има ли смисъл... няма ли смисъл...
има ли смисъл... няма ли смисъл...
just perfect
Re: има ли смисъл... няма ли смисъл...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Когато става въпрос за чиста околна среда и повече зеленина винаги има смисъл!
+1БоЕВ написа:Когато става въпрос за чиста околна среда и повече зеленина винаги има смисъл!
Видяхте ли какво става в Рила около 7 рилски езера
заради прословутия лифт
"Спаси си деня!" - Green Light
- Глас в пустиня
Това съм го пропуснал - дай някакво инфо моля.Нефертити написа:
заради прословутия лифт
- Глас в пустиня
Идеята е, че всичко се връща...тъпкано.Метаморф написа:
![]()
п.п. извинявай... ама не се сдържах...
- Света вода ненапита
на мен, брато, идеята ми е ясна - да се "усвоят" едни пари от страха на хората...БоЕВ написа:Идеята е, че всичко се връща...тъпкано.Метаморф написа:
![]()
да, и на мен не ми харесва мръсотията, боклука и други неща, породени от дейността на хората... но не искам да ме правят на идиот, заявявайки, че се бил променил климата и се затопляла планетата...
то синоптиците не могат да познаят на 100% какво ще е времето след 12 часа, та ми обясняват какво ще е след 100 години...
о, дааа... всичко се връща тъпкано, верно е... искрено се надявам да се върне тъпкано на всички гадове, които държат хората в постоянен страх. давам примери - студената война, ядрената зима, глобалното затопляне, спин, птичи грип, свински грип, тероризма...
Виж подводницата!
не само.БоЕВ написа:Идеята е, че всичко се връща...тъпкано.Метаморф написа:
![]()
но така или иначе с него се изчерпва говоренето ми по темата.
млъкнах.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Пуйките били сега на дневен ред.Метаморф написа:
о, дааа... всичко се връща тъпкано, верно е... искрено се надявам да се върне тъпкано на всички гадове, които държат хората в постоянен страх. давам примери - студената война, ядрената зима, глобалното затопляне, спин, птичи грип, свински грип, тероризма...
То да не смее човек да настине вече...
Panta rhei...
- Света вода ненапита
апчих!Мнемозина написа:Пуйките били сега на дневен ред.Метаморф написа:
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Какво да кажа? Не знам! Предпочитам да вярвам на очите си. Втора година вече не мога да изкарам реколта от ябълките, плодовете изгниват от горещината по клоните много преди да са узрели и станали годни за консумация, а което се задържи до есента се превръща в това:Метаморф написа:... но не искам да ме правят на идиот, заявявайки, че се бил променил климата и се затопляла планетата...

Имаме и много естествени водоизточници, сиреч, чешми. Няколко от тях пресъхнаха тотално, а на други дебитът им спада застрашително през юли август. Системата с климата яко се бъгва и това е само началото.
БТВ ТАЗИ СУТРИНБоЕВ написа:Това съм го пропуснал - дай някакво инфо моля.Нефертити написа:
заради прословутия лифт
наздравеМетаморф написа:апчих!Мнемозина написа:Пуйките били сега на дневен ред.Метаморф написа:
- Глас в пустиня
Да. Тази сутрин в Тази сутрин.
- Глас в пустиня
Това е добре, защото, представи си само как ще звучи - инфо в тази сутрин от вчера сутрин.Нефертити написа:Да. Тази сутрин в Тази сутрин.
Това някак си СИ го представям.БоЕВ написа:Това е добре, защото, представи си само как ще звучи - инфо в тази сутрин от вчера сутрин.Нефертити написа:Да. Тази сутрин в Тази сутрин.
Но я ти си представи: Тази сутрин от утре сутрин
- Глас в пустиня
За екстрасенси ли ще си говорим сега?:lol:Нефертити написа: Това някак си СИ го представям.
Предавания с окултна насоченост има мноооого.
Да, това беше оная сутрин в Тази сутрин,БоЕВ написа:За екстрасенси ли ще си говорим сега?:lol:Нефертити написа: Това някак си СИ го представям.
когато Ивана се правеше на водеща и Алена и бе гост. Бляк!
не ми се търси сега
- Глас в пустиня
Не си давай зор, ТВ рядко гледам, но питането ми за Рила беше сериозно за което ти и благодаря.Нефертити написа:Да, това беше оная сутрин в Тази сутрин,БоЕВ написа:За екстрасенси ли ще си говорим сега?:lol:Нефертити написа: Това някак си СИ го представям.
