Все едно преливаш от пусно в празно. Ама пък ако нищо не правиш, съвсем не може.
Много объркващо.
Що не развиеш комплекса на Пенелопа!Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
Все едно преливаш от пусно в празно. Ама пък ако нищо не правиш, съвсем не може.
Много объркващо.
държала е яко и еднолично властта под предтекст, че тъгува за мъжа си и не ще другlancelote написа: Нали знаеш какво е правила цели 30 години!
Да и е разнообразявала с градинаря!bead_ написа:държала е яко и еднолично властта под предтекст, че тъгува за мъжа си и не ще другlancelote написа: Нали знаеш какво е правила цели 30 години!
за пикантните клюки време и пространство не съществуват...lancelote написа: Така казват де.
Ама неее... Аз само подрязвах плета по онова време...bead_ написа:за пикантните клюки време и пространство не съществуват...lancelote написа: Така казват де.
Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
Много объркващо.
тука ще сложа един линк към темата с пъзела, ако разрешишSemiramis написа:Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
Много объркващо.)) мъничко по мъничко...
това, че ти се вижда така съвсем не значи, че нищо не си свършил.
lancelote написа:Ама неее... Аз само подрязвах плета по онова време...bead_ написа:за пикантните клюки време и пространство не съществуват...lancelote написа: Така казват де.
ЕДИТ
Опаааа:shocked:
Ти пък - объркващо.Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
Много объркващо.
Тези 1980-те преди н.е.?bead_ написа:тука ще сложа един линк към темата с пъзела, ако разрешишSemiramis написа:Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
това, че ти се вижда така съвсем не значи, че нищо не си свършил.има микроскопичен напредък от около 20-на подредени частички. по груби сметки ми остават още 1980:roll:
Питаш ли го чемширът... От рязане стана на един орган...Semiramis написа:lancelote написа:Ама неее... Аз само подрязвах плета по онова време...bead_ написа:за пикантните клюки време и пространство не съществуват...lancelote написа: Така казват де.
ЕДИТ
Опаааа:shocked:
много търпение иска и това.
Ама то може ли така по желание да си развива човек комплекси?lancelote написа:Що не развиеш комплекса на Пенелопа!Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
Много объркващо.
ЕДИТ
Нали знаеш какво е правила цели 30 години!
Ужас!lancelote написа:Да и е разнообразявала с градинаря!bead_ написа:държала е яко и еднолично властта под предтекст, че тъгува за мъжа си и не ще другlancelote написа: Нали знаеш какво е правила цели 30 години!
ЕДИТ Така казват де.
Е то и аз на това разчитам.Semiramis написа:Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
това, че ти се вижда така съвсем не значи, че нищо не си свършил.
Stranniche написа:Ти пък - объркващо.Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
Много объркващо.
Съвсем нормално си е!![]()
кво да ти кажа - всеки ден така чувствам така...Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
Много объркващо.
Всичко свято е тайнствено. А щом е тайнствено, начи трябва да се проучи и експериментира...Мнемозина написа:Ужас!lancelote написа:Да и е разнообразявала с градинаря!bead_ написа:държала е яко и еднолично властта под предтекст, че тъгува за мъжа си и не ще другlancelote написа: Нали знаеш какво е правила цели 30 години!
ЕДИТ Така казват де.
Нищо свято ли няма за вас?
Бе ейц... Ако е всеки ден ще те помисля за ромЕЙче...Метаморф написа:кво да ти кажа - всеки ден така чувствам така...Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
Много объркващо.
Залудо работи, залудо не стой!Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
Много объркващо.
Спокойно де!Метаморф написа:кво да ти кажа - всеки ден така чувствам така...Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
Много объркващо.
Е те сега - това е комплекс на Мнемозина в действие.Мнемозина написа:Спокойно де!Метаморф написа:кво да ти кажа - всеки ден така чувствам така...Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
Много объркващо.
Нещата се движат дори и когато стоят на едно място.
Аааа, ама в тая тема трябваше да ме успокоявате вие мен, как преобърнахте нещата, не разбрах.
Това Пенелопиния ли?lancelote написа:Всичко свято е тайнствено. А щом е тайнствено, начи трябва да се проучи и експериментира...Мнемозина написа: Ужас!
Нищо свято ли няма за вас?
ЕДИТ А за комплекса - той е свързан с кожух и дъъълга дъъълга рунтава.... Абе палто от норки.
Толкова ми е объркано в момента... работата е там, че стоенето не винаги е стоене, то същото писах и на Метаморфа.Green Light написа:Залудо работи, залудо не стой!Мнемозина написа:Да си свършил някаква работа, а да имаш усещането, че нищо не си свършил.
Много объркващо.
Това действително ми е мото, не го пиша за майтап.
Казвам тиlancelote написа:Е те сега - това е комплекс на Мнемозина в действие.Мнемозина написа: Спокойно де!
Нещата се движат дори и когато стоят на едно място.
Аааа, ама в тая тема трябваше да ме успокоявате вие мен, как преобърнахте нещата, не разбрах.
lancelote написа:Е те сега - това е комплекс на Мнемозина в действие.Мнемозина написа: Аааа, ама в тая тема трябваше да ме успокоявате вие мен, как преобърнахте нещата, не разбрах.
Усилията не винаги са критерий. Това, че си свършила нещо с малко усилия може да значи, че просто имаш голям опит, способности и т.н.Мнемозина написа:Знам, да, пък понякога се шашкам нещо.
Понякога човек измерва свършеното не с неговия обем, а с усилията, които е положил за него.
А сега - някакъв обем с никакви усилия, странно си е отвсякъде. И съответно се появява едно подозрение към съдържанието на обема... както и да е, де.
Утре може да е друго.
Само с тебе ще си говоря днес, онези хулигани горе много ме възмутиха.Stranniche написа:Усилията не винаги са критерий. Това, че си свършила нещо с малко усилия може да значи, че просто имаш голям опит, способности и т.н.Мнемозина написа:Знам, да, пък понякога се шашкам нещо.
Понякога човек измерва свършеното не с неговия обем, а с усилията, които е положил за него.
А сега - някакъв обем с никакви усилия, странно си е отвсякъде. И съответно се появява едно подозрение към съдържанието на обема... както и да е, де.
Утре може да е друго.
Обикновено обаче не можеш да прецениш веднага стойността на съдържанието на обема - трябва да се отдалечиш малко..
Нюанс на комплекса на Мнемозина - "Хулиганите" всъщност са чаровни мъже, които се опитват да обърнат внимание на обърнатото внимание... И това раздвижва женските енергии и се търси съюз със дружи жени...Мнемозина написа:Само с тебе ще си говоря днес, онези хулигани горе много ме възмутиха.Stranniche написа:Усилията не винаги са критерий. Това, че си свършила нещо с малко усилия може да значи, че просто имаш голям опит, способности и т.н.Мнемозина написа:Знам, да, пък понякога се шашкам нещо.
Утре може да е друго.
Обикновено обаче не можеш да прецениш веднага стойността на съдържанието на обема - трябва да се отдалечиш малко..
Много!
Е ти събра всичките съществуващи жени в тоз комплекс сега. Общото не може да е и особено, би казал чичко Хегел. Вероятно той де, но може и да бъркам.lancelote написа: Нюанс на комплекса на Мнемозина - "Хулиганите" всъщност са чаровни мъже, които се опитват да обърнат внимание на обърнатото внимание... И това раздвижва женските енергии и се търси съюз със дружи жени...
ИСТИНСКИ ЧАРОВНО!:blum:
Мнемозина написа:Е ти събра всичките съществуващи жени в тоз комплекс сега. Общото не може да е и особено, би казал чичко Хегел. Вероятно той де, но може и да бъркам.lancelote написа: Нюанс на комплекса на Мнемозина - "Хулиганите" всъщност са чаровни мъже, които се опитват да обърнат внимание на обърнатото внимание... И това раздвижва женските енергии и се търси съюз със дружи жени...
Пу, пу, нямаше да говоря с тебе.
Ааа, така ли било?lancelote написа:Мнемозина написа:Е ти събра всичките съществуващи жени в тоз комплекс сега. Общото не може да е и особено, би казал чичко Хегел. Вероятно той де, но може и да бъркам.lancelote написа: Нюанс на комплекса на Мнемозина - "Хулиганите" всъщност са чаровни мъже, които се опитват да обърнат внимание на обърнатото внимание... И това раздвижва женските енергии и се търси съюз със дружи жени...
Пу, пу, нямаше да говоря с тебе.Ми каза - а намери комплекс на Мнемозина и ко ся! Най-хубавия!:-) Ще говориииш! Иначе ще ти пратя лешници с шоколад!
Пак ще спасяваш неспасяемите!Мнемозина написа:Ааа, така ли било?lancelote написа:Мнемозина написа:Е ти събра всичките съществуващи жени в тоз комплекс сега. Общото не може да е и особено, би казал чичко Хегел. Вероятно той де, но може и да бъркам.lancelote написа: Нюанс на комплекса на Мнемозина - "Хулиганите" всъщност са чаровни мъже, които се опитват да обърнат внимание на обърнатото внимание... И това раздвижва женските енергии и се търси съюз със дружи жени...
Пу, пу, нямаше да говоря с тебе.Ми каза - а намери комплекс на Мнемозина и ко ся! Най-хубавия!:-) Ще говориииш! Иначе ще ти пратя лешници с шоколад!
Ми мерси тогава. Амма че съм глупава...
Пращай лешниците, докато не съм се разбъбрила пак.