Красива да се чувстваш, щастлива и винаги обичана да бъдеш!

Е то няма правило, зависи от конкретната ситуация. Така че няма защо да мислиш какво да мислиш.Green Light написа:ЧРД. Не е на патерици, защото и изпратих SMS.
П.П. Още не знам, какво да мисля за честитенето с SMSи. Не съм си изградил ясно мнение, одобрявам ли тази мода или не. В повечето случаи предпочитам да звънна. Звъненето обаче притеснява човека(не е като едно време- знаеш че си е в къщи или си седи на бюрото, бе знаеш къде е. Сега ако звънна може да я хвана на среща или кой знае къде.)
Не, за себе си не съм си изяснил. Особено онези десетките които се пращат на Великден, Коледа, НГ... Аз не пращам, струва ми се такова отбиване на номер, че чак малко обидно. От друга страна.... бе има и ползи. Обичам да ме поздравяват, радвам се, независимо дали е отбиване на номер или не. Не съм наясно, нали ти казвамМнемозина написа: ...
Е то няма правило, зависи от конкретната ситуация. Така че няма защо да мислиш какво да мислиш.
Едно време като е нямало смс-и са пращали телеграми.
Ами точно това ти казвам - че едва ли и ти самият можеш да имаш само едно мнение за това.Green Light написа:Не, за себе си не съм си изяснил. Особено онези десетките които се пращат на Великден, Коледа, НГ... Аз не пращам, струва ми се такова отбиване на номер, че чак малко обидно. От друга страна.... бе има и ползи. Обичам да ме поздравяват, радвам се, независимо дали е отбиване на номер или не. Не съм наясно, нали ти казвамМнемозина написа: ...
Е то няма правило, зависи от конкретната ситуация. Така че няма защо да мислиш какво да мислиш.
Едно време като е нямало смс-и са пращали телеграми.