ELBI написа:жив и здрав, прав и корав и ... да му се сбъднат 3 мечти
Какви са тия пожелания.
За РД май месец
turist написа:Здрасти Банда!
Много се кефя да вдигам от прахта стари теми...
Знам, че не роните сълзи за мен, ама аз да ви кажа как съм... знам че може ;)
Ми такова вече 4 месец я карам квартирата и вече 5ти месец съм все с туй гадже. Ми харесала ме е и не ме оставя такова. Ама не живеем заедно де. засега :)
Ааа, та по=важно за кво ви се обаждам. Мии намислил съм си тука едни планове като .. сметка без кръчмар нали... ма пък кво от туй...
Значи далече съм от мама , ама пак покрай нея ми се ще да се завъртя ше кажат некои, ама както и да е.
Ми тя нали има 4-стаен апартамент. Ми той може да се направи на два двустайни с два отделни входа; с два отделни санитарни възела, с две отделни кухни. Питах аз в общината разбийш ли и с проектантка дискутирах на живо да ге...
Само майката да каже - ДА . И пускам следващите етапи от плана на Туриста. Чест съм братлета и браткини. Немам заеми. Ке напраим един колкото требва...
Хубу съм го замислил, нали, нали, нали ;)
Аре мн поздрави на всинца ви от квартирата ми на Чаталджа ;)
Малко крада от безжичния нет на Сина на хазяйката ;)
ей, пич туристически... слушай кака си!Semiramis написа: Ми такова.... срам ли те е да кажеш на майка ти да се изнесе в боксониера под наем?
Или да смени този за 2 боксониери?:lol:
:lol::lol: хубавоооо...но аз ако бях на твое място...
прибирам момичето веднага (чисти и готви, нали, нали... ) и почвам си изплащам едно жилище малко...
ко много пък не издържиш финансово - ей къде е майка ти
ПП
радвам се да те видя
ако имахме толкова време за четене, нямаше да остава такова за писанеБоЕВ написа:Това е защото повечко пишем и по-малко четем!:rotfl24:Нефертити написа:ELBI написа:жив и здрав, прав и корав и ... да му се сбъднат 3 мечти:rotfl24:
Какви са тия пожелания.
За РД май месец:rotfl24:
Пък, и никак не е лошо да има поводи за почерпване, та - Наздраве!
Туристе, аз не за първи път през моя дълъг живот, ни-що не разбрах. Като бях младеж ми беше неприятно, обаче вече свикнах. Но това няма значение. Мога да ти кажа не свой личен и може би дори леко инфантилен и глупав, но за сметка на това със сигурност много полезен опит. От една строителна фирма. Значи там пред стаята на проект-мениджърите на специална стойка седеше една голяма боксова круша. Червена. С големи букви от всяка страна пишеше. "Проектант" "Консултант" "Архитект" "Подизпълнител" И отдолу бяха завързани едни боксови ръкавици.turist написа:Много шашаво се заформят нещата. Архитекта от общината казва иди при проектант да ти направи проект за двата двустайни; отивам при проектанта, той казва - няма проблем - може да се префасонира; апартамента ви е голям.
Ама мамка ми казва има проблем, нема да бараш хубавия апартамент.
И на мен след седмица ми дойде в главата да звънна по обява на една врачка от вестник "Шоу" и тя ми рече, че до 1,5 - 2 години - ше стане мойта работа; епа де да знам, може мамата да омекне до тогаз. Аз ко да прая през туй време - ше мизерствам у квартирата пък.
Поздрави и не се ядосвайте зарад мен ;)
turist написа:Много шашаво се заформят нещата. Архитекта от общината казва иди при проектант да ти направи проект за двата двустайни; отивам при проектанта, той казва - няма проблем - може да се префасонира; апартамента ви е голям.
Ама мамка ми казва има проблем, нема да бараш хубавия апартамент.
И на мен след седмица ми дойде в главата да звънна по обява на една врачка от вестник "Шоу" и тя ми рече, че до 1,5 - 2 години - ше стане мойта работа; епа де да знам, може мамата да омекне до тогаз. Аз ко да прая през туй време - ше мизерствам у квартирата пък.
Поздрави и не се ядосвайте зарад мен ;)