Български "транскрипции"...
- Света вода ненапита
Български "транскрипции"...
VIP-ове колкото искаш...
аз лично много често си съставям следното "уравнение" за бг-медиите:
VIP = S.N.O.B.
VIP = S.N.O.B.
Виж подводницата!
- Green Light
- Света вода ненапита
Re: Български "транскрипции"...
и до декември сме щели да научим правилата на вип-а
и спасете тази двойка
с смс
ей сега веднага, да
хахаха
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
а аз мисля, че те не търсят Вип-ове, те търсят идиоти, някой, който да прави евтино "шоу"
но, в интерес на истината, трябва да си призная, че на мен ВИП данса ми харесва, като изключим някои от участниците, разбира се
интересни са ми реакциите, коментарите, много от танците ми харесват, харесва ми Анелия Раленкова, Нешка Робева, даже ми харесват и шегите на Андрей и Иван (не ме убивайте с камъни), много пъти са ме дразнили, но ме кефи, че непрекъснато се шегуват, е, изтъпяват на моменти, но мисля, че е нормално, никой не може да бъде нон-стоп забавен
абе въобще за първи път гледам така съсредоточено някакво подобно предаване
аз тези хора не ги възприемам като вип-ове, тази дума отдавна не я забелязвам, просто хора, които по-често са във вестниците, списанията и т.н.
иначе авторът на статията много хубаво го е казал, роднините до девето коляно стават вип, ако те покажат веднъж по тв-то
но, в интерес на истината, трябва да си призная, че на мен ВИП данса ми харесва, като изключим някои от участниците, разбира се
интересни са ми реакциите, коментарите, много от танците ми харесват, харесва ми Анелия Раленкова, Нешка Робева, даже ми харесват и шегите на Андрей и Иван (не ме убивайте с камъни), много пъти са ме дразнили, но ме кефи, че непрекъснато се шегуват, е, изтъпяват на моменти, но мисля, че е нормално, никой не може да бъде нон-стоп забавен
аз тези хора не ги възприемам като вип-ове, тази дума отдавна не я забелязвам, просто хора, които по-често са във вестниците, списанията и т.н.
иначе авторът на статията много хубаво го е казал, роднините до девето коляно стават вип, ако те покажат веднъж по тв-то
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
аре сега - ще убиваме с камъни. И мен ме кефят - и двамата идиота и предаването. Освен това е забавно как се менят критериите на журито, скритата вътрешна игра, кои от журито не разбират от танци, кои балансират, защо... а водещите пускат едни готини тънки иронични и саркастични, че направо се кефя на макс.latrevw написа:а аз мисля, че те не търсят Вип-ове, те търсят идиоти, някой, който да прави евтино "шоу"
Хем няма, хем ще ми липсва Сашка-висшето образование
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
бих предпочела във вбокс-а да гледам нещо само.
)))
и там има готини неща :)Semiramis написа:бих предпочела във вбокс-а да гледам нещо само.
)))
http://www.metacafe.com/watch/191182/i_ ... cked_down/
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
на два канала разстояние ми е от Милен Цветков
да ми разбърква кафето докато не ми пречи
за 5 мин ВИП снощи видях мъничко
ох, слава богу, помислих, че нещо не ми у ред пакELBI написа: И мен ме кефят - и двамата идиота и предаването. Освен това е забавно как се менят критериите на журито, скритата вътрешна игра, кои от журито не разбират от танци, кои балансират, защо... а водещите пускат едни готини тънки иронични и саркастични, че направо се кефя на макс.
Хем няма, хем ще ми липсва Сашка-висшето образование
как ще ти липсва вишуто, бе. мен единствено това ме дразни в предаването, прекалено много време й отделят. ааа, сетих се, и Мира Добрева ме дразни - каааански. но тя ми е стара любов
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Е тъй е то.Метаморф написа:VIP-ове колкото искаш...
VIP = S.N.O.B.
Има някаква връзка с онова едно време, когато колкото си по-вип, толкова повече трябва да се показваш като човек от народа.
Обаче каква точно е тая връзка не мога да изчисля в момента.
Panta rhei...
танцът беше хубав наистина, но мисля, че Нешка онемя и всъщност се разплака или по-скоро развълнува силно от танца, не снощния, от предната вечер, на Анелия. И аз почти се разплаках, беше много красив и наиситна все едно гледах пак Анелия Раленкова от преди толкова годиниSemiramis написа:
кажете за танца на наркоманките, от който онемяла Н. Робева
за 5 мин ВИП снощи видях мъничко
Мнемозина написа:Е тъй е то.Метаморф написа:VIP-ове колкото искаш...
VIP = S.N.O.B.
