Мона Лиза имала загадъчна усмивка,
Мона Лиза имала загадъчна усмивка,
защото била бременна!
Това е последно изследване на учените(забравих какви точно).
Леонардо да беше оставил инструкции как да се "тълкуват" картините, защото хората иначе си нямат друга работа... :think:
Леонардо да беше оставил инструкции как да се "тълкуват" картините, защото хората иначе си нямат друга работа... :think:
Последно промяна от Avrora на 28.09.06, 14:59, променено общо 1 път.
Животът е прекрасен! Да, прекрасен...
Re: Мона Лиза имала загадъчна усмивка,
и аз го четох туй и щях да питам дали така сте се хилили при бременост ....Gorgona_Meduzza написа:защото била бреченна!
аз пък бях чел че се усмихвала така, щото и били потрошни зъбите
We have an infinite number of reasons to be happy and a serious responsibility not to be serious.
Какъв точно орган на тялото предизвиква това загадъчно усмихнато състояние?Gorgona_Meduzza написа:защото била бреченна...
Мине се не мине известно време и някой вестник се сети да пише именно за усмивката на Мона Лиза....Gorgona_Meduzza написа:защото била бреченна!
Според мен просто художника си я е харесал така, и така я е нарисувал.... Ама пусти вестници.....
Грешката е поправена Другарю Звеневи!Звеневия написа:Какъв точно орган на тялото предизвиква това загадъчно усмихнато състояние?Gorgona_Meduzza написа:защото била бреченна...
Но въпроса остава интересен... м дааа
"Какво е искал да каже лирическия герой?"- много интересен въпрос навремето в час по литература.lilly написа:Според мен просто художника си я е харесал така, и така я е нарисувал.... Ама пусти вестници.....
Нещо подобно е и с величията, но те затова са си такива!
Да де, ама щом е "отишла"....Мнемозина написа:Зависи наистина къде е отишла заплатата.Gorgona_Meduzza написа:Ръцете тогава нямаше да й са скръстени... е как да са празниМнемозина написа:Най-убедителното обяснение, което съм срещала за тази усмивка, е, че тя е в отговор на въпроса на мъжа й "Къде отиде заплатата ми?".
М да, и а не мислиш правилно, а двойкаGorgona_Meduzza написа:"Какво е искал да каже лирическия герой?"- много интересен въпрос навремето в час по литература.lilly написа:Според мен просто художника си я е харесал така, и така я е нарисувал.... Ама пусти вестници.....
Нещо подобно е и с величията, но те затова са си такива!
То, ако всеки всичко разбираше .....
Това е като, многократно бреМенна, (прозвуча ми като кастрена шума, ама пак има кво да се смъкне)Gorgona_Meduzza написа:бреченна
Ама понеже е нарисувана от Леонардо, тъ по най-проста догадка органът, е РЪКА, ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ!
Пак РЪКАТА натиска съседни клавиши, а...
Вие МНОГОУВАЖАЕМИ, морате, дэка тука кье иде сЯ прича за сех, бох и онождАнье, пусти палавници такива...
УБУ, де, а А.Хитлер като си правил автопортет, знаел ли е, че трябва да се нарисува като отровител?...
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Аааа- кога дойдох, кога ме взехте за мезеЗвеневия написа:Това е като, многократно бреМенна, (прозвуча ми като кастрена шума, ама пак има кво да се смъкне)
Ама понеже е нарисувана от Леонардо, тъ по най-проста догадка органът, е РЪКА, ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ!
Пак РЪКАТА натиска съседни клавиши, а...
Вие МНОГОУВАЖАЕМИ, морате, дэка тука кье иде сЯ прича за сех, бох и онождАнье, пусти палавници такива...
УБУ, де, а А.Хитлер като си правил автопортет, знаел ли е, че трябва да се нарисува като отровител?...
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Вие МНОГОУВАЖАЕМИ, морате, дэка тука кье иде сЯ прича за сех, бох и онождАнье, пусти палавници такива...- те това не го схванах...
А Хитлер... бе той много неща не знаел, ма и много неща направил...
Свиквай... Или пък недейGorgona_Meduzza написа: Аааа- кога дойдох, кога ме взехте за мезе![]()
Вие МНОГОУВАЖАЕМИ, морате, дэка тука кье иде сЯ прича за сех, бох и онождАнье, пусти палавници такива...- те това не го схванах...![]()
СПОКО, аз не мезя!Gorgona_Meduzza написа:
Аааа- кога дойдох, кога ме взехте за мезе![]()
Какво е искал да каже авторът?!?
Ами каквото е искал казал/нарисувал/композирал го е.
Какво вижда/чува/чете "потребителят"?!? Каквото може.
Аааа точно щях да ви разправям, че отидох до библиотеката да разгледам изложбата на книжки с негови картинки...Gorgona_Meduzza написа: Леонардо да беше оставил инструкции как да се "тълкуват" картините, защото хората иначе си нямат друга работа... :think:
мдам беше интересно, но инструкции нямаше..
а не излъгах имаше : в техническата част..там за двигателите:D
Мен толкова време ми бяха обяснявали как ми се върти моторчето на колица : ама докато не видях картинките не ми влизаше в главата
Шегата настрана - интересно е - работят вечер до 20, който успее да се отскубне да надникне, че то не е майтап работа да видиш рисунките му в оригинал..
Ааааа, тва за Монстър Лиза е известно:Gorgona_Meduzza написа:защото била бременна!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Още едно доказателство,че...... не може да й хванете "спатиите"Звеневия написа:Звеневия написа: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Тук има още една възможност, що е НАХИЛЕНА...
Дай жокер- да или не?!4avdar4e написа:Свиквай... Или пък недейGorgona_Meduzza написа: Аааа- кога дойдох, кога ме взехте за мезе![]()
Вие МНОГОУВАЖАЕМИ, морате, дэка тука кье иде сЯ прича за сех, бох и онождАнье, пусти палавници такива...- те това не го схванах...![]()
Само се пази от такива, които пък не пият- нищо не остават от мезето...Звеневия написа:СПОКО, аз не мезя!Gorgona_Meduzza написа:
Аааа- кога дойдох, кога ме взехте за мезе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама щом не мезиш...
Re: Какво е искал да каже авторът?!?
Ами, понякога и самите творци не знаят какво са искали да кажат. Тръгват от едно, преминават през друго, а резултата е...Remmivs написа:Ами каквото е искал казал/нарисувал/композирал го е.
..та ние ли да знаем!? :think:
И това все от известен автор...а?[unknown] написа:Ааааа, тва за Монстър Лиза е известно:Gorgona_Meduzza написа:защото била бременна!
А до кога?Jolee написа:Аааа точно щях да ви разправям, че отидох до библиотеката да разгледам изложбата на книжки с негови картинки...Gorgona_Meduzza написа: Леонардо да беше оставил инструкции как да се "тълкуват" картините, защото хората иначе си нямат друга работа... :think:
мдам беше интересно, но инструкции нямаше..
а не излъгах имаше : в техническата част..там за двигателите:D
Мен толкова време ми бяха обяснявали как ми се върти моторчето на колица : ама докато не видях картинките не ми влизаше в главата![]()
Шегата настрана - интересно е - работят вечер до 20, който успее да се отскубне да надникне, че то не е майтап работа да видиш рисунките му в оригинал..
- Dark Angel
Re: Какво е искал да каже авторът?!?
това е суперRemmivs написа:Ами каквото е искал казал/нарисувал/композирал го е.
просто супер
разсмях се на глас
евалата МъЖжжж
върнА ме там дето е хубаво
обаче това за потребителя е просто нумеро уно