*
*
*
*
*
Semiramis написа:аз...да докладвам.
ного /Холи/ добре спах.
:lol: усмихнато.
Горворим си снощи със сесктра
щото е непрактичен. И не е инженерSemiramis написа:Защо, по дяволите, Херон не е направил нито една машина с практично приложение!
*
*
*
*
*
и имам един отговор, от който съвсем не ми се приспива.
Говорят си двама психолози:Мнемозина написа:Спокойно, де!
Имаше една теория за грешките, май на Фройд беше.
Тцтцтцтц, това от кога бе чедо!Semiramis написа:Защо, по дяволите, Херон не е направил нито една машина с практично приложение!
*
*
*
*
*
Баа, та да си докара някакво разстройство или в най-добрия случай уртикарияlancelote написа: Преслава слушай...

frisky lioness написа:Баа, та да си докара някакво разстройство или в най-добрия случай уртикарияlancelote написа: Преслава слушай...
ELBI написа:щото е непрактичен. И не е инженерSemiramis написа:Защо, по дяволите, Херон не е направил нито една машина с практично приложение!
*
*
*
*
*
Вий май ставате блондинки! Никаква Преслава! Тя голяма лъжкиня... Водка с утеха - друг път...Semiramis написа:frisky lioness написа:Баа, та да си докара някакво разстройство или в най-добрия случай уртикарияlancelote написа: Преслава слушай...
ми да.
Хелоу Доли ми казваше едно време, а сега - слушай Преслава!
Това закрепено ли е по конституционен ред?Semiramis написа:ELBI написа:щото е непрактичен. И не е инженерSemiramis написа:Защо, по дяволите, Херон не е направил нито една машина с практично приложение!
*
*
*
*
*
не че не е.
Просто се е занимавал с ...да занимава елита!
ма ти много добре го знаеш това.