Добро утро, ЗоЧо-вци! Обичам ви!
Добро утро, ЗоЧо-вци! Обичам ви!
Добро утро, дами и господа! Събудете се!, изтръскайте клепките от последните остатъци от съня и се усмихнете на новия ден!
Докато го правите, аз ще отида да си взема плюсчето, за да стана отново едно цяло! Животът е хубав!
Докато го правите, аз ще отида да си взема плюсчето, за да стана отново едно цяло! Животът е хубав!
Re: Добро утро, ЗоЧо-вци! Обичам ви!
самотно, `стерилно` изпълнение
http://www.youtube.com/watch?v=h0UwTCZs ... re=related
и вече несъщото, когато има взаимност и се говори на един и същ език; очите са други...
http://www.youtube.com/watch?v=-rMDnE4ROwQ
мдааа, живот е хубав
мъ ногу странен
снощи твърдях, че съм щастлива, докато ревах като магаре
не питайте защо
- snowprincess
животът е прекрасен
обаче понякога трябва да се вършат и досадни работи, отивам да чета стари вестници, трябва да опаткам втората половина на миналата година, първата вече я минах

Хи-хи, има един елемент на сутрешна тоалетност в този клип.Влад написа:Добро утро, дами и господа! Събудете се!, изтръскайте клепките от последните остатъци от съня и се усмихнете на новия ден!
Не го догледах до края, признавам си, сигурно защото вече е обед (затова не го догледах, а не че затова си признавам).Притесних се да не вземе да стане по-сериозно нататък.
Panta rhei...
А защо да не питаме?holi_day написа:![]()
самотно, `стерилно` изпълнение
http://www.youtube.com/watch?v=h0UwTCZs ... re=related
и вече несъщото, когато има взаимност и се говори на един и същ език; очите са други...
http://www.youtube.com/watch?v=-rMDnE4ROwQ
мдааа, живот е хубав
мъ ногу странен
снощи твърдях, че съм щастлива, докато ревах като магаре
не питайте защо
П.П. Да не вземеш да ми отговаряш сериозно сега...
Panta rhei...
Досадно ти е, щото не са ти достатъчно стари вестниците.snowprincess написа:
животът е прекрасен
![]()
обаче понякога трябва да се вършат и досадни работи, отивам да чета стари вестници, трябва да опаткам втората половина на миналата година, първата вече я минах
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Влад написа:Животът е хубав!
Мнемозина написа:Досадно ти е, щото не са ти достатъчно стари вестниците.snowprincess написа:
животът е прекрасен
![]()
Хубав е, когато си го направим такъв!pocti_bezobidna написа:Влад написа:Животът е хубав!
Здрави и щастливи съфорумци!
http://www.youtube.com/watch?v=nn7bIaXrlBg&NR=1
"Спаси си деня!" - Green Light
Добро утро, момичета и момчета!
Ето, вчера Палавата Лъвица имаше ден-ден, а днес е време да почерпи Ел Коменданте:

Аз лично ще изпия в по-късните часове на деня, чаша нефилтрирана бира с малък ром, в негова чест!
Да поздравим рожденика с вечна песничка!
Събуждайте се, ей! Ето, някои вече работят:

А тоз` юнак даже и не мисли, че има само 166440 часа, докато стане време, да става за работа:

Усмихнат ден на всички!
Ето, вчера Палавата Лъвица имаше ден-ден, а днес е време да почерпи Ел Коменданте:

Аз лично ще изпия в по-късните часове на деня, чаша нефилтрирана бира с малък ром, в негова чест!
Да поздравим рожденика с вечна песничка!
Събуждайте се, ей! Ето, някои вече работят:

А тоз` юнак даже и не мисли, че има само 166440 часа, докато стане време, да става за работа:

Усмихнат ден на всички!
прекрасен ден
Re: прекрасен ден
- то,Нефертити написа:...За настроение
пък аз ти благодаря!
Любовта винаги успява да пристигне навреме!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Честит Петък!
По местните традиции - петък е кратък ден.
Още към обяд се почва: "Оле, трябва да водя тъщата на зъболекар!", или "Ох, ще ходим на пикник утре, трябва да глася багажа!"...
Но днес температурата на улицата е 15, вали лек дъжд, а до вечерта синоптиците обещават истинска буря със скорост на вятъра до 17м/с.
Както гласи известната поговорка, "Имаше лято тази година, да, но него ден бяхме на работа".
За сметка на това, ей на този австралийски сайт можете (до 24 Август) да отправите СМС до извънземните от планетата Gliese 581d.
А аз вече си мечтая ей за това (дали ще успея тази година...):

и това:

и това:

(снимките са от миналата година.)
И ето защо, напук на лошото време ви казвам: Добро утро, (за мнемозина, лека нощ!) весел и успешен петък, на всички!
По местните традиции - петък е кратък ден.
Още към обяд се почва: "Оле, трябва да водя тъщата на зъболекар!", или "Ох, ще ходим на пикник утре, трябва да глася багажа!"...
Но днес температурата на улицата е 15, вали лек дъжд, а до вечерта синоптиците обещават истинска буря със скорост на вятъра до 17м/с.
Както гласи известната поговорка, "Имаше лято тази година, да, но него ден бяхме на работа".
За сметка на това, ей на този австралийски сайт можете (до 24 Август) да отправите СМС до извънземните от планетата Gliese 581d.
А аз вече си мечтая ей за това (дали ще успея тази година...):

