им показах всичко аз, като почнеш от пържолите и стигнеш до реденето но огъня и печенето на мръвката
само в пиенето ме бият, ама аз съм на вино и не ми пречи (опитваше се да ме обърне на уиски ама нъц, не успя, другия път опитай със сингъл брато
)
иначе сега е ад, следотпускарско и се чудя направо дали сега ще оцелея
PS
ще пусна снимки малко на жарави и други по-късно
PPS
много ги мразя Гаспода и Грийн
адски
Гмурнаха се на "Дръзки" и се държаха адски нагло и дръзко през цялото време и ме дразнеха безумно. Представям си как са се хилили и търкаляли с инструктура щом като се видяхме с него на буната за първи път ми каза - Здрасти! Ти ли си каръка!?
Аз нищо не казах... Но помня всичко... Ще дойде мачка за погачка...
не го слушай Грийн, дип че и с болно рамо им показах всичко аз, като почнеш от пържолите и стигнеш до реденето но огъня и печенето на мръвката
само в пиенето ме бият, ама аз съм на вино и не ми пречи (опитваше се да ме обърне на уиски ама нъц, не успя, другия път опитай със сингъл брато
иначе сега е ад, следотпускарско и се чудя направо дали сега ще оцелея
PS
ще пусна снимки малко на жарави и други по-късно
PPS
много ги мразя Гаспода и Грийн
адски
Гмурнаха се на "Дръзки" и се държаха адски нагло и дръзко през цялото време и ме дразнеха безумно. Представям си как са се хилили и търкаляли с инструктура щом като се видяхме с него на буната за първи път ми каза - Здрасти! Ти ли си каръка!?
Аз нищо не казах... Но помня всичко... Ще дойде мачка за погачка...
Малко морски фън 

И едно попълнение за "конската" серия

Грийна и Рем-а се скъсаха да се хвалят... щото циганката, дето ги хвалеше, умря (от срам
)
Затуй аз скромно ще си замълча и ще оставя делата да говорят - който е бил, той знае...
Само за "Дръзки" не мога да си премълча - с Грийна бяхме там в първата група, която се спуска до кораба. Още не е ясно дали наистина е "Дръзки" - ще се прерисува кораба от морската градина и после ще се опитат да съвпаднат рисунката с намерения кораб. Но е истина, че на указаното място имаше джелезо потънало на 18 метра, обрасло с миди и гадорасли, с поразително корабна форма
Открихме носовата част при гмуркането, обиколихме я и се подзверихме в два илюминатора и една дупка с неясен произход. Предстои да се изследва торпедния отсек, да се влезе вътре... но за мен ще е догодина 
Тва е

И едно попълнение за "конската" серия

Грийна и Рем-а се скъсаха да се хвалят... щото циганката, дето ги хвалеше, умря (от срам
Затуй аз скромно ще си замълча и ще оставя делата да говорят - който е бил, той знае...
Само за "Дръзки" не мога да си премълча - с Грийна бяхме там в първата група, която се спуска до кораба. Още не е ясно дали наистина е "Дръзки" - ще се прерисува кораба от морската градина и после ще се опитат да съвпаднат рисунката с намерения кораб. Но е истина, че на указаното място имаше джелезо потънало на 18 метра, обрасло с миди и гадорасли, с поразително корабна форма
Тва е
- Stranniche
- Обратна връзка:
Я разкажи за сандъка със съкровището, дето го намерихте.Gaspode написа: Само за "Дръзки" не мога да си премълча - с Грийна бяхме там в първата група, която се спуска до кораба. Още не е ясно дали наистина е "Дръзки" - ще се прерисува кораба от морската градина и после ще се опитат да съвпаднат рисунката с намерения кораб. Но е истина, че на указаното място имаше джелезо потънало на 18 метра, обрасло с миди и гадорасли, с поразително корабна формаОткрихме носовата част при гмуркането, обиколихме я и се подзверихме в два илюминатора и една дупка с неясен произход. Предстои да се изследва торпедния отсек, да се влезе вътре... но за мен ще е догодина
Тва е