когато Ивана се правеше на водеща и Алена и бе гост. Бляк!
не ми се търси сега
БоЕВ написа:Нефертити написа:Моля. За Рила и аз съвсем сериозно говорех.БоЕВ написа:[quote="Нефертити"
Не си давай зор, ТВ рядко гледам, но питането ми за Рила беше сериозно за което ти и благодаря.
"Туристически модернизъм".
Вместо да замиришеш на пор под мишниците и да ти се сгреят макарите от драпане към високото... и после "Вершина, которую ты так и не покорил.."
Как всичко успяваме да превърнем в неестественото му, но за сметка на това материално и на допир състояние?!
Дори и това дето "не е наше", а ни е спуснато в райското кътче назаем, дето уж живеем.
Улавям се, че напоследък от безсилие не чета такива инфота. Нито за планините, нито за морето. Прескачам ги като чернокож играч- противник, от NBI.
Обаче не спира да ме втриса въпреки, че не съм от "Бялото братство" на Дънов.
Просто съм..уж българин някакъв си..
Вместо да замиришеш на пор под мишниците и да ти се сгреят макарите от драпане към високото... и после "Вершина, которую ты так и не покорил.."
Как всичко успяваме да превърнем в неестественото му, но за сметка на това материално и на допир състояние?!
Дори и това дето "не е наше", а ни е спуснато в райското кътче назаем, дето уж живеем.
Улавям се, че напоследък от безсилие не чета такива инфота. Нито за планините, нито за морето. Прескачам ги като чернокож играч- противник, от NBI.
Обаче не спира да ме втриса въпреки, че не съм от "Бялото братство" на Дънов.
Просто съм..уж българин някакъв си..
абе не знам. В момента горе е едно нищо - стари лифове, стари писти, на Алеко на практика (по морени и склонове) няма нещо за сечене (виж - на Банско не малко се сече) и гледката е тъжна. А един добре развит курорт ще е само от полза за планината. Аз съм пристрастен, разбира се, ала сегашното състояние и гледката на срутения Щастливец, липсата на инфраструктура, остарели съоръжения и т.н. нито е в полза на Витоша, нито на екологията и. Освен това е добре известно, че 90% от тези екозащитници се грижат повече да вземат пари от тук и там, а не да се грижат за природата...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Бе я направо да се подпиша тук: драс!ELBI написа:абе не знам. В момента горе е едно нищо - стари лифове, стари писти, на Алеко на практика (по морени и склонове) няма нещо за сечене (виж - на Банско не малко се сече) и гледката е тъжна. А един добре развит курорт ще е само от полза за планината. Аз съм пристрастен, разбира се, ала сегашното състояние и гледката на срутения Щастливец, липсата на инфраструктура, остарели съоръжения и т.н. нито е в полза на Витоша, нито на екологията и. Освен това е добре известно, че 90% от тези екозащитници се грижат повече да вземат пари от тук и там, а не да се грижат за природата...
- Глас в пустиня
Драс - прас - тряс - това е! Що не вземем да направим булевард, не, по-добре магистрала до черният връх - така всеки тюфлек ще може да се качи горе и да си изхвърли наилонките с боклуци.Green Light написа:Бе я направо да се подпиша тук: драс!ELBI написа:абе не знам. В момента горе е едно нищо - стари лифове, стари писти, на Алеко на практика (по морени и склонове) няма нещо за сечене (виж - на Банско не малко се сече) и гледката е тъжна. А един добре развит курорт ще е само от полза за планината. Аз съм пристрастен, разбира се, ала сегашното състояние и гледката на срутения Щастливец, липсата на инфраструктура, остарели съоръжения и т.н. нито е в полза на Витоша, нито на екологията и. Освен това е добре известно, че 90% от тези екозащитници се грижат повече да вземат пари от тук и там, а не да се грижат за природата...
Планината е за туризъм - който иска да избира - пеша или с лифт. Ако трябва старите съоръжения да се отремонтират, но при прозрачна и ясна процедура - какви са тия своеволия - всеки мутрафон на който му се навири и хайде хоп, ще прави съоръжения, ще събира такси, ще експлоатира природата, която е на всички, за свой нужди.
Жалко е, че има балъци дето се връзват на кряка на всяка сврака представящата се за инвеститор-бизнесмен.