Има някаква връзка с онова едно време, когато колкото си по-вип, толкова повече трябва да се показваш като човек от народа.
това се нарича реверсивен снобизъмМнемозина написа:Е тъй е то.
съвсем съществуващо явление
но нашите едва ли са част от него
не че ги гледам де
Нещо такова, но не само, разбира се. Има там някакви неща като реална власт и легитимирането й.Semiramis написа:Мнемозина написа:
Е тъй е то.
Обаче каква точно е тая връзка не мога да изчисля в момента.онова време когато някой е осмислил, че в елита не дразни уникалността или постиженията, а парадирането, сигурно.
Пък тия випове от статията са... кой беше казал за тях, някой много готин беше - като им спреш тока, престават да съществуват.
Panta rhei...
Брей, да му се не види...Remmivs написа:това се нарича реверсивен снобизъмМнемозина написа:Е тъй е то.
съвсем съществуващо явление
но нашите едва ли са част от него
не че ги гледам де
Пък аз се притесних да използвам думата "симулакрум" в първия си пост и я изтрих.
Panta rhei...
брех, кви думи знаешМнемозина написа: Брей, да му се не види...
Пък аз се притесних да използвам думата "симулакрум" в първия си пост и я изтрих.
не се притеснявай бе, използвай ги, сега докато търсех в Гугъл що значи попаднах на толкова интересно писание, данке, и думата научих и за Бодрияр прочетох, и за него нищо не знаех.
кефя се обаче от една Сашка Васева до къде ме водите
- Света вода ненапита
неведоми са пътищата клубни...latrevw написа: кефя се обаче от една Сашка Васева до къде ме водите
Виж подводницата!
нали, много се кефяМетаморф написа:неведоми са пътищата клубни...latrevw написа: кефя се обаче от една Сашка Васева до къде ме водите
Ама аз похваляващо го написах, ти що така се засрами сега?Remmivs написа:може и да бъркам понятията
не съм много по елитарно-снобарските термини, забавления, дела и заблуди
аз съм просто един, както се казва, човек от местата под планините
a man below the mountains
П.П. В тая тема е малко опасно да правиш такива декларации.
Panta rhei...
Метаморф написа:неведоми са пътищата клубни...latrevw написа: кефя се обаче от една Сашка Васева до къде ме водите
откъде тръгнах..та стигнах до стиховете на Сашка.
ПП
Последно промяна от Semiramis на 16.09.09, 11:21, променено общо 1 път.
А, всякакви думи са се навъдили напоследък.latrevw написа:брех, кви думи знаешМнемозина написа: Брей, да му се не види...
не се притеснявай бе, използвай ги, сега докато търсех в Гугъл що значи попаднах на толкова интересно писание, данке, и думата научих и за Бодрияр прочетох, и за него нищо не знаех.
кефя се обаче от една Сашка Васева до къде ме водите
Радвам се.
Panta rhei...
не се срамувам бе, нещо не си разбрала реверсията на снобизма миМнемозина написа:Ама аз похваляващо го написах, ти що така се засрами сега?
аз се гордея с това, че не съм елит или сноб
човек от низините
защото
като се кача горе и онемявам
но не горе на черешката на випа
а горе на върховете на самите планини
и тогава съм просто един олимпийски бог
АЗ
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Remmivs написа:не се срамувам бе, нещо не си разбрала реверсията на снобизма миМнемозина написа:Ама аз похваляващо го написах, ти що така се засрами сега?
аз се гордея с това, че не съм елит или сноб
човек от низините
защото
като се кача горе и онемявам
но не горе на черешката на випа
а горе на върховете на самите планини
и тогава съм просто един олимпийски бог
АЗ
За да разбера още по-добре, трябва да реверсираш още няколко пъти и да си дойдат нещата на място.
Panta rhei...
няма нужда от повече цикли

Код за потвърждение: Избери целия код
while infinity
do
всичко е едно
doneRemmivs написа:няма нужда от повече цикли
Код за потвърждение: Избери целия код
while infinity do всичко е едно done
Цикъл, да, един.
Но безкраен.
Panta rhei...
Мнемозина написа:Абе тая тема май е подходяща да споделя, че напоследък името "Борисова градина" ми звучи по нов начин.
- Света вода ненапита
- Green Light
как беше... странна държава - хората си продават гласа на парламентарни избори, а след това си плащат, за да гласуват в риалити формати...Semiramis написа::
с смс
just perfect
- Света вода ненапита
още малко по темата!

мисля, че медиите са най-големите сводници и склоняващи към проституция престъпници...
мисля, че медиите са най-големите сводници и склоняващи към проституция престъпници...
Виж подводницата!