Интер- Барселона
- Green Light
Интер- Барселона
Има въпрос, риш. Въпроса е към тези, които са гледали този мач вчера 16.09.2009г и притежават цветни телевизори. Тия с черно- белите да не се обаждат. Значи: Какъв беше цвета на фланелките на Барцелона?
Айде и още един: Има ли разлика между цвят праскова и портокал? (да предположим че въобще, нали, съществуват)
Много ме интересува.
Айде и още един: Има ли разлика между цвят праскова и портокал? (да предположим че въобще, нали, съществуват)
Много ме интересува.
- snowprincess
Re: Интер- Барселона
на първия въпрос някой от знаещите ще ти отговори, а на втория сам 
има ли разлика
цвят портокал

цвят праскова

има ли разлика
цвят портокал

цвят праскова

Аууу, много е досадно това с цветовете.
Праскова и портокал - това е ясно горе-долу, обаче на мен много ми е интересно това "пепел от рози".
Ето гледай сега колко много неща значи това "пепел от рози", а аз никога не разбрах що точно пепел.
А пък има разни хора, дето правят разлика между цвят "мляко с кафе" и цвят "капучино" и при самата идея за такова нещо бързо си правя мляко с какао.
Праскова и портокал - това е ясно горе-долу, обаче на мен много ми е интересно това "пепел от рози".
Ето гледай сега колко много неща значи това "пепел от рози", а аз никога не разбрах що точно пепел.
А пък има разни хора, дето правят разлика между цвят "мляко с кафе" и цвят "капучино" и при самата идея за такова нещо бързо си правя мляко с какао.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
казват, че мелничарите различавали 400 отенъци на бялото...Мнемозина написа:Аууу, много е досадно това с цветовете.
Виж подводницата!
- snowprincess
То за различаване и ние ще ги различим.Метаморф написа:казват, че мелничарите различавали 400 отенъци на бялото...Мнемозина написа:Аууу, много е досадно това с цветовете.
Въпросът е имат ли дума за всеки от тях и тази дума дали значи едно и също за всеки един мелничар. И как са избрани думите.
Panta rhei...
Днес - Фриски, Елби и Куид.snowprincess написа:бас ли имаше
кой ще черпи
http://forum.barcelona-bulgaria.com/ind ... 1239&st=15
Няма начин просто.
Panta rhei...
- snowprincess
е дай български деsnowprincess написа:http://www.candlechem.com/coloring.htm
онези имат 3 000 000 и нагоре термина само в речниците за студенти филолози
Шестнайсет са много, дъгата е седемцветна. Тъй де, да ви облекча малко.Remmivs написа:шестнайсет цвята са напълно достатъчни на всеки мъж
можем да различим хиляди или милиони, да
но пък колко можем наистина да наименоваме, а и да можем има ли смисъл
между-другото
не виждаме изобщо по-голямата част от спектъра
Ако са невидими, дали са цветове?
Panta rhei...
- snowprincess
и стоматолозитеМетаморф написа:
казват, че мелничарите различавали 400 отенъци на бялото...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
Remmivs написа:шестнайсет цвята са напълно достатъчни на всеки мъж
можем да различим хиляди или милиони, да
но пък колко можем наистина да наименоваме, а и да можем има ли смисъл
между-другото
не виждаме изобщо по-голямата част от спектъра
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Ми не знам, представи за цветове, фантазии... идеи.Remmivs написа:а какво са
PS
дъгата прелива обаче
нали така
жълто, тъмно-жълто, светло-жълто
примерно
пък и 7 е много криво число
ич не е степен на двойката
а 16 е красота
2 на 4-та
става и за конфитюри
Може да е криво, ама е магическо.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Piqndurnik
- Света вода ненапита
некъф бедерастки цвят беше ... добре, че Меси играеше готино, че не си мислех, че играят обратни...Green Light написа:Има въпрос, риш. Въпроса е към тези, които са гледали този мач вчера 16.09.2009г и притежават цветни телевизори. Тия с черно- белите да не се обаждат. Значи: Какъв беше цвета на фланелките на Барцелона?
Много ме интересува.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
днес трябва да те интересува га ще ме видишGreen Light написа:...)
Много ме интересува.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.