- Green Light
Може би природозащитниците точно това трябва да предложат. Магистрала до Черни връх. Така ще е сигурно, че нищо няма да помръднеБоЕВ написа:Драс - прас - тряс - това е! Що не вземем да направим булевард, не, по-добре магистрала до черният връх - така всеки тюфлек ще може да се качи горе и да си изхвърли наилонките с боклуци.Green Light написа:Бе я направо да се подпиша тук: драс!ELBI написа:абе не знам. В момента горе е едно нищо - стари лифове, стари писти, на Алеко на практика (по морени и склонове) няма нещо за сечене (виж - на Банско не малко се сече) и гледката е тъжна. А един добре развит курорт ще е само от полза за планината. Аз съм пристрастен, разбира се, ала сегашното състояние и гледката на срутения Щастливец, липсата на инфраструктура, остарели съоръжения и т.н. нито е в полза на Витоша, нито на екологията и. Освен това е добре известно, че 90% от тези екозащитници се грижат повече да вземат пари от тук и там, а не да се грижат за природата...
Планината е за туризъм - който иска да избира - пеша или с лифт. Ако трябва старите съоръжения да се отремонтират, но при прозрачна и ясна процедура - какви са тия своеволия - всеки мутрафон на който му се навири и хайде хоп, ще прави съоръжения, ще събира такси, ще експлоатира природата, която е на всички, за свой нужди.
Жалко е, че има балъци дето се връзват на кряка на всяка сврака представящата се за инвеститор-бизнесмен.
- Глас в пустиня
Хех - може би!:lol:Green Light написа:
Може би природозащитниците точно това трябва да предложат. Магистрала до Черни връх. Така ще е сигурно, че нищо няма да помръдне
Тъдява "помръдват" само престъпни умове, благодарение на балъците дето им вярват.
Ако искаш да се пообразоваш по темата: Витоша ски АД Щото не ми се спори с радиоточка.
- Green Light
Природозащитниците говорят че опонентите им от Витоша ски им правят черен пиар, а аз не можах да намеря никъде мнение на Витоша ски, докато "граждани за да остане природа в България" е във всеки линк. Чий е пиара?БоЕВ написа:Хех - може би!:lol:Green Light написа:
Може би природозащитниците точно това трябва да предложат. Магистрала до Черни връх. Така ще е сигурно, че нищо няма да помръдне
Тъдява "помръдват" само престъпни умове, благодарение на балъците дето им вярват.
Ако искаш да се пообразоваш по темата: Витоша ски АД Щото не ми се спори с радиоточка.
Ето ти все пак два линка в отговор. Не можах да намеря въпросните доклади по екологична оценка и оценка за съвместимост с Натура 2000. Природозащитниците ги споменават много неясно. Каква всъщност е оценката?
Линковете:
изменение на плана на София
интервю на Леков
- Глас в пустиня
Убеден съм, че не познаваш жив екоактивист, камо ли да си виждал такъв да взема пари за да провали проект, но това не ти попречи да се подпишеш под твърдение за това!Green Light написа:
Природозащитниците говорят че опонентите им от Витоша ски им правят черен пиар, а аз не можах да намеря никъде мнение на Витоша ски, ...
Как стигна до това убеждение - сам или по внушение от вън?
преди 10-тина години в рамките на 3-4 години се бях запознал с повечето еко активисти. Имаше 2-3-4-5-6 организации наистина свестни - с мисъл, с проекти, с готовност да помогнат на природата и да свършат нещо. Останалите чакаха безплатните обяди, правеха идиотски проекти и врънкаха на ЕК, ХОландия и Дания (щото те бяха основните донори в ОС) и бяха толкова екозащитници, колкото аз съм китайски император. По спомени - имаше около 300 регистрирани еко НПО, от които читави бяха макс. 20-тина (да речем, че е имало 10-тина дето не познавах, макар че е малко вероятно). Със зор - 30 ...БоЕВ написа:Убеден съм, че не познаваш жив екоактивист, камо ли да си виждал такъв да взема пари за да провали проект, но това не ти попречи да се подпишеш под твърдение за това!Green Light написа:
Природозащитниците говорят че опонентите им от Витоша ски им правят черен пиар, а аз не можах да намеря никъде мнение на Витоша ски, ...
Как стигна до това убеждение - сам или по внушение от вън?
Е - не е невъзможно тотална промяна на екозащитниците - народили са се нови, честни, образовани и некорумпирани... всичко е възможно.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Не отричаш ли правото на едно цяло ново поколение да бъде различно с това твърдение?ELBI написа:
преди 10-тина години ...
На протестите от миналата година по повод Рила, полицията арестуваше предимно 16, 17, 18 годишни. Преди десет години не са били в състояние да усвоят похватите на хората които си познавал. Не ли?