Здравейте,

Все същите
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Здравейте,

Мнение от Fairy of the Flowers »

:-)Свърши лятото, успокои се положението и пак съм тук.:-) То бурно лято бе, големи емоции, пътуване, любови, палатки, слънце, шарени рокли, шарени нокти, топла кожа, езера:-), дъжд, ммм, целувки под дъжда, като къщичка от нежност, слънце и светлина, музика и танц, нови идеи, които ми стоплят сърцето, усмихвам се като вървя и хората ми се усмихват, представете си:-) Вчера дъщеря ми пита :
-Мамо, есента ли дойде или само е студено?
-Есента дойде.
-Йеееее!!!!!:-)
И аз така. Приятно е да е по-спокойно:-)А, и вчера в дъжда правих хлебчетата с маслини и розмарин на дарки. Вълшебство. Сбрах народа около себе си. Приятно ми е да се правя на магьосница. Доста от лятото взех за себе си. Сега е време да пораздам. Обичам ви!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Привет!

Хубаво си го написала. Хубаво е да се сещаме, че можем и да раздаваме.

Наздраве!

:wine:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Remmivs написа:Привет!

Хубаво си го написала. Хубаво е да се сещаме, че можем и да раздаваме.

Наздраве!

:wine:

Наздраве и аз:-) Лятото е към края си верно, може само още един мъничък Силистар да направиме до 15.09 но сезонът за ходене не е свършил а влиза в най-хубавото си оптимално безлюдие по пътища, села, драки и паланки:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Евридика

Мнение от Евридика »

Хубаво лято си имала! Ще те топли зимъска:-)
Но лятото не е свършило:-)
Аватар
Света вода ненапита

Re: Здравейте,

Мнение от Света вода ненапита »

Наздраве! :-)
Виж подводницата!
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Fairy of the Flowers написа::-)Свърши лятото, успокои се положението и пак съм тук.:-) То бурно лято бе, големи емоции, пътуване, любови, палатки, слънце, шарени рокли, шарени нокти, топла кожа, езера:-), дъжд, ммм, целувки под дъжда, като къщичка от нежност, слънце и светлина, музика и танц, нови идеи, които ми стоплят сърцето, усмихвам се като вървя и хората ми се усмихват, представете си:-) Вчера дъщеря ми пита :
-Есента дойде.
И аз така. Приятно е да е по-спокойно:-)А, и вчера в дъжда правих хлебчетата с маслини и розмарин на дарки. Вълшебство. Сбрах народа около себе си. Приятно ми е да се правя на магьосница. Доста от лятото взех за себе си. Сега е време да пораздам. Обичам ви!
здрасти
ох, че хубаво си го написала
а ние тази година никаква почивка нямахме, но живот и здраве да е, другата ще наваксаме пропуснатото
Изображение
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Fairy of the Flowers написа::-)Свърши лятото, успокои се положението и пак съм тук.:-) То бурно лято бе, големи емоции, пътуване, любови, палатки, слънце, шарени рокли, шарени нокти, топла кожа, езера:-), дъжд, ммм, целувки под дъжда, като къщичка от нежност, слънце и светлина, музика и танц, нови идеи, които ми стоплят сърцето, усмихвам се като вървя и хората ми се усмихват, представете си:-) Вчера дъщеря ми пита :
-Есента дойде.
I singing in the rien!:blum:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
:wbee: :harhar: :wbee:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

-Есента дойде.
Здрасти, Цветна фейо! Тези дни София прилича на моски град. По улиците колите карат джетове, моторници и сърфове. Хората не искат да свалят сандалите късите панталони и летните рокли и още не са се облекли офисно есенно. Но Морска градина няма.
Дано по- дълго да останат "нежност, слънце и светлина, музика и танц". А идеите да се осъществят. И при теб и при всички
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Fairy of the Flowers написа:
Благодаря, сладкодумке! :-)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

lancelote написа: I singing in the rien!:blum:
Това rien на францужки ли си го написал?
Хубаво е да пееш, дори да си в нищото. :winkw:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ми, самохвалко съм пък :grin:

http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=3191
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Remmivs написа:ми, самохвалко съм пък :grin:

http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=3191
Обездуми ме! :-)
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Има май още лятна бира по магазините. Може би ще успея да купя още една каса преди да мина на Октоберфест.
Наздраве :cool:
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Мнение от Fairy of the Flowers »

Почивка и ние не сме имали, ама на кой му е притрябвала:-)Газ до дупка, че и това, което трябва да е удоволстве, започва да ти се струва като работа. Работа, пътуване, гости, деца, стягане на багажа по войнишки, подвизи юнашки да си освободиш три дни последователни....:-)

Трябва да се раздаваме, да. Иначе се блокират енергиите:-) и спира да идва. Благодарна съм!:-)

Хладилникът ни е пълен с лятна бира също.:-)

Лятото свърши, да, има паяжинки във въздуха и щурците свирят сърцераздирателно. Банята и спалнята ми гледат към градината и се чуват много силно, все едно си на село. Ел финал:-). Ама животът не. Предвкусвам есенното ходене в планината, мммм, знаете ли Средна гора колко е красива през октомври - невероятно приказно, с думи не може да се опише.

Ама и Грийн е сладкодумен бе хора, много сладко пише, пък какво ли е ако ти приказва с топъл мек глас:blum:
Публикувай отговор