Божидар Димитров?
А Волен?
А Слави?
Птриот или агент-провокатор е
- Света вода ненапита
Птриот или агент-провокатор е
Виж подводницата!
- Green Light
Re: Птриот или агент-провокатор е
аз ще изпраскам един офф - много е смешно с тия "последователи" 
just perfect
- Green Light
bead_ написа:аз ще изпраскам един офф - много е смешно с тия "последователи"
Кои последователи?
На мен ми е смешна цялата статия, но се захилих чак при извиненията. "Моля, македонци, не го слушайте тоя, моля ви се бе, той е комунист, пък ние не сме"
Това е ужасно сложно. Най-вече защото едното не изключва другото.
И тримата обаче са яхнали някакви съществуващи настроения и просто ги подклаждат и изобилно употребяват.
Обикновено му казват популизъм.
Panta rhei...
долу дясно разни хорица са се тагнали като негови "последователи"Green Light написа:bead_ написа:аз ще изпраскам един офф - много е смешно с тия "последователи"
Кои последователи?
На мен ми е смешна цялата статия, но се захилих чак при извиненията. "Моля, македонци, не го слушайте тоя, моля ви се бе, той е комунист, пък ние не сме"
вчера ми беше смешно, днес... едвам си спомних за какво иде реч...
just perfect
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
Че е агент, агент е, но на кого?!
Гърците!
Като историк въобще не допуска възможността днешното население в България да има грам допирна точка с автотхоното такова. С провокациите си отмества фокуса на вниманието от Беломорието и Одринско и по тоя начин оставя стотицихиляди българи зад борда в къде-къде по-агресивна среда от македонската.
БД, Слави, Сидеров и Вучков действат във съвсем различни плоскости. Според мен няма приемственост в действията им, а авторът на статията е тиква.
Гърците!
Като историк въобще не допуска възможността днешното население в България да има грам допирна точка с автотхоното такова. С провокациите си отмества фокуса на вниманието от Беломорието и Одринско и по тоя начин оставя стотицихиляди българи зад борда в къде-къде по-агресивна среда от македонската.
БД, Слави, Сидеров и Вучков действат във съвсем различни плоскости. Според мен няма приемственост в действията им, а авторът на статията е тиква.