Seven pounds

Все същите
Аватар
latrevw

Seven pounds

Мнение от latrevw »

Гледахте ли го този филм?

Много ще ми е интересно да чуя мнения, защото ние снощи го гледахме и филмът оказа особено силно въздействие върху Уишеса, който след това го и сънувал и днес цял ден говори за него и кара хората да го гледат.
На мен също ми хареса, много оригинално е поднесена идеята, различно и особено, Уил Смит играе прекрасно, според мен нищо общо с предишните му роли, показва се по съвсем друг начин. Все пак на мен ми е американски филма. Но тъй като нещо съм в есенна депресия и аз, реших да сондирам мнения :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Не съм но се сетих аз какво сънувах. Че получавам сърдечен удар. Обаче нищо не ми стана даже бях много горд, че съм толко' яко копеле, че даже такива неща не ми правят впечатление. Подскачайки такъв от радост отидох да кажа на майка ми и нали съобщавам и го шегувайки се такъв, и даже в съня си усетих каква идиотщина правя в момента. По натам не помня нищо, сигурно ме е нокаутирала.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа:Не съм но се сетих аз какво сънувах. Че получавам сърдечен удар. Обаче нищо не ми стана даже бях много горд, че съм толко' яко копеле, че даже такива неща не ми правят впечатление. Подскачайки такъв от радост отидох да кажа на майка ми и нали съобщавам и го шегувайки се такъв, и даже в съня си усетих каква идиотщина правя в момента. По натам не помня нищо, сигурно ме е нокаутирала.
:lol::lol::lol:
уникален си просто

е ти па, баш по филма ти е съня :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

На мен също ми хареса, но беше ненужно объркан с тези безбройни ретроспекции. Според мен тук формата е надделяла над съдържанието. Все пак, отдавна не бях гледала подобна история и се изкефих!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
jazz

Мнение от jazz »

има филми
които колкото и да са готини
физиономии
като на смитчо
ми го развалят
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Seven pounds

Мнение от Ън »

latrevw написа:Гледахте ли го този филм?

Много ще ми е интересно да чуя мнения, защото ние снощи го гледахме и филмът оказа особено силно въздействие върху Уишеса, който след това го и сънувал и днес цял ден говори за него и кара хората да го гледат.
На мен също ми хареса, много оригинално е поднесена идеята, различно и особено, Уил Смит играе прекрасно, според мен нищо общо с предишните му роли, показва се по съвсем друг начин. Все пак на мен ми е американски филма. Но тъй като нещо съм в есенна депресия и аз, реших да сондирам мнения :-)
:lol:
Все едно слушам жена ми! Едно към едно с нейните думи. :lol:
Още пролетта ми наду главата с този филм, колко страхотен бил, как прекрасно играел Уил Смит, каква огромна промяна, разбирай- израстване, имало в начина му на игра и т.н.
Тя ти препоръчва и още един филм с него- The Pursuit Of Happyness
Трябва да гледате и - Hitch След този филм и аз си промених мнението за У.С. :cool:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
jazz

Мнение от jazz »

абе гледайте
the wrestler
да видите промяна
w smith
is a real sh^%
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

не

както и много други

бе аре да ходим на D9 бе
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Ън написа: Тя ти препоръчва и още един филм с него- The Pursuit Of Happyness
Трябва да гледате и - Hitch След този филм и аз си промених мнението за У.С. :cool:
мерси, ще ги гледам евентуално :-)

поздрави да й предадеш
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

jazz написа:абе гледайте
the wrestler
да видите промяна
w smith
is a real sh^%
абе тези двамата са несравними, но аз никога не съм харесвала Уил Смит, а в този филм наистина е различен и много по-приятен за гледане, добре играе
гледай го, стига плю :-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа: бе аре да ходим на D9 бе
на какво да ходим?:-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа:D-9
аха, трябваше да се сетя, че е фантастика :-)

му хубу, айде :-) аз на кино мнооого обичам да ходя
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

latrevw написа:Гледахте ли го този филм?

Преди около 3-4-5 месеца. Много ми хареса! Освен като игра и сюжет и ... като нещо, което и аз бих сторил. Или поне така го усетих. Бъдещето-неизвестно.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
jazz

Мнение от jazz »

гледал съм го
и затуй приказвам
Д9
идва д10
не го очаквам с нетърпение :lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

т.е. не си го харесал?
jazz

Мнение от jazz »

не
имаше една идея
кой кого как третира
или поне аз това хванах
в напън да си оправдая загубеното време
не бих го препоръчал
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

jazz написа:гледал съм го
и затуй приказвам
:lol: и кво, не ти ли хареса Уил, бе? аз толкова съм свикнала да го гледам като олигофрен, че сега бях много приятно изненадана
Публикувай отговор