и това:

и това:

(снимките са от миналата година.)
И ето защо, напук на лошото време ви казвам: Добро утро, (за мнемозина, лека нощ!) весел и успешен петък, на всички!
Добър да е последният делничен ден на всички!
Много настроение и сбъднати мечти, особено на Влад!
с усмивка
моите са от тази година

и в другия жанр

Много настроение и сбъднати мечти, особено на Влад!
с усмивка
моите са от тази година

и в другия жанр

И както всяко утро, така и това утро, Добро Ви утро!
(не знам защо се сетих за тази песен!)
Откри се Международния Авио Космически Салон, МАКС 2009.
Първите демонстрации започнаха:

Също така ще бъде представена нова, супер съвременна технология за производство на електроенергия:

Да се надяваме, че ще бъдат представени по-съвременни технологии от това:

Разговор по телефона:
Ж: (притеснено) Скъпи, не мога да запаля колата, тъй като влезе вода в карбуратора...
М: (леко презрително) Е, ти пък как разбра, че е влязла точно вода в карбуратора?
Ж: Ами пращам ти ММС, виж :

Весел и усмихнат ден на всички!
(не знам защо се сетих за тази песен!)
Откри се Международния Авио Космически Салон, МАКС 2009.
Първите демонстрации започнаха:

Също така ще бъде представена нова, супер съвременна технология за производство на електроенергия:

Да се надяваме, че ще бъдат представени по-съвременни технологии от това:

Разговор по телефона:
Ж: (притеснено) Скъпи, не мога да запаля колата, тъй като влезе вода в карбуратора...
М: (леко презрително) Е, ти пък как разбра, че е влязла точно вода в карбуратора?
Ж: Ами пращам ти ММС, виж :

Весел и усмихнат ден на всички!
Влад написа: И ето защо, напук на лошото време ви казвам: Добро утро, (за мнемозина, лека нощ!) весел и успешен петък, на всички!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Добро утро на попълнената компания!
Надявам се след завръщането на работа да не се чувствате като Англичанин в Ню Йорк!
Днес (19 Август) се навършват 49 години от полета на Белка и Стрелка в космоса, продължил едно денонощие.
Снимка от музея на авиацията и космонавтиката:

Любопитното (поне за мен!), което ни разсказаха, беше че кученцата са се завърнали живи и здрави от околоземна орбита (за разлика от безименните си предшественици) и са имали даже поколение, кученце от което, са подарили на Хрушчов (за вилата
). Белка и Стрелка по настоящем могат да бъдат видяни, препарирани, в Мемориалния музей на космонавтиката, нещо което мен не ме въодушеви особено и затова не съм ги снимал. (Като се замисли човек, кученца. Те човек си държат все още препариран...)
По този повод един познат (участник в програмата "Буран") ми разсказа нещо, което сега звучи като виц, но е напълно възможно да е било наистина: След полетите на кученцата, естествено продължава подготовката за основната цел - човек. При един от последните непилотирани полети, една от задачите била да се тества аудиоканала за връзка със Земята. Сложили магнетофон и пуснали запис, който бил успешно приет на Земята. Веднага в американските СМИ: "Съветите изпращат космонавти смъртници и ги зарязват в Космоса". На следващия полет, на магнитофонната лента записали Хора на военновъздушните сили.
Отвъд окена, Бил Гейтс, който успешно се изгаври с компютрите на всички нас, сега си е поставил по-висока цел - Майката природа. Става въпрос за намеренията му да предизвика охлаждане с около 5 градуса на океанската повърхност в района на Флорида, с цел да се избегне образуването на урагани. Като един истински Брус Уилис, човекът иска да спаси бреговете на сънародниците си от постоянно нападащите ги стихии (кръстиха един от последните именно така - Бил)... Мнението на учените е доста красноречиво - Последствията са непредсказуми, но най-непредсказуеми ще бъдат за близката Куба... Питам се, каква ли всъщност е целта на чичко Гейтс...
Гейтс изостави Майкрософт, и ето че започват да се появяват сериозни конкуренти: Операционната система Google Chrome OS, анонсирана на 8 Юли, тази година, макар и браузерна, ориентирана към нетбук-овете, се очаква да бъде безплатна, а ако съдим по браузера Google Chrome, и много - много бърза. Появиха се първите (неофициални) скриншотове.
От мен, лек и плодотворен ден!
Надявам се след завръщането на работа да не се чувствате като Англичанин в Ню Йорк!
Днес (19 Август) се навършват 49 години от полета на Белка и Стрелка в космоса, продължил едно денонощие.
Снимка от музея на авиацията и космонавтиката:

Любопитното (поне за мен!), което ни разсказаха, беше че кученцата са се завърнали живи и здрави от околоземна орбита (за разлика от безименните си предшественици) и са имали даже поколение, кученце от което, са подарили на Хрушчов (за вилата
По този повод един познат (участник в програмата "Буран") ми разсказа нещо, което сега звучи като виц, но е напълно възможно да е било наистина: След полетите на кученцата, естествено продължава подготовката за основната цел - човек. При един от последните непилотирани полети, една от задачите била да се тества аудиоканала за връзка със Земята. Сложили магнетофон и пуснали запис, който бил успешно приет на Земята. Веднага в американските СМИ: "Съветите изпращат космонавти смъртници и ги зарязват в Космоса". На следващия полет, на магнитофонната лента записали Хора на военновъздушните сили.
Отвъд окена, Бил Гейтс, който успешно се изгаври с компютрите на всички нас, сега си е поставил по-висока цел - Майката природа. Става въпрос за намеренията му да предизвика охлаждане с около 5 градуса на океанската повърхност в района на Флорида, с цел да се избегне образуването на урагани. Като един истински Брус Уилис, човекът иска да спаси бреговете на сънародниците си от постоянно нападащите ги стихии (кръстиха един от последните именно така - Бил)... Мнението на учените е доста красноречиво - Последствията са непредсказуми, но най-непредсказуеми ще бъдат за близката Куба... Питам се, каква ли всъщност е целта на чичко Гейтс...
Гейтс изостави Майкрософт, и ето че започват да се появяват сериозни конкуренти: Операционната система Google Chrome OS, анонсирана на 8 Юли, тази година, макар и браузерна, ориентирана към нетбук-овете, се очаква да бъде безплатна, а ако съдим по браузера Google Chrome, и много - много бърза. Появиха се първите (неофициални) скриншотове.
От мен, лек и плодотворен ден!
Разбрах! Ти си в Русия. Пишеш разсказа и говориш за кучета-космонавти. 
Шегичка, бе!
Стинг:
http://www.youtube.com/watch?v=TY4Zl8TeP8g
Все едни и същи песни пускам, ама то е защото харесвам все същите.
:lol:
Шегичка, бе!
Стинг:
http://www.youtube.com/watch?v=TY4Zl8TeP8g
Все едни и същи песни пускам, ама то е защото харесвам все същите.
vyara написа:...Пишеш разсказа...
Това е ужасно, но след като си го забелязала, не мога да го променя!
Най-гадно е с представката "без-". На руски се пише "бес-", съответно тук я пиша със "з", а на български със "с"... обърквация!:shy:
Надявам се, че все още ми се разбира ... поне основното...
(къде се губиш, м? обаждай се по-често!)
Мммм, не се губя. Ти не ме виждаш просто.Влад написа:vyara написа:...Пишеш разсказа...:shy::shy:
Това е ужасно, но след като си го забелязала, не мога да го променя!
Най-гадно е с представката "без-". На руски се пише "бес-", съответно тук я пиша със "з", а на български със "с"... обърквация!:shy:
Надявам се, че все още ми се разбира ... поне основното...
(къде се губиш, м? обаждай се по-често!)
Добро утро
Good Morning
Повече настроение и положителни емоции днес
Good morning original
За Влад
и за тези, които още са на почивка там ... някъде
С добрым утром
Повече настроение и положителни емоции днес
Good morning original
За Влад
и за тези, които още са на почивка там ... някъде
С добрым утром
Re: Добро утро
Благодаря ти! Много си мила!Нефертити написа:...За Влад ...
Не съм започивал още, но както си личи, върви трескава подготовка.
В петък рано при зори, мисля да започна да слушам песента на колелетата.
Стискайте палци два дена (поне)!
ПП Някой знае ли молитва против лукави митничари и зли пътни полицаи?
Ще заприличаме на Адвентистите от последния ден! Сакън!Влад написа:Добро утро, дами и господа! Събудете се!, изтръскайте клепките от последните остатъци от съня и се усмихнете на новия ден!
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

Оооо, къде ходиш пък ти?lancelote написа:Ще заприличаме на Адвентистите от последния ден! Сакън!Влад написа:Добро утро, дами и господа! Събудете се!, изтръскайте клепките от последните остатъци от съня и се усмихнете на новия ден!
Какъв последен ден? От седмия ден са адвентистите... Сакън!
Друго си е - минат-не минат шест дни и да дойде седмият.
Panta rhei...
,Мнемозина написа:Оооо, къде ходиш пък ти?lancelote написа:Ще заприличаме на Адвентистите от последния ден! Сакън!Влад написа:Добро утро, дами и господа! Събудете се!, изтръскайте клепките от последните остатъци от съня и се усмихнете на новия ден!
Какъв последен ден? От седмия ден са адвентистите... Сакън!
Друго си е - минат-не минат шест дни и да дойде седмият.
Аз съм на шестак!
ЕДИТ Ми... Ходя - то тва ни остана, като ни обещават до седем дни да ни оправят. Гледам да си наваксам.
Отново на път
:harhar::harhar: