O`deal`O project
казвайте всичко, което ви хрумне
питането ми е серЬОзно
10х
мисълта ми беше или всичко да е на английски или само на бгmajemela4ka написа:щот сме граждани на... Вселенатаlatrevw написа:ще плетете одеало ли
що трябва да е на латиница?
арЕст за арИстокРоткиТЕ котки:rotfl24:lancelote написа:Графско нареждане на баронската идея...
Така ще си го приведа. Горко на арЕстокрацитята.
Не е ли ах баня, ах кеф...Green Light написа:Всъщност, да ти кажа честно и с ръка на сърцето, показано в този клуб O`deal`O project не може да събуди никаква друга асоциация освен О, Хегел, о кеф!
Така че искаш, не искаш ще трябва да ни насочиш малко за да се отрърсим от първоначалната си мисъл и да тръгнем в конструктивна посока.
П.П. Освен това, тия повечето само се правят на умни, а всъщност въобще не вдяват. Чат на пиниза е само един
ППП Одеало?!
Хегел, бе! Георг Фридрих Хегел, голям кеф!lancelote написа:Не е ли ах баня, ах кеф...Green Light написа:Всъщност, да ти кажа честно и с ръка на сърцето, показано в този клуб O`deal`O project не може да събуди никаква друга асоциация освен О, Хегел, о кеф!
Така че искаш, не искаш ще трябва да ни насочиш малко за да се отрърсим от първоначалната си мисъл и да тръгнем в конструктивна посока.
П.П. Освен това, тия повечето само се правят на умни, а всъщност въобще не вдяват. Чат на пиниза е само един
ППП Одеало?!
За одеала ли става дума?majemela4ka написа:Как ви звучи?
O`deal`O project
питането ми е серЬОзно
10х
изображение на продукта се запомня в много по-голяма степен, отколкото текстаmajemela4ka написа:Как ви звучи?
O`deal`O project
питането ми е серЬОзно
10х

Снежна принцесо,snowprincess написа: изображение на продукта се запомня в много по-голяма степен, отколкото текста
опитваш да бъдеш оригинална, но може да ти изиграе лоша шега ако не се разпознава от потребителите какво точно предлагаш
изтегли и прочети психология на рекламата, дано ти бъде от полза
http://psiholog-bg.com/152
на вие, не ми харесваmajemela4ka написа:
п.п.п. Как си с плетките, впрочем?!

обаче майка му не може като принцесатаbead_ написа:snowprincess написа: за да му докажа, че и аз мога като майка му

няма да се включа, но ако ви трябва някой да го пробва /като го завършите/ съм на линия - малък сечко, аз пред камината, на люлеещия се стол, вън да трупа тихо и кучето да дреме в краката ми...majemela4ka написа:
има ли желаещи да поплетат одеяло?!
bead_ написа:няма да се включа, но ако ви трябва някой да го пробва /като го завършите/ съм на линия - малък сечко, аз пред камината, на люлеещия се стол, вън да трупа тихо и кучето да дреме в краката ми...majemela4ka написа:

majemela4ka написа:bead_ написа:няма да се включа, но ако ви трябва някой да го пробва /като го завършите/ съм на линия - малък сечко, аз пред камината, на люлеещия се стол, вън да трупа тихо и кучето да дреме в краката ми...majemela4ka написа:
www.knitty.com/ISSUEfall06/PATTlizardridge.html
Нефертити,Нефертити написа:majemela4ka написа:bead_ написа:няма да се включа, но ако ви трябва някой да го пробва /като го завършите/ съм на линия - малък сечко, аз пред камината, на люлеещия се стол, вън да трупа тихо и кучето да дреме в краката ми...majemela4ka написа:
www.knitty.com/ISSUEfall06/PATTlizardridge.html
Това е къртски труд.
Не е за мен тая работа.
И аз при изпробващите готовия продукт.
А гледката е простооо...прекрасна и зелена
majemela4ka написа:
п.п. Аз лично смятам да намеря муз и постоянство да изплета синьо бебешко одеялце за... собствена употреба
... и диря вдъхновение
щот... тъй рече дофтурътbead_ написа:
тоя муз що си сигурна, че ще го докара за синьо, а не за розово
иначе идеята е страхотна - и за споделеното плетене, и за бебешкото одеалце
охооо, не знаех, че са напреднали нещата. хубаво, много хубаво. спорна работа при плетенето на одеалцето и много прелестни мигове с гушнатото в него юначе!!majemela4ka написа:
щот... тъй рече дофтурът
: