Madonna
Madonna
Страхотно беше!
Голямо шоу, голям купон! Още ме държи хубавото настроение от снощи:-)
Re: Madonna
много противоречиви мнения чувам, но то както за всичкоЕвридика написа:Страхотно беше!Голямо шоу, голям купон! Още ме държи хубавото настроение от снощи:-)
сигурна съм, че е било голямо шоу. давай, разкажи още нещо
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Надмина ми очакванията Мадона.
Не съм й фенка, харесвам я, но слушам съвсем различна музика, отидох заради идеята - ама изобщо не съжалявам. Даже напротив! Невероятно шоу беше, не мога да го разкажа, но хора, свят ми се изви, нямаше непремерен детайл, хореография, мултимедия, ефекти и в крайна сметка луд купон - не ме интересува дали е пяла на плейбек или не, защото как би могла да пее, като тя се побърка да танцува тази жена бе, просто ни скри шайбата, не се спря!! Страшно беше! Не маркира нищо, раздаде се 200 процента! Аранжиментите на старите й хитове бяха страхотни - лично за мен това беше приятна изненада. Макар че имаше парчета, които чувах за пръв път, на 30-тата секунда вече грачех и аз
Целият стадион танцуваше, хората наоколо все готини, добре облечени, позитивно настроени, пеят - ехеее, къде ти се случва това иначе...
:-)
Иначе бисове нямаше, верно, ама никъде е нямала, та не го приех лично...
Не съм й фенка, харесвам я, но слушам съвсем различна музика, отидох заради идеята - ама изобщо не съжалявам. Даже напротив! Невероятно шоу беше, не мога да го разкажа, но хора, свят ми се изви, нямаше непремерен детайл, хореография, мултимедия, ефекти и в крайна сметка луд купон - не ме интересува дали е пяла на плейбек или не, защото как би могла да пее, като тя се побърка да танцува тази жена бе, просто ни скри шайбата, не се спря!! Страшно беше! Не маркира нищо, раздаде се 200 процента! Аранжиментите на старите й хитове бяха страхотни - лично за мен това беше приятна изненада. Макар че имаше парчета, които чувах за пръв път, на 30-тата секунда вече грачех и аз
мисля, че точно заради това е феномен, невероятна дисциплина, организация и знае точно какво иска да направи и как да го направи хем впечатляващо, хем премерено. Сещам се за един, май последен уж концерт на Шер, аз й харесвах песните, също удивително шоу, но някак прекалено натруфено.Евридика написа: нямаше непремерен детайл, хореография, мултимедия, ефекти и в крайна сметка луд купон - не ме интересува дали е пяла на плейбек или не, защото как би могла да пее, като тя се побърка да танцува тази жена бе, просто ни скри шайбата, не се спря!! Страшно беше! Не маркира нищо, раздаде се 200 процента!
а за плейбека, не вярвам. и съжалявам, че ми е толкова далеч София и не ми се пътуваше само заради нейния концерт.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
Супер! Ние с Бейби бягаме от блъсканицата, та затова толкова рядко ходим на концерти. Но има магия там. А с 55 хиляди, представям си какво е било. Ставаш част от вулкан.Евридика написа:Надмина ми очакванията Мадона.
Не съм й фенка, харесвам я, но слушам съвсем различна музика, отидох заради идеята - ама изобщо не съжалявам. Даже напротив! Невероятно шоу беше, не мога да го разкажа, но хора, свят ми се изви, нямаше непремерен детайл, хореография, мултимедия, ефекти и в крайна сметка луд купон - не ме интересува дали е пяла на плейбек или не, защото как би могла да пее, като тя се побърка да танцува тази жена бе, просто ни скри шайбата, не се спря!! Страшно беше! Не маркира нищо, раздаде се 200 процента! Аранжиментите на старите й хитове бяха страхотни - лично за мен това беше приятна изненада. Макар че имаше парчета, които чувах за пръв път, на 30-тата секунда вече грачех и азЦелият стадион танцуваше, хората наоколо все готини, добре облечени, позитивно настроени, пеят - ехеее, къде ти се случва това иначе...
:-)
Заричам се да тръгна.
Евридика написа:Страхотно беше!Голямо шоу, голям купон! Още ме държи хубавото настроение от снощи:-)
Тъкмо ми разказа човек, който въобще не е фен на Мадона точно.
няма начин да не прихванеш от емоцията!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Щом танцува тоя банан, а не е използуван по предназначение... Значи така е било...Semiramis написа:Евридика написа:Страхотно беше!Голямо шоу, голям купон! Още ме държи хубавото настроение от снощи:-)
Явно наистина е било страхотно и ефектно въздействащо
Тъкмо ми разказа човек, който въобще не е фен на Мадона точно.
няма начин да не прихванеш от емоцията!
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

фламбе ми е първата асоциация.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
и съжалявам, че ми е толкова далеч София и не ми се пътуваше само заради нейния концерт.[/quote]
Наистина ако си далеч, е по-сложно - но все пак wizz ...., голям лукс вече, не шофираш, не си с влак или автобус. За друг път, ако това те спира - не се колебай може би едва ли не:-)
Наистина ако си далеч, е по-сложно - но все пак wizz ...., голям лукс вече, не шофираш, не си с влак или автобус. За друг път, ако това те спира - не се колебай може би едва ли не:-)
Супер! Ние с Бейби бягаме от блъсканицата, та затова толкова рядко ходим на концерти. Но има магия там. А с 55 хиляди, представям си какво е било. Ставаш част от вулкан.
И аз се притеснявам, преживявам страха от урагана или вулкана предварително, но после... не съм съжалявала. Големите КОНЦЕРТИ, на които съм била, са на Марк Нопфлър, Стинг и Елтън Джон.
Нещо направих - хич не съм веща и ловка, мдаааа, и се прецака, така че спирам...
И аз се притеснявам, преживявам страха от урагана или вулкана предварително, но после... не съм съжалявала. Големите КОНЦЕРТИ, на които съм била, са на Марк Нопфлър, Стинг и Елтън Джон.
Нещо направих - хич не съм веща и ловка, мдаааа, и се прецака, така че спирам...
Банани с пижами?Semiramis написа:фламбе ми е първата асоциация.
Време е да се събличаме, време е да се обичаме, време е да се гримираме, време е да се кастрираме, време е да обявим КУКЛЕНОТО ШОУУУУУУ!:rotfl24:Евридика написа:Банани с пижами?Semiramis написа:фламбе ми е първата асоциация.
Отново на път
:harhar::harhar: