Елементарности
- Green Light
Елементарности
Никой от нас не знае какви са проблемите на другия. Тук в клуба, но не само. Ние не знаем какво му тежи на никой около нас. Полагаме големи усилия за да ограничим разговорите си до възможния минимум. С колегите, с приятелите си, с жените си и с децата си.
Може па да е есенна депресия.
- Green Light
ку ти бях видяла първа темата, аз щях да ти кажа тия неща, ама те тия ме изпреварилиGreen Light написа:Нещо подаване на ръка на човек в нужда, братско, риш, рамо на което горкия да се облегне или думи на подкрепа не бой се ние сме с тебе, такива неща да сте чували?
мен на есен редовно ме тръшка депресията
но иначе нещата, които си написал си ги мисля много често и все се чудя от какво толкова се пазим - от недоразумения вероятно.
излез от Софията; ние в крайна сметка във вторник вечерта не спахме у вашето село, а направо продължихме за Варна, но изживях шок след китните селца на Гърция и вида на София, мрачно, студено и мръсно. я бегай да се гмуркаш и ще ти мине... поне докато се върнеш:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Re: Елементарности
Зависи. Понякога научаваме прекалено много. Ала в най-общия случай си прав. И вероятно е добре. Представи си какво е да знаеш проблемите на 10 души... Към твоите.Green Light написа:Никой от нас не знае какви са проблемите на другия. Тук в клуба, но не само. Ние не знаем какво му тежи на никой около нас. Полагаме големи усилия за да ограничим разговорите си до възможния минимум. С колегите, с приятелите си, с жените си и с децата си.
Миг от живота е. Иначе съвпада с есентта.
А идват ските .... йееее....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Айде са, вземи се разплачи... На мен ми се насълзиха очитеGreen Light написа:Нещо подаване на ръка на човек в нужда, братско, риш, рамо на което горкия да се облегне или думи на подкрепа не бой се ние сме с тебе, такива неща да сте чували?
Я се стегни!
Последно промяна от maggot на 11.09.09, 13:43, променено общо 1 път.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
- Green Light
И прочутото женско, риш нали, разбиране и чувство на топлота, и симпатия.maggot написа:Айде са, вземи се разплачи... На мен ми се насълзиха очитеGreen Light написа:Нещо подаване на ръка на човек в нужда, братско, риш, рамо на което горкия да се облегне или думи на подкрепа не бой се ние сме с тебе, такива неща да сте чували?
Я се стегни!
Отивам да глобя двама от мойте та дано леко ми се оправи настроението
latrevw написа:maggot написа:Днес обядвал ли си?:lol::lol:
все съм си мислила, че няма друг, който повече от мен да обича да яде
Е, вече знаеш - има! Особено ако току-що се е върнал от Турция. А там кви манджи правят, и в какви количества....малииииийййй, аууууууу....
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Green Light написа: И прочутото женско, риш нали, разбиране и чувство на топлота, и симпатия.
Отивам да глобя двама от мойте та дано леко ми се оправи настроението
Днес ти е ден!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
знам, знам, рай е там откъм храна, била съм преди 8 години, но и досега са пред очите ми масите, отрупани с какво ли не, там никога не огладняваш, излизаш с подут корем, обаче след 5 минути като видиш, че раздават хапки, закуски, сладоледи междудругото и скачаш пакmaggot написа: Е, вече знаеш - има! Особено ако току-що се е върнал от Турция. А там кви манджи правят, и в какви количества....малииииийййй, аууууууу....
в коя област на Анталия бяхте?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ох... кви манджи само... и как готвят... а нещастниците бяха в Рамазан тогава (то май още са - знам ли ги?) Нали се сещаш какви лиги са пускали, милите, докато приготвят всичкото това?latrevw написа: в коя област на Анталия бяхте?
Стига за ядене. За Грийна не знам, ама аз не съм обядвала
Кемер. Или по-точно някакво курортно районче на име Белдиби май беше.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Green Light написа:Нещо подаване на ръка на човек в нужда, братско, риш, рамо на което горкия да се облегне или думи на подкрепа не бой се ние сме с тебе, такива неща да сте чували?
така си говорят мъжете.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Чакай сега, че глобавя.Remmivs написа: женска топлина ти липсвала начи, ясно
онази особената
маниак
така де
![]()
Дано като се върне да е сменил плочата
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Semiramis написа:първите три огтовора са като от Ледена епоха 3
така си говорят мъжете.
Чакай, че забравих да си обръсна мустаците днес и ме сърби, мамка му
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ей, чш, альоу!Remmivs написа:
Я хапни нещо, да не ти стане лошо.
Приготвила съм си едно агънце за вечеря, няма да си я развалям, я!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Света вода ненапита
- Житената Питка
- BOFH
Ако знаеш как те разбирам...Green Light написа:...
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- Света вода ненапита
е, на теб има кой да ти бие шамари... нема се меся!Житената Питка написа:
Ако знаеш как те разбирам...
Виж подводницата!
Remmivs написа:как беSemiramis написа:първите три огтовора са като от Ледена епоха 3
така си говорят мъжете.
като оня ленивец ли
верно сме лениви
я да си стегна раничката че железата ме чакат
мъжете ако искаш да знаеш си говорят други работи
даже си мълчат други работи
и си поркат
наздраве
нооо, хайде, потупвайте се по рамото и ..
си наливайте
ПППППП
тигър!!!
Последно промяна от Semiramis на 11.09.09, 14:41, променено общо 1 път.
maggot написа:Semiramis написа:първите три огтовора са като от Ледена епоха 3
така си говорят мъжете.:lol::lol:
Чакай, че забравих да си обръсна мустаците днес и ме сърби, мамка му
- snowprincess
да знаеш болките и радостите на другите е като да правиш групов секс, беGreen Light написа:Никой от нас не знае какви са проблемите на другия. Тук в клуба, но не само. Ние не знаем какво му тежи на никой около нас. Полагаме големи усилия за да ограничим разговорите си до възможния минимум. С колегите, с приятелите си, с жените си и с децата си.
доксваш ги не физически, а психичния им свят

- Green Light
Провалих се и тука. Не били виновни. Викам си бе дали да не се направя на неразбрал, че поне да покреща малко. Но се отказах. Въобще не е същото.maggot написа:Чакай сега, че глобавя.Remmivs написа: женска топлина ти липсвала начи, ясно
онази особената
маниак
така де
![]()
Дано като се върне да е сменил плочата
Като не върви- не върви.
Освен да набия децата
Таман щях да пиша "Какво са ти направили невинните душички" и се сетих, че ако още не са, то ще ти направят нещо довечераGreen Light написа: Провалих се и тука. Не били виновни. Викам си бе дали да не се направя на неразбрал, че поне да покреща малко. Но се отказах. Въобще не е същото.
Като не върви- не върви.
Освен да набия децата
(Скийш ли как ти влизам в положението?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Или са направили нещо вчера или сега правят... Трябва да ти кажа, че ако метна един пердах на наследниците, последните които ще се учудят ще бъдат точно те. Най- много да се запитат тоя па откъде знаеmaggot написа:Таман щях да пиша "Какво са ти направили невинните душички" и се сетих, че ако още не са, то ще ти направят нещо довечераGreen Light написа: Провалих се и тука. Не били виновни. Викам си бе дали да не се направя на неразбрал, че поне да покреща малко. Но се отказах. Въобще не е същото.
Като не върви- не върви.
Освен да набия децата
(Скийш ли как ти влизам в положението?)
Green Light написа: Или са направили нещо вчера или сега правят... Трябва да ти кажа, че ако метна един пердах на наследниците, последните които ще се учудят ще бъдат точно те. Най- много да се запитат тоя па откъде знае
Надали. Мама и Тате знаят ВСИЧ-КО!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Ами аз по- скоро се замислих как насила ограничаваме контактите си. Една статия четох за някакъв готвач, който вика, бе как е възможно поне веднъж на ден семейството да не сяда дълго, дълго на трапеза. Да прекара поне два часа от вечерта около масата да си говорят, да се чуят.snowprincess написа:да знаеш болките и радостите на другите е като да правиш групов секс, беGreen Light написа:Никой от нас не знае какви са проблемите на другия. Тук в клуба, но не само. Ние не знаем какво му тежи на никой около нас. Полагаме големи усилия за да ограничим разговорите си до възможния минимум. С колегите, с приятелите си, с жените си и с децата си.
доксваш ги не физически, а психичния им свят
После една друга статия четох. За това че семейното легло носи неудобства. Някога не било така, мъжът и жената си лягали в отделни легла, но във викторианска Англия семейната спалня станала норма. Замислих се какво е било преди това. Значи ако искаш секс с милейди, ще трябва малко свалка, да изкараш една усмивка от нея барем, най- вероятно си е цяла игра. Е опростена, сигурно. Но ще ийма лаф, как си, тоя пак ли те ядосва, оная роза цъфна ли, запека мина ли ти(ко искаш ще ти покажа един номер) и т.н., това според мен би направило хората много по- близки, отколкото хъркането вместе.
Та пак на мисълта си- хората гледат колкото се може по- малко да разговарят помежду си. Под разговор разбирам говорене и слушане
Така се получава, да. Като че ли има някакво скрито напрежение -Green Light написа:...Та пак на мисълта си- хората гледат колкото се може по- малко да разговарят помежду си. Под разговор разбирам говорене и слушане
кажеш нещо, просто ей така, и после се окаже, че някой те намразил, друг ти завидял, трети решил, че не си струва да си губи времето с теб и т.н. и т.н.... Затова всеки внимава и се опитва да не прави резки движения.